tukit Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Prosím vas mate niekto skusenosti s plastovými vymedzovacimi kruzkami na kolesa: nerobí to nejaku neplechu? alebo neskusali ste si niekto nahodou vyrobit aspon kovove? Ja by som chcel na 406-tku (originál priemer 65,1) nahodit kola s priemerom diery 75. Aky je vas nazor na taketo kruzky? Citovat
ozzy56 Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 ty kroužky jenom středí kolo--nemusejí být kovové--takže když máš větší díru v disku,jinak to nevyřešíš,jedině,že bys dával i podložky... Citovat
tukit Odesláno 27. květen 2009 Autor Odesláno 27. květen 2009 Nie podlodzky davat nebudem. ale ide mi o to ze ci v podstate nieje koleso normalne osadene na tom stredovom naboji (alebo ako sa to vola) a tie skrutky ho vlastne iba akokeby pridrzali, ale v tomto pripade to koleso bude vlastne drzat iba na tych skrutkach. a to som si neni istý ,ze ci je to postacujuce. a ako si to myslel s tími podlozkami? existuju aj nejake,ktore menia respektíve redukujú stredovú dieru????????? Citovat
AnotherOne Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Mne k alu diskom dodali plastové krúžky. Je to ako píže ozzy - krúžok iba stredí koleso. Hlavnú záťaž nesú skrutky. Čo sa týka podložiek, tak áno existujú aj také, ktoré menia stredovú dieru. Citovat
georgegg Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 já je mam a žádnej problém nenastal, jen je nesmíš zapomenout sundat když dáváš zimní, pokud na ně máš jiný disky Citovat
ozzy56 Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 popíšu podložku přímo pro tebe---dával bys např. tloušťku podložky 15 mm, z jedné strany bude mít podložka díru 65.1 mm, (na osazení Peugeot) a z druhé strany osazení 75.1 mm (pro tvoje ALU disky). v tomto případě bys nepotřeboval středící kroužky... [upravil dne 30/5/09 ozzy1956] Citovat
tukit Odesláno 28. květen 2009 Autor Odesláno 28. květen 2009 Dakujem za rady. S tou podlozkou sa mi to zda celkom dobrý napad. bude to tak asi istejšie a nebudem musiet jazdit s blbim pocitom ze niekde urvem kolo,aj ked som pôvodne nechcel podlozky davat. už aj idem nejake na www pohladat. este raz diki. Citovat
AnotherOne Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Tak podľa mňa je bezpečnejší ten plastový krúžok a nie podložky. Citovat
tukit Odesláno 29. květen 2009 Autor Odesláno 29. květen 2009 No dobre teda tak to zatial skusim bez podloziek len s tym kruzkom. Dik Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.