Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, chtěl bych se zeptat čím se připevňuje spodní kryt motoru, jestli klasicky kovovými vruty nebo na to existují nějaké speciální věci přímo od peugeota. Auto jsem totiž koupil bez spodního krytu ... Dík

Odesláno

ahoj,myslim ze jsou specialni cudliky,kteryma se to prichyti...ale nejsem si jisty...ja nedavno taky koupil 407 bez toho krytu a original peugeot stoji par tisic...takze zatim jezdim bez....

Odesláno

Jsou to samorozvírací narážecí nýty. Nemusí to být origo Peugeot, já třeba tam mám tuším z oktávky. Důležitý je pouze průměr otvoru, resp. toho nýtu. Tedy jestli se nepletu:myslim

jo a na vrakáči takovejch plastů mají hromadu (alespoň u Prahy)

[upravil dne 4/6/09 Brizan]

Odesláno
Původně zaslal: Brizan

Jsou to samorozvírací narážecí nýty. Nemusí to být origo Peugeot, já třeba tam mám tuším z oktávky. Důležitý je pouze průměr otvoru, resp. toho nýtu. Tedy jestli se nepletu:myslim

Myslíš že by tam místo těch nýtů nebyly lepší šrouby?

Odesláno
Původně zaslal: Martin407sw

Původně zaslal: Brizan

Myslíš že by tam místo těch nýtů nebyly lepší šrouby?

Asi to má nějaký smysl že tam jsou poze ty nýty. Třeba to bude kvůli tomu, že když s tím o něco škrtneš tak ti vyskoší nýt ale kryt nepraskne, což u šroubů by hrozilo. A taky to že by jsi je v případě potřeby asi šptaně povoloval. :myslim nejsem mechanik je to pouze doměnka;)

Odesláno

Hlavně by asi byl problém tam ty šrouby dát. Díra v plechu je čtvercového tvaru asi 8x8 mm. Tam se nacpe ta plechová vložka č. 16 na obr. výše a potom se ten trn (15) jenom narazí. Když to chceš sundat, tak ho pootočíš o čtvrt otáčky (má v hlavě zářez na šroubovák) a vytáhneš ho ven. Ten trn je také kovový. Mě tam několik těch příchytek chybělo a tak jsem je kupoval.

Odesláno

No což oto větší texy by si stím poradily, ty se zaříznou skoro kamkoliv. Ale fakt bych se bál rozlámání toho krytu. Tuším že to je i připojený přímo do nárazníku a to by se ti pak všechno rozlámalo kdyby ses náhodou o něco čumákem opřel.

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Hlavně by asi byl problém tam ty šrouby dát. Díra v plechu je čtvercového tvaru asi 8x8 mm. Tam se nacpe ta plechová vložka č. 16 na obr. výše a potom se ten trn (15) jenom narazí. Když to chceš sundat, tak ho pootočíš o čtvrt otáčky (má v hlavě zářez na šroubovák) a vytáhneš ho ven. Ten trn je také kovový. Mě tam několik těch příchytek chybělo a tak jsem je kupoval.

A kupoval jsi je normálně v peugeotu nebo někde jinde?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...