Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,mam 307 HDI break a před pár dny mi začalo chroupat v přední nápravě když točím volantem na místě nebo když jedu pomáli,např.1-2 stupen.Zní to jako by vrzala stará skřín.Nesetkal jste se stím někdo.Díky za radu.

Odesláno

Mne to robili struny, ale už som menil aj ložiská v uloženiach na tlmičoch. Boli úplne rozpadnuté. Môže to robiť aj to. Výhoda športových pružín môžeš si to skontrolovať sám:super

Odesláno

Chroupání může být dvojí. 1. při rozjíždění s koly v rejdu, pak jsou popraskané manžety a špína v kloubech praská v ložiscích (zažil jsem u jednoho staršího auta). 2. To co popisuješ jsem měl na své 307 SW a byla to ložiska horního uložení McPhersonů. S obojím ihned do servisu, ve 2. případě to může skončit až prasknutím pružiny. Myslím, že mě to stálo asi 7000 Kč, hned jsem při tom vyměnil tlumiče, samozřejmě. Jo, a udělalo se mi to asi při 170000 km...

Odesláno

a pak dej vědět, co jste vymysleli. Mám ten samý problém, ale asi to bude ložisko jako psal Duffusss

to Duffusss: co všechno jsi měnil? Nejlépe čísla podle serviceboxu. Dík.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj,tak uložení tlumiču je vyměněné a vysledek žadný.stale si to vrže,měnili mi to v Autofrance.Manžety v pořátku.cena 2900 kč a výsledek nula.:bacha

Odesláno

Proboha to v servisu nedokázali rozpoznat závadu?? U mě na první poslech poznali o co jde, právě uložení tlumičů vydává nezaměnitelné zvuky... Takže ti opravili něco, co je v pořádku? To je autorizovaný servis?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Aj ja som mal ten problem a boli to gulove capy.Keby mi niekto povedal ze po ich vymene bude uplne ticho po prejazde nerovnosti tak mu neuverim.Ked som sadol do auta po ich vymene neveril som vlastnym usiam,tichucko ani tuk. O tom ze predtym som mal Favorita a tam som nic nemenil 18 rokov a nic tam nebuchalo radsej ani nepisem,ale co uz ked som sa do Peugeotika zamiloval,no nie?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...