brade Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Ještě jednou bych tu rád zopakoval v samotném topicu jak je to s aux vstupem a jeho hlasitostí. Dnes jsem se jim pokoušel vysvětlit že by měla jít nějak zesílit hlasitost přes řídící jednotku, místo toho mi ale aktivovali úplně jinej aux (což je zbytečný, to vůbec nepotřebuju). Jak je to tedy s tím, když má AUX vstup přes 3,5 jack příliš malou hlasitost? Jak se to musí řešit? Citovat
brade Odesláno 28. květen 2009 Autor Odesláno 28. květen 2009 No pročetl jsem to celé 3x a řešení nenašel =-O Citovat
AnotherOne Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Chce to rozlikať všetky odkazy. V šiestom prśpevku zhora Popis montáže je odkaz na pdf súbor. V ňom je obrázok voľby v diagnostickom programe ktorou sa nastavuje citlivosť aux vstupu. Citovat
Jurko Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 nejde mu o montáž,ale o hlasitost,mě to hraje taky potichu Citovat
AnotherOne Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Prečítaj si ešte raz čo som napísal. Citovat
Jurko Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 nějak mi to nejde stáhnout,pořád se mi tam objevuje tahle obrazovka [upravil dne 28.5.2009 jirzik] Citovat
Jurko Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 tak ten obrázek se mi nějak nedaří přidat Citovat
AnotherOne Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Ten pdf súbor nejde stiahnúť. V každom prípade tan v diagnostike bola voľba \"Courbe de sensibilite LO/DX\", ktorou sa mení citlivosť vstupu AUX. Citovat
Jurko Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 sakra ani otevřít jako pdf sem s toho blázen,asi tady plácám nesmysly,já mám odblokovaný video a to mi taky hraje dost slabě,když jedu rychleji,tak to není skoro slyšet. Citovat
Zipík Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Mě to šlo stáhnout má to něco přes 3Mb;-)Jenže u RT3 se zvuk stejně vypne pokud není odblokované video:(Jinak pěkný návod:) Citovat
brade Odesláno 28. květen 2009 Autor Odesláno 28. květen 2009 Sakra, takže je to v diagnostice? V servisu o tom nic nevěděli, měli nějakou v češtině :-\\ Citovat
Matuska Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Ahoj, Mám rádio RD 4 ze září 2004 a absenci AUX jsem řešil používáním přehrávače MP3 s FM vysílačem. Při přehrávání méně dynamické muziky s tím nebyl problém, ale při přehrávání dynamické muziky toto řešení nestačilo. Tak jsem v servisu Peugeot chtěl zapojit AUX 1. Reakce technika: \"Co to je?\". Taky mi doporučoval USB BOX za pět litrů s tím, že asi CD měnič vyhodím do popelnice. Tak jsem z tohoto fóra vytáhl návod, na které piny přijde AUX 1 zapojit, a chtěl jsem to propojit sám. Bohužel, tak titěrné konektory (dutinky) jsem nesehnal. Takže jsem si návod na zapojení vytiskl a nechal si to zapojit u profíků. Předtím jsem jen protáhl kabel s 3.5 Jackem ze schránky pod loketní opěrkou až za rádio. Profíci dalii origoš konektor (200 Kč) a zaúčtovali si 1 hodinu práce za 350 Kč. Pořád ale bylo potřeba AUX aktivovat, což prý nejde jinde, než u Pežotů. Tam mi to zapojili na diagnostiku - 400 Kč - a aktivovali AUX. No, nekupte to, za ty prachy (ještě musím započítat 40 Kč za 1.5m kabelu s Jackem 3.5)! Citovat
brade Odesláno 7. červen 2009 Autor Odesláno 7. červen 2009 Pánové, fakt bych potřeboval vědět jestli to půjde regulovat přes něco vzadu na panelu RD4 nebo jestli to má jít vážně jen přes diagnostiku a v servisu jsou neschopní? Citovat
Matuska Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Myslím, že jsou asi 2 řešení: 1) nastavení citlivosti přes diagnostiku, 2) předzesilovač. Když jsem zadával aktivaci AUX u Pegeota, tak jsem při předávání auta napsal technikovi na papír hlášku \"Courbe de senzibilite LO/DX\", s tím že se pod tím skrývá nastavení citlivosti vstupu. Když mi auto vraceli, tak mi řekli, že tam bylo jen \"aktivovat-deaktivovat\". Pak jsem zjistil, že mi aktivovali jen AUX2 a jednička byla pořád neaktivní. Když jsem to od nich chtěl napravit, měli zpočátku spoustu řečí, ale pak to opravili - mám aktivní oba vstupy. Hlasitost nic moc, ještě že nejsem žádný technař. Je to k vzteku, když člověk musí škemrat o to, co se v manuálu popisuje jako běžná věc. Zapojení drátů jsem stejně musel zadat jinam.... [upravil dne 7.6.2009 Matuska] [upravil dne 7.6.2009 Matuska] [upravil dne 7.6.2009 Matuska] Citovat
brade Odesláno 7. červen 2009 Autor Odesláno 7. červen 2009 Hele udělali mi přesně to samé - aktivovali aux1, přitom jsem měl vstup na aux2... a prý že tam zesílení není. Oba vstupy jsou mi k ničemu, chci jeden hlasitý. Hraje to hlasitě jako z CD +/-? Citovat
Matuska Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 Když poslouchám MP3 přehrávač, mám volume na přehrávači 2 čárky před maximem a na rádiu asi 3 čárky před maximem. Když to pak přepnu na rádio nebo CD, může mi to potrhat ušní bubínky. Citovat
brade Odesláno 7. červen 2009 Autor Odesláno 7. červen 2009 Takže to máme to samé, to znamená na prd Citovat
AnotherOne Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Původně zaslal: Matuska napsal technikovi na papír hlášku \"Courbe de senzibilite LO/DX\", s tím že se pod tím skrývá nastavení citlivosti vstupu. No pochybujem že by mali diagnostiku vo francúzštine Bohužiaľ neviem ako znie tá voľba v našej reči. Ale bude to niečo s citlivosťou... Citovat
Matuska Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Máš pravdu, určitě tam v menu něco bude, ale to by museli hledat! Za 400 Kč se jim nechce, je to houby kšeft. Kromě toho jsem vůbec nebyl v kontaktu s člověkem, který to v dílně aktivoval (možná by se zastyděl a chvíli v menu hledal). To brade: Tak černě to zas nehodnotím, proti FM transmiteru to nemá žádné brumy a ani takhle moc zesílené to v pauzách mezi skladbami nešumí. Snad si zvyknu a před přepínáním nezapomenu zeslabit hlasitost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.