Ladis8 Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Ahoj Lidi, omlouvám se, že můj dotaz je tak trochu blbost ale zajímalo by mě, jak asi dlouho můžu v autě poslouchat rádio bez nastartování aniž by se mi vybila baterka tak abych už nenastartoval. Dost často totiž jen tak někde stojim a poslouchám a byl bych dost nerad aby se mi pak stalo že neodjedu mám 44Ah baterku, která je v podstatě nová a mám jen dva repráky ve dveřích. Předem děkuju za vaše zkušenosti Citovat
marko306 Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 samotne radio vela nepapa, ale ak das cd alebo kazetu tak hadam nejaky ten 1 den alebo 2. Na favorite mi slo radio raz tyzden v kuse (bol som na sluzobke) a ked som prisiel tak v pohode startlo zo 44Ah baterkou, ale modlil som sa Citovat
ozzy56 Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 jestli máš normální radio,tak si tam klidně ustel a můžeš i nocovat s rádiem... ale,když máš nějakou aparaturu,tak nemusíš nastartovat za čtvrt hodiny...však tuninkáři jistě potvrdí Citovat
Ladis8 Odesláno 30. květen 2009 Autor Odesláno 30. květen 2009 Fakt?? taaak to je super že je to takhle v pohodě a vydrží to... To ste mi kucí udělali radost To už se pak nebudu bát... V určitejch situacích v autě se hodí nějaká příjemná zvuková kulisa Citovat
Qcko Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Ja som napr zistil, ze na 306 sa radio samo automaticky vypne, ked klesne kapacita:myslim akumulatoru, proste sa to samo chrani, alebo neviem, skusal som to na opekacke, radio normal hralo par hodin a zrazu sa vyplo, ale nastartoval som v pohode a zas hralo:super...neviem sice ci je to normalne, kazdopadne mne to tak radio robi:D Citovat
Komárek Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 jestli máš normální radio,tak si tam klidně ustel a můžeš i nocovat s rádiem... ale,když máš nějakou aparaturu,tak nemusíš nastartovat za čtvrt hodiny...však tuninkáři jistě potvrdí Jo. Mohu jen potvrdit, 30 minut na zastávce na plný certle, začutali sme si z míčem a přátelé mě pak museli roztlačovat:D Jezdil jsem pak ještě hodinu v kuse, jen se světly abych baterku trochu dobyl a nezůstal druhý den vyset doma v garáži:D Nakonec mi to nedalo a stejně sem jí o víkend dal na nabíječku. Citovat
Mirrae24 Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 U 307 když dochází baterka k nějakému nezbytnému minimu, tak se vše vypne. Jednou mě táhnul otec do servisu, jel jsem chvíli na servo na baterku, vydrželo to tak 10 km, pak nefungovaly stěrače, když se rozpršelo, docela zábava potom Je možné, že tam taky bude nějaká ochrana. Citovat
domena Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 jj mne to taky tak děla.Chvili to hraje a pak to samo vypne a napise hlašku economic mode. Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 tazatel má pravděpodobně 106--ta to snad nemá,néé?? Citovat
wooody Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 a 306 to má taky jo??? to musim vyzkouset Citovat
Komárek Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Máte kliku kluci, můj Pioneer MP3 tuhle funkci nemá a taky sem již dle výše zmiňovaného příspěvku baterku jednou vytlouk:D Od té doby hraju jen se zapnutým motorem na volnoběh. Ano, tazatel má 106, ta tu funkci určitě mít nebude, podle 106sky, kterou jsem vlastnil v minulosti. Šla tam baterka taky až do kytek. Žádné vypnutí neexistovalo, ale bylo to tím že byla stará s minimem kapacity i po nabití na nabíječce. Stačilo přes den v práci zapomenuté rádio s dvěma repráčky a už jsem rovněž nenastartoval a byl roztlačován:D Alespoň, že se na to roztlačení vždycky někdo dobrovolně vrhnul:) Citovat
Otan Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 U bývalé 306 po 2 hodinách poslouchání normálního rádia, které bylo součástí 306, čest a byl klid. Ještě, že jsem si náhodou koupil startovací kabely. No, byly ve slevě! Citovat
Yantschi Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Tak u mna to je uplne inac. Pokial som nemal aparaturu, kludne som pustal radio ani som nemyslel nato, ze by mi to prdlo. Mal osm vtedy 64aH baterku. Potom prisla decentna aparatura (4*75 w RMS, zosik, subac) a vymana baterky za 75aH a tiez si hram v pohode pri vypnutom motore. Nejdem to skusat, ale 4 hodiny bez problemov vydrzi, samozrejme nie na plne gule, ale ani najtichsie. Podla mojho nazoru sa neda jednoznacne upresnit cas, ale velmi to zalezi od baterky a samozrejme od toho, kolko aparatura papa. Ak si chces byt isty, domontuj si volmeter. Citovat
marko306 Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Původně zaslal: Qcko Ja som napr zistil, ze na 306 sa radio samo automaticky vypne, ked klesne kapacita:myslim akumulatoru, proste sa to samo chrani, alebo neviem, skusal som to na opekacke, radio normal hralo par hodin a zrazu sa vyplo, ale nastartoval som v pohode a zas hralo:super...neviem sice ci je to normalne, kazdopadne mne to tak radio robi:D tam sa da nejako nastavit pravdepodobne radio. Mne sa po 30 minutach automaticky vypne a ked ho zapnem tak zas dalsich 30 minut hra, pri nenastartovanom aute. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.