cyberstorm Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Prosim o radu pri 5 rýchlostnom stupni pri rychlosti nad 130kmh a pri prekroceni 3000otaciek motor uplne prestane tahat nad 3000 otaciek uz nejde vobec, vykon uplne odide a zacne svietit kontrolka chyba motora. Uz som menil vsetko mozne, trysky, vahu vzduchu, intercooler, vysokotlaky ventil. Diagnostika xkrat. Nemoze to byt nejaky elektricky problem? Asi to s tym nesuvisi ale od urciteho casu mi nejde vypnut ani radio, tak spekulujem ci to nie je elektrika. Je to Peugeot 406 hdi 2.0HDI Break 80kW, r.v. 2000, najazdene 137 000 km. Uz som z toho nestastny, nehovoriac o tom ze to stalo kopu penazi ale kombi to je uzasne..:-))) Citovat
oddie Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Co to hlásí, nízký tlak v railu? Čerpadlo, regulace, trysky... předpokládám, že ty věci jsi nedával nové. Citovat
cyberstorm Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 vsetky veci su nove dohromady to bolo cca 30000 Sk. Co hlasi neviem som v praci a papiere su doma vecer pozriem..:-) Citovat
oko1980 Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 To iste spravilo aj mne, maximalna rychlost 130 rozsvietila sa kontrolka motora a ani o kusok viac. Ale zastavil som na parkovisku, odpojil baterku nechal chvilku odpojenu a ked som ju zapojil nastartoval, sice kontrolka chyby motora svietila, ale auto islo uz ako ma. A asi za dve minuty sama zhasla. A od vtedy mi to uz viac krat nespravilo. Ale jedine co som potom vymenil, ked som prisiel domov bol palivovy filter. [upravil dne 5.6.2009 oko1980] Citovat
El-Chio Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 vyzera to na nisky tlak paliva, ked je velky odber nafty tak nestiha. ja by som to asi zobral od nadrze Precistit vsetko kadial nafra ide do motorutrubky sitka, skontrolovat podavacie cerpadlo, cermadlo vysokotlake.... Nemaju velky prepad trisky? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.