pug Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 ked si zoberies ze v CR to vyjde 6-7tis Kc (Kacirek v Pribramy pod Prahou 6tis Kc) tak sa to mozno oplati aj s cestou. u nas stoj alen tie capy 80-130 EUR na obe strany (podla toho kde kupujes taka cena). Inak loziska ma na predaj original Peugeot este zabalene, kupoval som ich ale nebudem ich potrebovat. loziska by som nechal na obe strany set za nejakych 40EUR Citovat
markus1974 Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 ja bi som si spravil repas sam som strojár(brusič na naradovnitak material na čapy bi som mal aj kkde vyrobiť) len bi som potreboval vedieť rozmery ložísk a kde sa daju kupiť najlacnesie.Poradte dik Citovat
306gti6 Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Tie prve 100percent ja som ich menil:super Citovat
Tunny Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Včera jsem si nechal dělat repasi zadní nápravy, nakonec jsem se rozhodl pro AutoDomin v Humpolci a musím říct že naprosto spokojenej, skvělej přítup, jednání, servis naprostá špička náprava byla ok tak jen výměna ložisek, vyměnili mě i silentbloky co jsem si přivezl za ty starý, snížili mě to o 3 cm, přijel jsem v 7:30 v 8:00 bylo auto na dílně ve 12:00 jsem si řekl že to chci ještě snížit o kousek a ve 13:00 jsem měl auto hotový cena 3700 (z toho 1500 za práci) - celá náprava by mě jinak vyšla na 6500 [upravil dne 10.6.2009 Tunny] Citovat
fe-re Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Zravim pezotaci mam na vas jeden dotaz... vsimol som si na svojej 306ke ze mam na zadnej napraje jedno koleso trochu do \"A\" kazdy vie co to asi znamena...myslite ze sa da tento problem neako preventivne poriesit alebo ma caka rovno cely repas napravy...? zatial naprava nevydava ziadne zvuky ani nic podobne.. diky za rady.. PS. keby niekto vedel o niekom kto sa mi na to v okoli Prahy mrkne kludne sem hodte aj neaky kontakt.. este raz dik.. [upravil dne 12/6/09 fe-re] Citovat
markus1974 Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 ahoj fe-re.tiež mam ten problém a čo viem tak to su tie ložiska a možno aj čapi ak niesu už vydreté .Preto som sa pítal na cenu ložísk kde su najlacnejsie a aké Rozmery:myslim Citovat
PatoRS Odesláno 17. červen 2009 Autor Odesláno 17. červen 2009 ahoj co som zistoval tak zatial 50 Euri na jednu stranu sada lozisk cize len loziska 100eur a osky sa vraj daju zohnat po 40 eur kus..... Citovat
kovi306 Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 hele já mam to samé, a taky pravé mam do A nevim, jestli je to velký problém nebo ne? Citovat
markus1974 Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 no tak problém to už je lebo ked auto zaťažíš môze ti začať trieť o Plasty z vnutra a aj prejazd zákrutou už môžeš počuť ako trocha nestabilné trasenie-chvenie:roker Citovat
PatoRS Odesláno 21. červen 2009 Autor Odesláno 21. červen 2009 neviete niekto ake cislo maju tie loziska? bol som totiz v predajni lozisiek a tam mi chlapik povedal ze urcite by vedel daco zohnat ale ze len podla cisla.......ak niekto nieco viete prosim poradte ..aby sme vedeli co je vyhodnejsie ci kupovat nejake nahrady v autosuciastkach alebo samotne loziska v speci predajni..............dik Citovat
pug Odesláno 21. červen 2009 Odesláno 21. červen 2009 loziska mam kto chce na predaj na obe strany komplet set origo peugeot este zabalene. cena 40EUR spolu. inak ak j ekolo do A a nevrzga tak je dost mozne ze to uz niekto prozizorne riesil len tym z evymenil loziska-nevrze to lebo lozsiako j eest epokope, ale cap je vyhrdzaveny, takze repas nutny Citovat
fe-re Odesláno 22. červen 2009 Odesláno 22. červen 2009 kolo do A pozorujem tak posledne 3 mesiace.. ked som auto kupoval asi pred rokom a pol vsetko bolo v poriadku na to som si dal extra bacha.. takze je mozne ze tem problem je v zaciatkoch... Citovat
PatoRS Odesláno 24. červen 2009 Autor Odesláno 24. červen 2009 no co nevie nikto tie cisla tych lozisk? Citovat
Stanislav Valeš Odesláno 27. červen 2009 Odesláno 27. červen 2009 Čísla těch ložisek ti nikdo nejspíš neřekne,oni se ani nikde než v P.koupit nedaj.Taky jsem chtěl doma repasovat nápravu na 306ce-už jsem jednu dělal na 405ce,ale dnes vzhledem k cenám jednotlivých dílů jsem raději volil variantu výměnným způsobem.Vymontoval a odstrojil ji a dojel ji vyčenžovat za zrepasovanou.Vysolil jsem 4800Kč přendal na místě čepy ložisek kol(měli bubnovou a já potřeboval kotoučovou-má ten čep delší) a vdomění,že je vše ok jsem mazal domů.Doma jsem ještě zjistil,že je ještě rozdíl v průměru v osazení tý želvičky na který je našroubovanej brzdovej třmen.Vyřešil to vrták o průměru 36mm což je oproti tomu původnímu osazení rozdíl 1,5mm na průměru což není moc.Po asi dvou hodinách práce je vše ok a myslím,že pro někoho kdo je schopnej si postavit na zahradě rampu ze dvou sudů a nějakech traverz,je toto to nejlacinější a nejrychlejší řešení-jo a ještě musíte mít tu vymontovanou nápravu čím odvést.A dali mi tam i mazničky kterýma je možný ty ložiska přimazávat což je supr. Toť vše. Citovat
fe-re Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 tak mam repas zadnej napravy za sebou .. cena 6000,- Kč a 3 a pol hodinky prechadzky po slnecnej Přibrami... spokojny.. Citovat
ozzy56 Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Původně zaslal: fe-re tak mam repas zadnej napravy za sebou .. cena 6000,- Kč a 3 a pol hodinky prechadzky po slnecnej Přibrami... spokojny.. myslím,že je to nejrozumnější řešení problému ,,zadní náprava\'\' u starších pežotů... Citovat
kovi306 Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 to byl komlet repas???? co ti tam všechno měnily???? tos dělal u nějaký special firmy, nebo u obyč mechanika??? už to potřebuju taky....je na tom něco znát? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.