Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Porad to tady jeste neni tak to tady pridavam >

Koupil jsem 4 LED diody a v milne domence jsem si myslel ze kazda dioda ma odber 1 W tzn. ze by to nemuselo hlasit chybu,ale chybu to hlasi...ale jenom pri nastartovani auta a potom se uz neobjevi,takze to ignoruju.

pridavam foto jak to vypada....

Odesláno
Původně zaslal: luko407sw

Porad to tady jeste neni tak to tady pridavam >

Koupil jsem 4 LED diody a v milne domence jsem si myslel ze kazda dioda ma odber 1 W tzn. ze by to nemuselo hlasit chybu,ale chybu to hlasi...ale jenom pri nastartovani auta a potom se uz neobjevi,takze to ignoruju.

pridavam foto jak to vypada....

post-0-14109607806259_thumb.jpg

Odesláno

me to sviti vic nez minutu...nestopoval jsem to, ale me to sviti jeste dlouho po zamceni vozu...

odpor tam zatim nemam,ale mozna casem pridelam...

anotherOne: nemuzes udelat foto s tim odporem kam jsi ho presne zapojil???

Odesláno

Nie, musí byť aj dostatočne dimenzovaný na strátové teplo. Namiesto žiarovky sa totiž bude nahrievať on. Keby si dal obyčajný odpor z nejakého plošáku tak v okamihu zhorí od tepla. Zvykli byť napr v starých televízoroch. Napr. také niečo:

post-0-1410960781462_thumb.jpg

Odesláno

Chlapi stačí obyč žárovka ne s čirým ale s modrým sklem a udělá víc parády jak dioda...já ji v parkovačkách mám a žádné hlášky se nezobrazují a ke xenonům to skvěle sedne....\"proč to dělat jednoduše,když to jde složitě\":P

Odesláno

kdyz jsem chtel v obchode mode zarovky tak me prodavac rekl ze uz je nema,ze to policajti pokutujou a proto ze uz je neobjednava...tak jsem koupil diody... nemas fotku jak to sviti s tema modryma zarovkama?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...