Sagic Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Tady to dělaj ve východních čechách..Mají tam i ceny. http://www.killer-tuning.cz/chromovani/ Citovat
GRiMx Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: Sagic Tady to dělaj ve východních čechách..Mají tam i ceny. http://www.killer-tuning.cz/chromovani/ Je to vosrý :super ale líbí se mi to spíš na motorkách, než na autech na autech maximálně nějaký ty doplňky (spíš interiéru) a nebo motorovýho prostoru:D Citovat
309GT Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: GRiMx [maximálně nějaký ty doplňky (spíš interiéru) a nebo motorovýho prostoru:D Moje slova!Chrom tak možná na veterány nebo do motoru,nebo zlato:D:D:D:D:D:D Citovat
marty777 Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: GRiMx [maximálně nějaký ty doplňky (spíš interiéru) a nebo motorovýho prostoru:D Moje slova!Chrom tak možná na veterány nebo do motoru,nebo zlato:D:D:D:D:D:D jo jo to je taky moje gusto chrom v motorovym prostoru:super,je dobrej.A nechápu jak tenhle sprej někdo vůbec nazval,že je chromovej:myslim,to musí bejt de...l:D Citovat
309GT Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 To víčko na tom spreji v chromu je:D Ale to je asi tak jediný Citovat
GRiMx Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 Původně zaslal: marty777 Původně zaslal: 309GT Původně zaslal: GRiMx [maximálně nějaký ty doplňky (spíš interiéru) a nebo motorovýho prostoru:D Moje slova!Chrom tak možná na veterány nebo do motoru,nebo zlato:D:D:D:D:D:D jo jo to je taky moje gusto chrom v motorovym prostoru:super,je dobrej.A nechápu jak tenhle sprej někdo vůbec nazval,že je chromovej:myslim,to musí bejt de...l:D Asi to ještě není hotový ale jako začátek dobrý ne ? Citovat
309GT Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 To je tím chrom sprejem?Ten delk od ventilů se docela leskne,ale ty plasty jsou spíš stříbrný Ale dobrý Citovat
GRiMx Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 to není moje ale tohle asi nebude tím chrom sprejem.. Citovat
309GT Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Jo tak:D Myslel jsem že je to tvůj motor.... To je z toho včerejšího kalení v garáži:ticho Citovat
Fusion Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Ventildekl jde vyleštit do lesku. Jednoduchá práce na pár hodin. Citovat
309GT Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Jo jo,zkoušel jsem:D Jde to hezky,je to dobrej matroš na leštění....ale musím to ještě doladit,je to ještě docela hrubý,ale 1500 smirek a silichrom to jistí Citovat
GRiMx Odesláno 6. červen 2009 Autor Odesláno 6. červen 2009 Tak jsem byl dnes na Aviatické pouti tady u nás v Pardubicích a zachytil jsem tam pořádnej chrom omlouvám se,že to není auto ale mě se to líbí Citovat
BoneDaddy Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Původně zaslal: GRiMx Tak jsem byl dnes na Aviatické pouti tady u nás v Pardubicích a zachytil jsem tam pořádnej chrom omlouvám se,že to není auto ale mě se to líbí JJ, tenhle \"chrom\" byl včera ve zprávách. Líbí se mi taky. Citovat
anyana2 Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 zkoukla jsem to video o tom chromování .. a říkám si .. to od někud znam .. aby ne .... je to klasika FX chrom od milenium colors :-D :-D (ty jejich webovky znam nazpaměť) můžete si o tom chromování (počíst tady (nebo zjistit ceny) ... http://www.mileniumcolors.cz/ EDIT: ale fouknout si takhle celolak .. no to by bylo vostrý [upravil dne 7.6.2009 anyana2] Citovat
309GT Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Vostrý by bylo proti tomu jezdit když svítí sluníčko:D Citovat
anyana2 Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 309GT: by tě to mohlo být jedno néé, když bys seděl v kabině :D Citovat
309GT Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Původně zaslal: anyana2 309GT: by tě to mohlo být jedno néé, když bys seděl v kabině :D :myslimTo je zase pravda:D Citovat
smory Odesláno 6. květen 2015 Odesláno 6. květen 2015 Video je super, ale kde to v Čechách dělají ???? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.