Danny88 Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Ahoj Mám takový problém. Když jsem dřív nechal otevřené přední okna a při zamykání jsem podržel dálkové ovládání tak se mi okna obě zavřeli, ale nyní se mi zavře pouze okno u spolujezdce. Nevíte v čem by mohl být problém. Okno u řidiče jde bez problému otvírat i zavírat, jenom to automatické nefunguje. Děkuji Citovat
negrbob Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Ahoj, mel jsem podobny problem. Parkrat se mi stalo kdyz jsem stahnul vsechny ctyri okna ze se zavreli jen dve a ostatni do pulky nebo nejaka jina kombinace. Shodou okolnosti jsem jel kolem Peugeotu a spravili mi to tim ze dali klic do startovani a pak nejak mackali tlacitka odemykani zamykani. Co presne mackali netusim jen vim ze nez tam ten klic dali tak pokazde otevreli vsechna okenka a pak zkouseli asi na patej pokus se vse zavrelo jak ma a funguje to do ted v pohode. Citovat
AnotherOne Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Po dlhšom odpojení batérie treba nastaviť dojazd okien - to čo píše negrbob. Mohlo by to byť ono, aj keď je čudné, že to robí len jedno okno. Robí sa to tak, že okno vytiahneš a podržíš tlačidlo pár sekún. Treba opakovať pre obe krajné polohy. Citovat
Pajda Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Taky se mi to stalo jen na jednom okně. Stačilo postupovat dle návodu a bylo to OK. Tedy podržet ovladač okna v krajních polohách pár vteřin. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.