Jirka 807 Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 ahoj všem tohle mi píše ten muj kluk nevíte někdo co mi tím chce říct protože mi se zatim seznamujem mam ho teprve týden,díky všem. Citovat
btl.a Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Nyní jsem koukal do knihy a takovouto hlášku zde nemám ani napsanou. Je pravda, že mám zprávy ve francouštině a angličtinu nemám. Zkus v menu přístrojů nastavit fráninu a pak uvidíme, co to bude psát. Citovat
AnotherOne Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Toto asi nebude celé hlásenie. Mohlo by to byť nap. Check remote control battery. Citovat
Jirka 807 Odesláno 28. květen 2009 Autor Odesláno 28. květen 2009 nevim tak sem to páčkou vymáčk už to tam nejni v úterý jde na výměnu oleje a na rozvody na filtry a celkovou prohlídku ke známim mechanikum tak ty si stím poraděj ale je pravda že mi to vypínalo rádio když sem se hrabal se sedačkama a uklízel sem v něm tak po chvilce mi napsal že je slabá baterka tak uvidíme bude mi to kontrolovat i autoelektrikář protože mi za něj budou dávat závěs . Citovat
AnotherOne Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Tá hláška síce znamená slabú batériu, ale v diaľkáči. Citovat
Jirka 807 Odesláno 28. květen 2009 Autor Odesláno 28. květen 2009 aha tak to dojdu a koupim novou. dík Citovat
plaz Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 taky jsem si koupil v patek novou radsi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.