Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

POZOR!!! Pod ten laminát ako sa robil dajte radšej viac vrstiev tej fólie, mne sa niektorá zložka toho z laminátu dostala na svetlo a vypálila tam malinké bodky ktoré ale bude možné odstrániť prebrúsením a leštením. (zbytočná robota)

post-27076-14109618672648_thumb.jpg

Odesláno

Vyrobiť to z laminátu tak jedno nedeľné odpoludnie (cca 4 hod.) ale v pohode nechať vytvrdnúť a potom vyrezať tvar. Lakýrnik mal dosť roboty stým nakoľko to bolo tenké Len dve vrstvy tkaniny, nechcel som moc hrubé no takto boli dosť ohybné.

Odesláno

podla coho si vyrezaval mracitko v mieste nad stretavackou?

ako si dosiahol ze obe mracitka mas presne rovnako obrezane ?

by si mohol navyrabat viac kusov a predavat. zaujem urcite bude...

ako tam to mracitko drzi? neuleti vo vyssej rychlosti? je prilepene na parabolu alebo ako ?

[upravil dne 16/7/11 01:17 Marcel00]

Odesláno

Robil som to podľa tých mračítok v tom linku.

Urobil som si takú šablónu, tenká fólia a nato maliarka páska nakreslil som tvar a vyrezal (šablona hotová).

Záujem by určite bol no najviac roboty mal lakýrnik a toho bolo treba zaplatiť, komplet to vyšlo asi 50€ keď nerátam robotu že čo som si ich robil sám.

Mračítka budem lepiť zajtra priehľadným stavebným silikónom na polykarbonát a držať bude určite aj pri vyšších rýchlostiach, čo u mňa nehrozí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...