Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ZDRAVIM VAS VSETKYCH.VIE MI NIEKTO Z VAS PORADIT,AKY JE ROZDIEL MEDI MOTOROM SO 100 KW A TYM MOJIM 93 KW RHL???ZACALA MI TIECT VODNA PUMPA,TAK SA CHYSTAM NA VYMENU ROZVODOV A VOBEC NETUSIM CO DO TOHO OBJEDNAT. V SERVISE NA MNA KUKALI AKO NA MAGORA,BO ONI ESTE TAKU VERZIU ANI NEVIDELI. VDAKA

upraven název - ten Caps Lock při psaní názvu příště vynech!

Díky, Béďa

[upravil dne 1/6/2009 Béďa]

[upravil dne 1/6/09 DURISLAF]

post-0-14109607333587_thumb.jpg

Guest minimaxa
Odesláno

zkus se obrátit na člena Pe.tr, ten ti s tím problémem ohledně motoru určitě poradí :papa

Odesláno

NETUSIM CO TO JE ZA MOTOR,ALE PODLA TOHO CO SOM SA POKUSAL ZISTIT,ICH BOLO VYROBENYCH IBA PAR KUSOV A DAVALI SA AJ DO C5.JE TO NEJAKY HYBRID A JA STASTLIVEC SOM HO KUPIL.NA NAS TRH SA TIETO MOTORY VOBEC NEDODAVALI

Odesláno

BODAJ BY SI MAL PRAVDU.LEN AK TAM NAPCHALI AJ NEJAKE INE DIELY,TAK MA MOZE AJ ROZTRHNUT OD JEDU.SRANDA JE,ZE ANI NA TAKYCH MIESTACH AK JE STANICA ORIGINALITY,ALEBO EMISNYCH KONTROL,NEEVIDUJU TAKYTO TYP MOTORA.TAK BUDE ZABAVA,KED BUDEM CHCIET EMISKU

Odesláno

Vždyt je to v servisboxu RHR a RHL - snížený výkon. Co jsem tak rychle prošel, písty, vačky , hlava, ventil, turbo jsou shodné. Tak jedině rozdíl v softu ŘJ.

Vyrobeno pro státy , pro výpočet povinného ručení dle výkonu.

Odesláno

Nemáš náhodou auto z Francie,zrovna tam se snad počítá zák. pojistka podle výkonu.

Jinak motor by měl bejt stejnej,jen má softem sníženej výkon.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...