Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím vas mate niekto skusenosti s plastovými vymedzovacimi kruzkami na kolesa: nerobí to nejaku neplechu? alebo neskusali ste si niekto nahodou vyrobit aspon kovove? Ja by som chcel na 406-tku (originál priemer 65,1) nahodit kola s priemerom diery 75. Aky je vas nazor na taketo kruzky?

Odesláno

ty kroužky jenom středí kolo--nemusejí být kovové--takže když máš větší díru v disku,jinak to nevyřešíš,jedině,že bys

dával i podložky...

Odesláno

Nie podlodzky davat nebudem. ale ide mi o to ze ci v podstate nieje koleso normalne osadene na tom stredovom naboji (alebo ako sa to vola) a tie skrutky ho vlastne iba akokeby pridrzali, ale v tomto pripade to koleso bude vlastne drzat iba na tych skrutkach. a to som si neni istý ,ze ci je to postacujuce. a ako si to myslel s tími podlozkami? existuju aj nejake,ktore menia respektíve redukujú stredovú dieru?????????

Odesláno

Mne k alu diskom dodali plastové krúžky. Je to ako píže ozzy - krúžok iba stredí koleso. Hlavnú záťaž nesú skrutky. Čo sa týka podložiek, tak áno existujú aj také, ktoré menia stredovú dieru.

Odesláno

popíšu podložku přímo pro tebe---dával bys např. tloušťku podložky 15 mm, z jedné strany bude mít podložka díru 65.1 mm, (na osazení Peugeot) a z druhé strany osazení 75.1 mm (pro tvoje ALU disky).

v tomto případě bys nepotřeboval středící kroužky...:papa

[upravil dne 30/5/09 ozzy1956]

Odesláno

Dakujem za rady. S tou podlozkou sa mi to zda celkom dobrý napad. bude to tak asi istejšie a nebudem musiet jazdit s blbim pocitom ze niekde urvem kolo,aj ked som pôvodne nechcel podlozky davat. už aj idem nejake na www pohladat. este raz diki.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...