Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rozsvěcí se mi kontrolka ABS, ale až při jízdě, na displeji se objeví ABS Fault - auto brzdí, jenom nefunguje to ABSko. Po vypnutí klíčku, je to v pohodě, kontrolka zhasne, ABS funguje, ale po nějaké době se při jízdě zase rozsvítí kontrolka a zase to nefunguje. Netušíte čím by to mohlo být? Mám breaka 02 - diesel.

Díky za info. ;)

Odesláno

Skus prekontrolovat konektory od snímačov, či sú pevne zasunuté, prípadne rozpojiť, pozrieť či nie sú zaoxidované kontakty. Ak je \"uvolnený\" konektor, diagnostika ho vyhodnotí ako vadný

• O 2 týdny později...
Odesláno

Na 90% je to vadné čidlo ABS ty odchazeji jako první. Prasklý ozubený kroužek to být nemuže protože ho 307 nemá-má magnetický kroužek který součástí ložiska to je potom docela drahé. Jestli je to čidlo nebo kroužek se poznat nedá ani na diagnostice-ta určí pouze na kterém kole je závada.(vymění se čidlo,protože je levnější a když to nepomůže tak se vymění ložisko)

Odesláno

taky mi nejde ABS a kontrolka svítí už delší dobu, tak jsem zajela na diagnostiku, aby případně čidlo vyměnili a ono to jen píše že chyba je nekonfigurovatelná a nepíše to na kterém kole je případná závada. Nějak neví co by to mohlo být a na prohledávání celého systému zrovna nemají čas. Má někdo nějaký tip co by to mohlo být?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...