Rosťa 307 Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Rozsvěcí se mi kontrolka ABS, ale až při jízdě, na displeji se objeví ABS Fault - auto brzdí, jenom nefunguje to ABSko. Po vypnutí klíčku, je to v pohodě, kontrolka zhasne, ABS funguje, ale po nějaké době se při jízdě zase rozsvítí kontrolka a zase to nefunguje. Netušíte čím by to mohlo být? Mám breaka 02 - diesel. Díky za info. Citovat
AnotherOne Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Vadný/znečistený snímač v niektorom z kolies alebo prasknutý krúžok so zubami na náboji. Riešim teraz rovnaký problém. Citovat
Rosťa 307 Odesláno 29. květen 2009 Autor Odesláno 29. květen 2009 a jak se to dá poznat co to konkrétně je? Citovat
AnotherOne Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Ten krúžok by sa mohol vizuálne - neviem aký je tam na 307me prístup. Snímač najjednoduchšie diagnostikou. Citovat
xavier Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Skus prekontrolovat konektory od snímačov, či sú pevne zasunuté, prípadne rozpojiť, pozrieť či nie sú zaoxidované kontakty. Ak je \"uvolnený\" konektor, diagnostika ho vyhodnotí ako vadný Citovat
matrixjirka Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Na 90% je to vadné čidlo ABS ty odchazeji jako první. Prasklý ozubený kroužek to být nemuže protože ho 307 nemá-má magnetický kroužek který součástí ložiska to je potom docela drahé. Jestli je to čidlo nebo kroužek se poznat nedá ani na diagnostice-ta určí pouze na kterém kole je závada.(vymění se čidlo,protože je levnější a když to nepomůže tak se vymění ložisko) Citovat
Ivona Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 taky mi nejde ABS a kontrolka svítí už delší dobu, tak jsem zajela na diagnostiku, aby případně čidlo vyměnili a ono to jen píše že chyba je nekonfigurovatelná a nepíše to na kterém kole je případná závada. Nějak neví co by to mohlo být a na prohledávání celého systému zrovna nemají čas. Má někdo nějaký tip co by to mohlo být? Citovat
AnotherOne Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Tak by som sa na taký servis vybodol. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.