marko306 Odesláno 7. červen 2009 Autor Odesláno 7. červen 2009 este by som chcel podotknut, lebo mi to neda alebo skor sa ospravedlnit, ze som tam prisiel jak bulo a som sa v podstate na zaciatku takmer nikomu nepredstavil. Co viem tak LubkO urcite a mam taky pocit, ze aj Tiburtius si takmer s kazdym podali aspon ruky. Takze sorry este som nebol na ziadnom zraze a bol som z toho trochu vypatlany. Ale potom sme sa vypravali s vecsinou:D Citovat
padro Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 marko nalepka drzi este? ja sa chystam dnes lepit Citovat
gedu Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 pekné fotky a i video, škoda že som nemohol prísť Lubk0 si zaslúži uznanie Citovat
obaf Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Zdravim vas, na zraze panovala celkom fajn nalada aj ucast bola celkom obstojna vzhladom na prvy rocnik a nie celkom pozitivnu predpoved pocasia. Dorazil som v spravny cas, akurat sa zacinala jazda zrucnosti, celkom dobra zabava, az na to, ze tie vacsie auta sa tam akosi viac trapili(vyhral to Neon ale isiel trikrat:D). Rad by som zostal, ale mal som tam priatelku, ktora mi stale pilila usi v style podme uz. Nakoniec bola aj ona uspokojena Lubk0vym perom a inymi reklamnymi predmetmi klubu. Dakujeme za darceky aj za prijemne stravene popoludnie Citovat
Medvěd Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Jsou akce, kam se přítulku/manželku moc nevyplatí vozit. Já sám jezdím na většinu srazů sám právě proto, že ženě to moc neříká a proč máme oba dva mít zkažený víkend? Když je přítulka rozumná a tolerantní, určitě pochopí, že se jedeš někam bavit - Ty bys určitě taky nechtěl jet na aerobní víkend, kde bude s kámoškama probírat make-up a diety. [upravil dne 7/6/2009 Medvěd] Citovat
marko306 Odesláno 7. červen 2009 Autor Odesláno 7. červen 2009 Původně zaslal: padro marko nalepka drzi este? ja sa chystam dnes lepit jasne ze drzi. Uz chodim na aute jak horenos a odteraz sa lepim na peugeoty, hadam ma volajado pozdravi:D som sice \"neřád\" člen, ale hadam ma za to nikto neukrizuje:P Citovat
obaf Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Medved: Zabudol som dodat jednu podstatnu info, ja som na ten zraz siel neplanovane, siel som okolo, tak som sa zastavil, zvedavost mi nedala, dokonca som nalakal aj bratranca s priatelkou. Nelutujem som rad ze sme sa zastavili. Citovat
pastorek Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Obdivuhodná chvíľa keď sa podarilo temer všetkých účastníkov dostať na jedno miesto. [upravil dne 7/6/09 pastorek] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Dokelu aj OBAF tam bol ? Ja ani neviem kurna ktory si bol Uz som s toho pretazeny, pojdem si lahnut Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Původně zaslal: marko306 Medvěde, budeme rádi Ch.i.n.ch.i.l.a, Neon, JiziWolf a Koudak boli [upravil dne 6/6/09 marko306] Zabudol si na popcorna a neonovu adelku Citovat
marko306 Odesláno 7. červen 2009 Autor Odesláno 7. červen 2009 Původně zaslal: Lubk0 Původně zaslal: marko306 Upravené, opravené Zabudol si na popcorna a neonovu adelku Citovat
vazdo Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 ahojte, mne sa to celkom na prvý pokus páčilo. Možno by pomohlo spoločné predstavvenie sa a zoznámenie. Aj nejaká muzika by bodla. Dosť mi pomohola \"dialýza\" od Wolfa. CAF:papa Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Jasne, ale zoznamovani v sobotu je viacmenej nerealne. V sobotu ucastnici prichadzali pozret cca od 10 tej hodiny rana, a prichadzali do arealu az do nejakej 15 hodiny poobedia. Nemozem drzat grupu ludi, ako uvitaci vybor niekde pri brane, a kazdeho seznamovat. V piatok sme sa zoznamovali pri ohni , kazdy povedal odkial je a podobne, v piatok to bola celkom sranda... V sobou sme sa ako tak poznali, a snazil som sa kazdemu co prisiel podat ruku a nieco si zapametat. Skor by pomohlo, keby v sobotu vsetci prisli treba do 11 hodiny rano, a tym padem se to nejako da Nad muzikou sme taky rozmyslali, aj ta by bodla, to je pravda. Citovat
obaf Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Původně zaslal: Lubk0 Dokelu aj OBAF tam bol ? Ja ani neviem kurna ktory si bol Uz som s toho pretazeny, pojdem si lahnut Ano, bol som tam, prisiel som akurat ked sa zapisovalo na jazdu zrucnosti, aj som jazdil. Potreboval si nieco odo mna, ci iba tak? Vlastne az teraz som si uvedomil, ze ja mam na aute nitriansku znacku. Este som si robil srandu, ze som mal na tu jazdu zrucnosti zobrat jumpera, to by sme tam mali vsetci sou:D [upravil dne 7.6.2009 obaf] Citovat
jkmtrnava Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 lubko nič si stoho nerob, ved aj ja som aspoň prišiel podporiť (pozrieť) \"valné zhromaždenie pežoťákov), aj ked mi to pracovné zataženie nedovolilo. Ale aspoň na pár minút, aj to som spoznal \"pár\" sympatických ludí a dúfam že nabudúce mi to už výjde Citovat
marko306 Odesláno 7. červen 2009 Autor Odesláno 7. červen 2009 obaf, Ty si mal ktoru tu ciernu ci tu striebornu 406? Citovat
obaf Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Lubk0 ja ti zajtra oznacim neaku fotku s mojim vozom a mojou tavrou. Som odfoteny aj tu na fotkach, ale len odzadu a zboku:) Citovat
obaf Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Původně zaslal: marko306 obaf, Ty si mal ktoru tu ciernu ci tu striebornu 406? Strieborny break Citovat
jaruno2 Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Lubko dole klobuk , zvladol si to na jednicku ale predsa by som mal priipomienku k vecernym posedeniam pri ohni,,,, nemislel som si ze ta flaska domaceho sa tak rychle minie a timto sa ospravedlnujem tim co neostalo , na buduce to napravim hi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.