j.kiwi Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 můžete mi prosím někdo pomoct - strašlivě mi drnčí 3 brzdové světlo na má´mém zánovním P 407 Sw, který jsem dovezl z Belgie - 1,6 Hdi. Jde ten kryt nějak sundat? Klepe totiž za jízdy o sklo, Dočasně jsem tam dal těsnění do oken, ale chtěl bych to spravit pořádně. Díky Citovat
Brizan Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Tan kryt jde jednoduše sundat, je tam pouze nacvaklý do úchytů. Ze stran za něj opatrně zatáhni a povolí. Mám dojem že ho drží 3 úchyty, ale jde dolů docela dobře. Jen si dej bacha ať to neulomíš. Pak už by ti nedrnčel vůbec:D Citovat
kajvet Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Tak tak, ze stran strč prsty a kolmo dolů cukni a vycvakneš to... Pod tím je to brzdové světlo přilepené na dvou místech. Já to na jednom měl odlepené a proto mi to celé drnčelo...po přilepení brzdového světla gelovým sekundovým lepidlem a nasazením krytu je vše ok - zlaté ticho! Citovat
j.kiwi Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 díky za rady - měl jsem přesně stejnáý problém - jeden čudlík co drží světlo byl odlepený . tak jsem ho přilepil a doufám, že to na dlouho bude poslední oprava;) Citovat
tomasg Odesláno 16. září 2011 Odesláno 16. září 2011 Muze mi prosim nekdo napsat podrobnejsi navod jak onen kryt na brzdove svetlo sundat? Snazil jsem se to provest dle vyse zminenych rad, ale mel sem pocit, ze to ulomim a radsi jsem toho nechal. Diky Citovat
dodo407sw Odesláno 16. září 2011 Odesláno 16. září 2011 nezlomis, neboj... naj ja som sa bal a na 4 pokus som sa odhodlal poriande potiahnut a bolo to ja som to chytil tou tensou stranou ktora sa dotyka skla a potiahol smerom do kufra... (snad si to vies predstavit ako to myslim ) Citovat
brade Odesláno 17. září 2011 Odesláno 17. září 2011 Mně klepe o to sklo asi plast, nemám nic urvaného. Když za ten plast zatlačíte, taky se ozývají skřípavé zvuky? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.