Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj

Mám takový problém. Když jsem dřív nechal otevřené přední okna a při zamykání jsem podržel dálkové ovládání tak se mi okna obě zavřeli, ale nyní se mi zavře pouze okno u spolujezdce. Nevíte v čem by mohl být problém. Okno u řidiče jde bez problému otvírat i zavírat, jenom to automatické nefunguje.

Děkuji

Odesláno

Ahoj, mel jsem podobny problem. Parkrat se mi stalo kdyz jsem stahnul vsechny ctyri okna ze se zavreli jen dve a ostatni do pulky nebo nejaka jina kombinace. Shodou okolnosti jsem jel kolem Peugeotu a spravili mi to tim ze dali klic do startovani a pak nejak mackali tlacitka odemykani zamykani. Co presne mackali netusim jen vim ze nez tam ten klic dali tak pokazde otevreli vsechna okenka a pak zkouseli asi na patej pokus se vse zavrelo jak ma a funguje to do ted v pohode.

Odesláno

Po dlhšom odpojení batérie treba nastaviť dojazd okien - to čo píše negrbob. Mohlo by to byť ono, aj keď je čudné, že to robí len jedno okno. Robí sa to tak, že okno vytiahneš a podržíš tlačidlo pár sekún. Treba opakovať pre obe krajné polohy.

Odesláno

Taky se mi to stalo jen na jednom okně. Stačilo postupovat dle návodu a bylo to OK. Tedy podržet ovladač okna v krajních polohách pár vteřin.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...