Y2K Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 Inak taketo zasahy ktore zasadne zmenia ET mi prilis nesedia. Ja mam sice tiez podlozky ale vysledne ET je rovnake (takmer) ako origos. Ale samozrejme kazdy nech si spravi ako sam uzna Citovat
Devr Odesláno 14. červenec 2009 Autor Odesláno 14. červenec 2009 Já vím, ale zase koupit kola a nechat je zapadlé což při ET 15 nebo 12 ET jsou, je o ničem. Vypadá to hrozně, proto každý hned cpe podložky. Ale je to opravdu jak se komu co líbí. Citovat
Y2K Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Len to uz nie je len o vzhlade, ale tam uz posobia aj ine sily na zavesenie kola a podobne. jasne ze vzhlad by som neriesil ale to posobenie sil uz hej. Citovat
Devr Odesláno 14. červenec 2009 Autor Odesláno 14. červenec 2009 No já doufám , že bude vše ok zvlště, když mám podložky šroubované a na ně teprve šroubované kola. Z průchozích bych mě asi strach. Uvidíme jak se to bude chovat...poreferuji až nasadím. . Třeba RENOCAR prodává podložky i atestem. Citovat
chechet Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Původně zaslal: Y2K Len to uz nie je len o vzhlade, ale tam uz posobia aj ine sily na zavesenie kola a podobne. jasne ze vzhlad by som neriesil ale to posobenie sil uz hej. a co treba podlozky 30 mm vzadu a 16 mm vepredu? auto jsem s tim koupil, vzhled bomba, ale premyslim, ze je po zime uz nenasadim... Citovat
Devr Odesláno 14. červenec 2009 Autor Odesláno 14. červenec 2009 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: Y2K Len to uz nie je len o vzhlade, ale tam uz posobia aj ine sily na zavesenie kola a podobne. jasne ze vzhlad by som neriesil ale to posobenie sil uz hej. a co treba podlozky 30 mm vzadu a 16 mm vepredu? auto jsem s tim koupil, vzhled bomba, ale premyslim, ze je po zime uz nenasadim... A pročpak? Citovat
chechet Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Původně zaslal: Devr A pročpak? protoze to neni uplne zdrave pro napravu Citovat
Y2K Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Tak tak...presne to som mal na mysli...proste posunete rameno (v tomto pripade von kola) a uz je vacsia paka...teda ak som dobre daval pozor v skole Citovat
AnotherOne Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Tiež v zákrute trpia predné gumy. Citovat
chechet Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 btw, nyni mam na Coupé kola 18\", 8J, ET10 a pneu 235/40. jak uz jsem psal vyse, vpredu jsou nyni podlozky 16 mm a vzdau 30 mm. myslite, ze se me tam kola vlezou i bez podlozek? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.