Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Napsal jsem toto:

Pak je cesta těch co dělají hodně dobré, ale i hodně nepovedené kousky, to je třeba cesta Pioneeru - ale není to u všech.

Za 1) Neřekl jsem, že všechny Pionnery do jednoho jsou takové.

Za 2) Toto jsou také komponentní reproduktory, né koaxiální, to je podstatný rozdíl, tyto hrají lépe, než-li koaxiální.:super

PS:

Jestli jsi je tam koupil, za tu cenu, co tam mají uvedenou, tak Tě v celku natáhli.

http://www.exa.cz/reproduktory-pioneer-tsh1703-p-765.html

[upravil dne 18/6/09 Mirrae24]

Odesláno

Nečertím se, ale doba mě naučila být neústupným, tak promiň :mrk

jj, na seznam.cz, dát zboží a tam pak dej seřadit od nejlevnější, většinou jde nalézt solidní rozdíl.

Odesláno

já vím jak se hledá,dííík:D:super myslel jsem to všeobecně,že když se chce tak se dá hodně ušetřit,já sem tam dával odkaz obchodu kde jsem to kdysi kupoval já,tehdy jsem ještě internet neměl :bojim dával jsem to tam jen kvůli obrázku a typu,né kvůli ceně když sem třeba před půl rokem kupoval nabíječku na baterky tak sem ušetřil na ceně 1200.- nějakých 350.-,což je hned třetina:super

Odesláno

Dobrý videjko, díky. Šlape ti to opravdu pěkně. Jinak k těm pioneerůmm co má kolega ve 406, myslím, že přesně tyto má známej a fakt paráda. Zatím neplánuju woofer, jen výměnu předních a zadních repro vč. tweeterů a vytlumení. Pak se uvidí.

Odesláno

Já bych ten woofer snad ani nedoporučuval.:mrk

Zabírá místo, teď ještě zesík, to je taky místo, zachvíli z toho bolí hlava a když to potom chceš prodat, nemáš šanci snad ani 50% původní ceny.

Ale jinak to má snad samé klady:D

Odesláno
Původně zaslal: Mirrae24

Zabírá místo, teď ještě zesík, to je taky místo, zachvíli z toho bolí hlava a když to potom chceš prodat, nemáš šanci snad ani 50% původní ceny.

Proto jsem volil variantu SW :P:roker

Odesláno
Původně zaslal: Mirrae24

No je fakt, že už tam moc místa nezbývá:myslim, ale kdybych chtěl woofer tak bych si kvůli tomu rozhodně nepořídil kombi. Dokonce jsem už jedno měl stará dobrá 405...tam byly repro jen v předních dveřích :D

Odesláno

ahoj mám 307SW a taky mě štve zvukovej projev rádia a repro.

Zvažuji ponechat rádio (kvůli HF) a spíš vyměnit ty chrchláky.

Ty Pioneery vypadaj dobře, ale zajímá mě kolik by obnášelo to

vytlumení dveří (pracnost + penízky)?

Asi vylepit to \"karimatkou\" by nebylo to pravý ořechový co?

Odesláno

Každopádně komponentní reproduktory.

Vytlumení, materiál na oboje přední dveře, tuším tak 1 000 - 1 500kč bez práce. Práce to už netuším, to má každý jinak, ale není to tak pracné...

Odesláno
Původně zaslal: foto1977

ahoj mám 307SW a taky mě štve zvukovej projev rádia a repro.

Zvažuji ponechat rádio (kvůli HF) a spíš vyměnit ty chrchláky.

Ty Pioneery vypadaj dobře, ale zajímá mě kolik by obnášelo to

vytlumení dveří (pracnost + penízky)?

Asi vylepit to \"karimatkou\" by nebylo to pravý ořechový co?

Ja som menil aj radio aj repro v predu aj v zadu a stale to je slabota.S tym tapacirom viac neurobim.Stale brni.Uvazujem ze uberiem na radiu basy na nulu a kupim subwoofer a supnem ho do kufra. Kua mam novu Octaviu 2009 (sluzobnu),a tam ked pustim muziku tak to je nebe a dudy oproti mojmu Peugeotu.Sere ma to ale co uz.A to Octavia nema nejaku zvlastnu vybavu,vsetko seriove.

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak mám hotovo, vytlumeno, výměna předních a zadních repro. A výsledek? Nic již nedrnčí, basový projev je kvalitnější - né však mohutnější, velmi se zlepšil zvuk pro cestující vzadu....Určitě se dá říci, že oproti originálnímu ozvučení to změna je....i když ne tak razantní.

Odesláno

Pa.vlos: ahoj jaké jsi tam dal repro a čím jsi to vytlumil?

Máš taky 307SW?

Já bych rád vyměnil repro, ale jen to ve dveřích a výšky na palubce bych nechal ty původní.

Do předu chci dát tyto: http://www.audioplaneta.cz/d/pioneer-ts-1756-ii/

a do zadu tyto: http://www.audioplaneta.cz/d/pioneer-ts-1356-ii/

akorát nevím zda do předních jdou 160mm a do zadu 130mm???

Taky to chci vytlumit, ale jen svépomocí a nikdy jsem to nedělal. Přemýšlel jsem koupit tu nejtenčí karimatku

v makru za cca 60kč a nalepit jí tam. Ale nevím jestli těch cca 8mm není moc tlustejch aby to nepřekáželo oknu.

Odesláno

Pa.vlos: ahoj jaké jsi tam dal repro a čím jsi to vytlumil?

Máš taky 307SW?

Já bych rád vyměnil repro, ale jen to ve dveřích a výšky na palubce bych nechal ty původní.

Do předu chci dát tyto: http://www.audioplaneta.cz/d/pioneer-ts-1756-ii/

a do zadu tyto: http://www.audioplaneta.cz/d/pioneer-ts-1356-ii/

akorát nevím zda do předních jdou 160mm a do zadu 130mm???

Taky to chci vytlumit, ale jen svépomocí a nikdy jsem to nedělal. Přemýšlel jsem koupit tu nejtenčí karimatku

v makru za cca 60kč a nalepit jí tam. Ale nevím jestli těch cca 8mm není moc tlustejch aby to nepřekáželo oknu.

Ahoj, já mám hatchback, ale 100% vepředu jsou 16,5 cm a vzadu 13 cm reproduktory.

Pokud ti můžu poradit tak dopředu dej pouze středobas ( komponentní ) pokud nechceš měnit výšky v palubce tak ti holt zbydou, ale dá se sehnat pouze středobas bez výškáčů.... já mám tyto http://www.exa.cz/reproduktory-blaupunkt-gtc-652-p-3320.html

a dozadu jsem dal nakonec koaxiální dvoupásmové ....

http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-auta/alpine-sxe-1325s ( sehnal jsem je od známého za 1/2 cenu ).

A tlumení jsem koupil toto.... http://www.carhifi-profi.cz/instalacni-material/00525-a-50.html

ani jsem nečekal jak se s tím bude krásně pracovat, tl. je 2mm což si myslím, že je akorát a je to samolepící a není potřeba to ani nahřívat.... žádná karimatka nebo nějaký mirelon ti nepomůže, to nikdy nebude pevný.....

přeji hodně zdaru ;)

[upravil dne 19/7/09 Pa.vlos]

Odesláno

Pa.vlos: díky za info, asi jdu do toho.

Jenom by mě zajímalo kolik jsi koupil těch tlumících desek? Na každé dveře jednu či dvě?

A jaké máš rádio? Já chci nechat to základní RD4.

Vyplatí se to vůbec dělat?

Nečekám nějaké super hluboké basy, jde mi spíš o to aby to nebyl takovej chrchlák jako s orygo repro.

Odesláno

Pa.vlos: díky za info, asi jdu do toho.

Jenom by mě zajímalo kolik jsi koupil těch tlumících desek? Na každé dveře jednu či dvě?

A jaké máš rádio? Já chci nechat to základní RD4.

Vyplatí se to vůbec dělat?

Nečekám nějaké super hluboké basy, jde mi spíš o to aby to nebyl takovej chrchlák jako s orygo repro.

Čus, desky jsem měl 4 na každé dveře jednu. Polepoval jsem to spíš po takových úsecích.....a zbyde i na zpevnění tapecu.

Hele já měl RD 3, vyměnil jsem za JVC ( takovej klasickej standard, 4 x 50w, mp3,wma, výstup na zesik a výstup na ovládání na volantu....ovšem ta redukce stojí cca. 2 litry - na to jsem se vykašlal...nějak mi to dálkový ovládání neschází ) a nedokážeš si představit jakej rozdíl byl ve zvuku s origo reprem oproti originálu RD3. RD 4 neznám - myslim, že už bude o něco lepší....určitě vytlum, vyměň repro a pak si od někoho půjč rádio a porovnej s origem RD 4....asi nejjednodušší.....

Odesláno

Díky za info, tys to (repro+tlumení) kupoval na těch webech cos dal odkazy nebo jsi to koupil někde dohromady?

Jinak já chci nechal to orygo rádio kvůli telefonu a taky hlavně proto,

že bydlím v praze a parkuju na ulici a fakt už jsem starej na to abych pořád nandaval

a sundaval panel a stresoval se zda jsem ho náhodou nezapoměl sundat.

Hold doba pokročila, ale zlodějíčci pořád zůstali.

[upravil dne 20/7/09 foto1977]

Odesláno

Díky za info, tys to (repro+tlumení) kupoval na těch webech cos dal odkazy nebo jsi to koupil někde dohromady?

Jinak já chci nechal to orygo rádio kvůli telefonu a taky hlavně proto,

že bydlím v praze a parkuju na ulici a fakt už jsem starej na to abych pořád nandaval

a sundaval panel a stresoval se zda jsem ho náhodou nezapoměl sundat.

Hold doba pokročila, ale zlodějíčci pořád zůstali.

[upravil dne 20/7/09 foto1977]

Ahoj, tlumení jsem nakupoval viz. odkaz.

Přední repro také ( pro tebe lepší osobní odběr ).

Zadní repro - to bylo jen na ukázku ( mám od známého ).

RD 4 asi má mp3?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...