Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Inak taketo zasahy ktore zasadne zmenia ET mi prilis nesedia.

Ja mam sice tiez podlozky ale vysledne ET je rovnake (takmer) ako origos.

Ale samozrejme kazdy nech si spravi ako sam uzna :papa

Odesláno

Já vím, ale zase koupit kola a nechat je zapadlé což při ET 15 nebo 12 ET jsou, je o ničem. Vypadá to hrozně, proto každý hned cpe podložky. Ale je to opravdu jak se komu co líbí. :super

Odesláno

Len to uz nie je len o vzhlade, ale tam uz posobia aj ine sily na zavesenie kola a podobne.

jasne ze vzhlad by som neriesil ale to posobenie sil uz hej.

Odesláno

No já doufám , že bude vše ok zvlště, když mám podložky šroubované a na ně teprve šroubované kola. Z průchozích bych mě asi strach. Uvidíme jak se to bude chovat...poreferuji až nasadím. ;). Třeba RENOCAR prodává podložky i atestem.

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

Len to uz nie je len o vzhlade, ale tam uz posobia aj ine sily na zavesenie kola a podobne.

a co treba podlozky 30 mm vzadu a 16 mm vepredu? auto jsem s tim koupil, vzhled bomba, ale premyslim, ze je po zime uz nenasadim... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: chechet

Původně zaslal: Y2K

a co treba podlozky 30 mm vzadu a 16 mm vepredu? auto jsem s tim koupil, vzhled bomba, ale premyslim, ze je po zime uz nenasadim... :myslim

A pročpak?

Odesláno

Tak tak...presne to som mal na mysli...proste posunete rameno (v tomto pripade von kola) a uz je vacsia paka...teda ak som dobre daval pozor v skole :D

Odesláno

btw, nyni mam na Coupé kola 18\", 8J, ET10 a pneu 235/40. jak uz jsem psal vyse, vpredu jsou nyni podlozky 16 mm a vzdau 30 mm. myslite, ze se me tam kola vlezou i bez podlozek?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...