Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Myslite si ze ste uz videli zjazdene kotuce?

Recommended Posts

Odesláno

Tak to je mazec.... A podle foto č.2 měl ty stejný litáky (pavučiny) jako já...:D

Odesláno
Původně zaslal: dzana.m

tak do dneška se myslel že už sem vydel skoro všechno ale tohle je mazec :mrk:mrk

No a ještě věřím tomu,že jsi neviděl koňa blít a hada klečet...:D:D

Odesláno

To je toho, je to na zadku, takže předek zřejmě normálně brzdil. A ten prstenec měl jen vzadu strčenej mezi desky, aby nevypadly.

Z tohoto ohledu už jsem viděl podstatně horší, resp., nejen viděl, taky vykoupil na díly. Přední (!) kotouč sjetej a rozpadlej, vypadlý pístek z brzdového třmenu, a auto lehce nabourané na předek. Minimálně tři takové jsem tu měl...

Odesláno

Jo tohle se mi podařilo vyfotit u kamoša v pneuservise na výpadovce z Brna na Svitavy a ještě to bylo krásně moooc horký..

post-0-1410960751947_thumb.jpg

Odesláno

Jasne, roumen ma drzi pri zivote:D

...ale ked som videl toto, som skoro spadol z kresla od smiechu, kkz, tak zjazdit/znicit kotuce, to je pre mna husty material:aut

oddie: ak si videl omnoho horsie, tak to niekedy odfot, taketo kuriozity ma zaujimaju, je to k posraniu a zaroven k polutovaniu:roll

Odesláno

Když to je právě to. Viděl už jsem toho a na rozebrání měl mraky, dělalo se tu leccos, ale buď s sebou nemám foťák, a nebo i když už, fakt není při práci čas a nálada fotit, už jenom brát foťák do špinavých rukou je opruz. Takže toho moc nečekejte. Prostě nejsem ten typ, který dělá fotoseriál každé pí*oviny, takže všechny ty výměny agregátů a podobné srandy proběhly ve vší tichosti, stejně jako rozebrání všech možných \"zázraků\".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...