Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar lidi, mam taky problem, ze mam zly jeden silentblok (hlavny pravy) teda len jedna guma, a potreboval by sem vedet pod jakym cislem bych to zehnal. Servisbox sem ani nenasel. Mohel by nekdo vlozit ze servisboxu schemu teho silentbloku, a potom bych povedal, o co sa jedna, a pak by mi nejaky hodny clovicek zistil to samotne cislo tej sucastky. Komplikovane co? :D

Odesláno

Ja som kupil nejaky turecky za 10€ :mad:, v pondelok sa nanho chystam. Navod je tu

http://www.renault-megane.cz/viewtopic.php?t=8919&sid=a341efbea434e70cb23cacce0046da61

.

Odesláno

to honza406. Dik moc. No rozbita je ta guma v \"kostici\" pod cislem 2., a konkretne je to guma, do kterej ide ten srub pod cislem 3. Da sa kupit ta guma alebo len ta kostica zvlast? Alebo bych mal vymenit aj tu gumu, co je pod cislem 14?

Guest servisman
Odesláno

chce to vyndat a podívat se na něj zda není na silentbloku číslo třeba by se dala koupit a udělat to jako u mne

Odesláno

honzo, z teba mam radost, ked prides na zraz do Piestan, mas u mna pivo :D Mimochodem mam zly presne ten silentblok, co si mal aj ty. Pod jakym cislem to kupim v beznej mototechne?

Guest servisman
Odesláno

pokud by jsi přečetl celý muj odkaz Ojnička tak tam je označen SA2001015 jejich cena 378 Kč

jinak toto jsem měl na tom napsano

[upravil dne 30/5/09 honza406]

Odesláno

no, takze to dopadlo na prd. Ten maly silentblok, ci si menil ty, sa kupit samostatne da, ale je to len pre benzinaky. HDi ma celu tu ojnicku inu,(vid obrazek vlozen vyse, ojnicka c.2) ten silentblok je mensi, nez v HDi, takze do tej mojej nepasuje. Iny sa prej nevyraba, takze mi zostava kupit celu tu ojnicku. :bacha:bacha:bacha

[upravil dne 2.6.2009 foxo]

Odesláno

A ako si zistil, ze jen prave tento zly? (mimo viditelnych poruch). No alebo ako by som mohol zistit, ktorý mam vybitý? Moj problem je asi taky, ze obcas nemozem zaradit rychlost (hlavne ak stojim sikmo) a aj pri vyvpustany spojky pocut zvlastne zvuky. Jeden znamy mi vravel, ze to vyzera na silentblok?

btw.: foxo - dufam ze nevadi ze to pisem ? :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...