Judes Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 POZOR!!! Pod ten laminát ako sa robil dajte radšej viac vrstiev tej fólie, mne sa niektorá zložka toho z laminátu dostala na svetlo a vypálila tam malinké bodky ktoré ale bude možné odstrániť prebrúsením a leštením. (zbytočná robota) Citovat
Judes Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Tak a tu sú už po nastriekaní aj na DERT-ovu bielu. Citovat
Judes Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 A posledná, ďalej bude pokračovať Janko (DERT123) keď si príde po ne a bude ich mať už nahodené. Citovat
Brizan Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Tedy pánové tak to je moooc pěkný Jak dlouho ste to dělali? Citovat
Judes Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Vyrobiť to z laminátu tak jedno nedeľné odpoludnie (cca 4 hod.) ale v pohode nechať vytvrdnúť a potom vyrezať tvar. Lakýrnik mal dosť roboty stým nakoľko to bolo tenké Len dve vrstvy tkaniny, nechcel som moc hrubé no takto boli dosť ohybné. Citovat
filipino Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 No nevím,jestli na 407-ku jsou mračítka to pravé,ale odvaha se cení Citovat
Marcel00 Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 podla coho si vyrezaval mracitko v mieste nad stretavackou? ako si dosiahol ze obe mracitka mas presne rovnako obrezane ? by si mohol navyrabat viac kusov a predavat. zaujem urcite bude... ako tam to mracitko drzi? neuleti vo vyssej rychlosti? je prilepene na parabolu alebo ako ? [upravil dne 16/7/11 01:17 Marcel00] Citovat
Judes Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Robil som to podľa tých mračítok v tom linku. Urobil som si takú šablónu, tenká fólia a nato maliarka páska nakreslil som tvar a vyrezal (šablona hotová). Záujem by určite bol no najviac roboty mal lakýrnik a toho bolo treba zaplatiť, komplet to vyšlo asi 50€ keď nerátam robotu že čo som si ich robil sám. Mračítka budem lepiť zajtra priehľadným stavebným silikónom na polykarbonát a držať bude určite aj pri vyšších rýchlostiach, čo u mňa nehrozí. Citovat
Judes Odesláno 15. červenec 2011 Odesláno 15. červenec 2011 Na prvý krát, mne to postačí ale aplauz patrí lakýrnikovy, ten mal najviac roboty. Citovat
Přema Odesláno 16. červenec 2011 Odesláno 16. červenec 2011 kdyby se ti chtělo určo bych měl zájem o surové mračítka....lakyrnickou už bych si pořešil tady......moc pěkné..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.