Mirrae24 Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Napsal jsem toto: Pak je cesta těch co dělají hodně dobré, ale i hodně nepovedené kousky, to je třeba cesta Pioneeru - ale není to u všech. Za 1) Neřekl jsem, že všechny Pionnery do jednoho jsou takové. Za 2) Toto jsou také komponentní reproduktory, né koaxiální, to je podstatný rozdíl, tyto hrají lépe, než-li koaxiální. PS: Jestli jsi je tam koupil, za tu cenu, co tam mají uvedenou, tak Tě v celku natáhli. http://www.exa.cz/reproduktory-pioneer-tsh1703-p-765.html [upravil dne 18/6/09 Mirrae24] Citovat
Šalda Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 jooo,jasný hned se nečerti,jen jsem chtěl dát inspiraci:mrk:D:super kupoval sem je tam před 4 rokama za 2990.- [upravil dne 18/6/09 4000006] Citovat
Šalda Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 jinak vcelku zajímavej rozdíl,je vidět že když se hledá tak se dá hooooodně ušetřit:D:super Citovat
Mirrae24 Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Nečertím se, ale doba mě naučila být neústupným, tak promiň jj, na seznam.cz, dát zboží a tam pak dej seřadit od nejlevnější, většinou jde nalézt solidní rozdíl. Citovat
Šalda Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 já vím jak se hledá,dííík:D:super myslel jsem to všeobecně,že když se chce tak se dá hodně ušetřit,já sem tam dával odkaz obchodu kde jsem to kdysi kupoval já,tehdy jsem ještě internet neměl dával jsem to tam jen kvůli obrázku a typu,né kvůli ceně když sem třeba před půl rokem kupoval nabíječku na baterky tak sem ušetřil na ceně 1200.- nějakých 350.-,což je hned třetina:super Citovat
Pa.vlos Odesláno 18. červen 2009 Autor Odesláno 18. červen 2009 Dobrý videjko, díky. Šlape ti to opravdu pěkně. Jinak k těm pioneerůmm co má kolega ve 406, myslím, že přesně tyto má známej a fakt paráda. Zatím neplánuju woofer, jen výměnu předních a zadních repro vč. tweeterů a vytlumení. Pak se uvidí. Citovat
Mirrae24 Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Já bych ten woofer snad ani nedoporučuval. Zabírá místo, teď ještě zesík, to je taky místo, zachvíli z toho bolí hlava a když to potom chceš prodat, nemáš šanci snad ani 50% původní ceny. Ale jinak to má snad samé klady:D Citovat
Neophyte Odesláno 19. červen 2009 Odesláno 19. červen 2009 Původně zaslal: Mirrae24 Já bych ten woofer snad ani nedoporučuval. Zabírá místo, teď ještě zesík, to je taky místo, zachvíli z toho bolí hlava a když to potom chceš prodat, nemáš šanci snad ani 50% původní ceny. Ale jinak to má snad samé klady:D Proto jsem volil variantu SW :roker Citovat
Pa.vlos Odesláno 19. červen 2009 Autor Odesláno 19. červen 2009 Původně zaslal: Mirrae24 Já bych ten woofer snad ani nedoporučuval. Zabírá místo, teď ještě zesík, to je taky místo, zachvíli z toho bolí hlava a když to potom chceš prodat, nemáš šanci snad ani 50% původní ceny. Ale jinak to má snad samé klady:D No je fakt, že už tam moc místa nezbývá, ale kdybych chtěl woofer tak bych si kvůli tomu rozhodně nepořídil kombi. Dokonce jsem už jedno měl stará dobrá 405...tam byly repro jen v předních dveřích Citovat
Guest foto1977 Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 ahoj mám 307SW a taky mě štve zvukovej projev rádia a repro. Zvažuji ponechat rádio (kvůli HF) a spíš vyměnit ty chrchláky. Ty Pioneery vypadaj dobře, ale zajímá mě kolik by obnášelo to vytlumení dveří (pracnost + penízky)? Asi vylepit to \"karimatkou\" by nebylo to pravý ořechový co? Citovat
Mirrae24 Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Každopádně komponentní reproduktory. Vytlumení, materiál na oboje přední dveře, tuším tak 1 000 - 1 500kč bez práce. Práce to už netuším, to má každý jinak, ale není to tak pracné... Citovat
Dutch Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Původně zaslal: foto1977 ahoj mám 307SW a taky mě štve zvukovej projev rádia a repro. Zvažuji ponechat rádio (kvůli HF) a spíš vyměnit ty chrchláky. Ty Pioneery vypadaj dobře, ale zajímá mě kolik by obnášelo to vytlumení dveří (pracnost + penízky)? Asi vylepit to \"karimatkou\" by nebylo to pravý ořechový co? Ja som menil aj radio aj repro v predu aj v zadu a stale to je slabota.S tym tapacirom viac neurobim.Stale brni.Uvazujem ze uberiem na radiu basy na nulu a kupim subwoofer a supnem ho do kufra. Kua mam novu Octaviu 2009 (sluzobnu),a tam ked pustim muziku tak to je nebe a dudy oproti mojmu Peugeotu.Sere ma to ale co uz.A to Octavia nema nejaku zvlastnu vybavu,vsetko seriove. Citovat
Pa.vlos Odesláno 16. červenec 2009 Autor Odesláno 16. červenec 2009 Tak mám hotovo, vytlumeno, výměna předních a zadních repro. A výsledek? Nic již nedrnčí, basový projev je kvalitnější - né však mohutnější, velmi se zlepšil zvuk pro cestující vzadu....Určitě se dá říci, že oproti originálnímu ozvučení to změna je....i když ne tak razantní. Citovat
Guest foto1977 Odesláno 18. červenec 2009 Odesláno 18. červenec 2009 Pa.vlos: ahoj jaké jsi tam dal repro a čím jsi to vytlumil? Máš taky 307SW? Já bych rád vyměnil repro, ale jen to ve dveřích a výšky na palubce bych nechal ty původní. Do předu chci dát tyto: http://www.audioplaneta.cz/d/pioneer-ts-1756-ii/ a do zadu tyto: http://www.audioplaneta.cz/d/pioneer-ts-1356-ii/ akorát nevím zda do předních jdou 160mm a do zadu 130mm??? Taky to chci vytlumit, ale jen svépomocí a nikdy jsem to nedělal. Přemýšlel jsem koupit tu nejtenčí karimatku v makru za cca 60kč a nalepit jí tam. Ale nevím jestli těch cca 8mm není moc tlustejch aby to nepřekáželo oknu. Citovat
Pa.vlos Odesláno 19. červenec 2009 Autor Odesláno 19. červenec 2009 Původně zaslal: foto1977 Pa.vlos: ahoj jaké jsi tam dal repro a čím jsi to vytlumil? Máš taky 307SW? Já bych rád vyměnil repro, ale jen to ve dveřích a výšky na palubce bych nechal ty původní. Do předu chci dát tyto: http://www.audioplaneta.cz/d/pioneer-ts-1756-ii/ a do zadu tyto: http://www.audioplaneta.cz/d/pioneer-ts-1356-ii/ akorát nevím zda do předních jdou 160mm a do zadu 130mm??? Taky to chci vytlumit, ale jen svépomocí a nikdy jsem to nedělal. Přemýšlel jsem koupit tu nejtenčí karimatku v makru za cca 60kč a nalepit jí tam. Ale nevím jestli těch cca 8mm není moc tlustejch aby to nepřekáželo oknu. Ahoj, já mám hatchback, ale 100% vepředu jsou 16,5 cm a vzadu 13 cm reproduktory. Pokud ti můžu poradit tak dopředu dej pouze středobas ( komponentní ) pokud nechceš měnit výšky v palubce tak ti holt zbydou, ale dá se sehnat pouze středobas bez výškáčů.... já mám tyto http://www.exa.cz/reproduktory-blaupunkt-gtc-652-p-3320.html a dozadu jsem dal nakonec koaxiální dvoupásmové .... http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/alpine-sxe-1325s ( sehnal jsem je od známého za 1/2 cenu ). A tlumení jsem koupil toto.... http://www.carhifi-profi.cz/instalacni-material/00525-a-50.html ani jsem nečekal jak se s tím bude krásně pracovat, tl. je 2mm což si myslím, že je akorát a je to samolepící a není potřeba to ani nahřívat.... žádná karimatka nebo nějaký mirelon ti nepomůže, to nikdy nebude pevný..... přeji hodně zdaru [upravil dne 19/7/09 Pa.vlos] Citovat
Guest foto1977 Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Pa.vlos: díky za info, asi jdu do toho. Jenom by mě zajímalo kolik jsi koupil těch tlumících desek? Na každé dveře jednu či dvě? A jaké máš rádio? Já chci nechat to základní RD4. Vyplatí se to vůbec dělat? Nečekám nějaké super hluboké basy, jde mi spíš o to aby to nebyl takovej chrchlák jako s orygo repro. Citovat
Pa.vlos Odesláno 20. červenec 2009 Autor Odesláno 20. červenec 2009 Původně zaslal: foto1977 Pa.vlos: díky za info, asi jdu do toho. Jenom by mě zajímalo kolik jsi koupil těch tlumících desek? Na každé dveře jednu či dvě? A jaké máš rádio? Já chci nechat to základní RD4. Vyplatí se to vůbec dělat? Nečekám nějaké super hluboké basy, jde mi spíš o to aby to nebyl takovej chrchlák jako s orygo repro. Čus, desky jsem měl 4 na každé dveře jednu. Polepoval jsem to spíš po takových úsecích.....a zbyde i na zpevnění tapecu. Hele já měl RD 3, vyměnil jsem za JVC ( takovej klasickej standard, 4 x 50w, mp3,wma, výstup na zesik a výstup na ovládání na volantu....ovšem ta redukce stojí cca. 2 litry - na to jsem se vykašlal...nějak mi to dálkový ovládání neschází ) a nedokážeš si představit jakej rozdíl byl ve zvuku s origo reprem oproti originálu RD3. RD 4 neznám - myslim, že už bude o něco lepší....určitě vytlum, vyměň repro a pak si od někoho půjč rádio a porovnej s origem RD 4....asi nejjednodušší..... Citovat
Guest foto1977 Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Díky za info, tys to (repro+tlumení) kupoval na těch webech cos dal odkazy nebo jsi to koupil někde dohromady? Jinak já chci nechal to orygo rádio kvůli telefonu a taky hlavně proto, že bydlím v praze a parkuju na ulici a fakt už jsem starej na to abych pořád nandaval a sundaval panel a stresoval se zda jsem ho náhodou nezapoměl sundat. Hold doba pokročila, ale zlodějíčci pořád zůstali. [upravil dne 20/7/09 foto1977] Citovat
Pa.vlos Odesláno 21. červenec 2009 Autor Odesláno 21. červenec 2009 Původně zaslal: foto1977 Díky za info, tys to (repro+tlumení) kupoval na těch webech cos dal odkazy nebo jsi to koupil někde dohromady? Jinak já chci nechal to orygo rádio kvůli telefonu a taky hlavně proto, že bydlím v praze a parkuju na ulici a fakt už jsem starej na to abych pořád nandaval a sundaval panel a stresoval se zda jsem ho náhodou nezapoměl sundat. Hold doba pokročila, ale zlodějíčci pořád zůstali. [upravil dne 20/7/09 foto1977] Ahoj, tlumení jsem nakupoval viz. odkaz. Přední repro také ( pro tebe lepší osobní odběr ). Zadní repro - to bylo jen na ukázku ( mám od známého ). RD 4 asi má mp3? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.