Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Měl jsem v plánu snížit zadek na svém autě a známý mi řekl, že to bude permanentně na dorazech. Proto se obracím na vás s dotazem, jak je to ve skutečnosti. Četl jsem tu o tom dostkrát, ale nikdy jsem nenašel přesný popis jak na to. Díky

P.S. zajímám se o zadek, ale samozřejmě by šel dolů i předek

Odesláno

ja to mam vzadu o znizene o 2-3cm a s dorazmi neni ziadny problem ale zas ja nevozim vzadu nic, ani len plato ani tlmenie kufra:-) al eraz tam bolo nalozene asi 70kg nakladu a bola tam este dost velka rezerva

Odesláno

V strede toho plechu je plastova zatka tu musis odkrutit a namiesto nej tam dat srub,mne pasoval aj srub od kolesa a potom ho musis utahovat az kym sa ti ten plech nevisune-ale ide to dost tazko...

Odesláno

No mám teď o zub a mít užší kola než 8\" co mám teď tak ani jeden problém... jinak kleslo to cca 3cm a teď musím ještě 1zub :) takže budu cca 6cm níže na zadku a musím vytáhnout lemy, ale zase mám jiný problém :-D pořád mi to chytá o nárazník

Odesláno
Původně zaslal: Andreww

No to já právě občas potřebuju někoho převést, takže by asi byl problém. A co tvrdší torzka? Má někdo?

já mám tvrdší z xsi je tam 20mm půdní byla 19,3.

jinak mě přesazování torzky ozub dělalo cca 5cm přesazeno v nápravnici. na konec je nepřesazeno protože náprava je hatchbaku a cabrio má těžkej zadek takže sem dole o cca 2-3cm oproti serii

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...