Qcko Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Tak tieto obrazky ma uplne dostali, chcel by som vidiet borca, co na tom jazdil--> Citovat
KoudaK Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Tak to je mazec.... A podle foto č.2 měl ty stejný litáky (pavučiny) jako já... Citovat
marko306 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 to je nejake naraficene, nie? Volajakto sa pohral. Skade to mas? Citovat
dzana.m Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 tak do dneška se myslel že už sem vydel skoro všechno ale tohle je mazec :mrk Citovat
KoudaK Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Původně zaslal: dzana.m tak do dneška se myslel že už sem vydel skoro všechno ale tohle je mazec :mrk No a ještě věřím tomu,že jsi neviděl koňa blít a hada klečet...:D Citovat
oddie Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 To je toho, je to na zadku, takže předek zřejmě normálně brzdil. A ten prstenec měl jen vzadu strčenej mezi desky, aby nevypadly. Z tohoto ohledu už jsem viděl podstatně horší, resp., nejen viděl, taky vykoupil na díly. Přední (!) kotouč sjetej a rozpadlej, vypadlý pístek z brzdového třmenu, a auto lehce nabourané na předek. Minimálně tři takové jsem tu měl... Citovat
dolly1010 Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Viděl jsem koně blejt, hada kleček, stěrače na ponorku, hřebíky ve spreji, ale tohle?? A to jsem si myslel jak mám sjetý kotouče já Citovat
kmotrik Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 koukám tady někdo pravidelně kouká na roumena :-D nebo máte tyhle fotky z jiný stránky??? Citovat
KoudaK Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Jo tohle se mi podařilo vyfotit u kamoša v pneuservise na výpadovce z Brna na Svitavy a ještě to bylo krásně moooc horký.. Citovat
Qcko Odesláno 8. červen 2009 Autor Odesláno 8. červen 2009 Jasne, roumen ma drzi pri zivote:D ...ale ked som videl toto, som skoro spadol z kresla od smiechu, kkz, tak zjazdit/znicit kotuce, to je pre mna husty material:aut oddie: ak si videl omnoho horsie, tak to niekedy odfot, taketo kuriozity ma zaujimaju, je to k posraniu a zaroven k polutovaniu:roll Citovat
oddie Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Když to je právě to. Viděl už jsem toho a na rozebrání měl mraky, dělalo se tu leccos, ale buď s sebou nemám foťák, a nebo i když už, fakt není při práci čas a nálada fotit, už jenom brát foťák do špinavých rukou je opruz. Takže toho moc nečekejte. Prostě nejsem ten typ, který dělá fotoseriál každé pí*oviny, takže všechny ty výměny agregátů a podobné srandy proběhly ve vší tichosti, stejně jako rozebrání všech možných \"zázraků\". Citovat
Přema Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Já viděl i hada couvat:D:D ale tohle ještě ne....... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.