Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Petr605: ale ty mlhovky máš chvíli, ne? že sem si jich nevšim tenkrát...

hold fr. auto ve francii ty žlutý světla frčej.... ale jak moc sou lepší nebo horší než klasická bílá nemůžu posoudit, nemám zkušenost

Odesláno

To Dress: Máš pravdu, mám je od soboty. Předtím jsem tam měl vymlácené a před nimi mřížku. Viz foto v seznamu členů.

Já jsem si prostě nechal sehnat mlhovky a zrovna to jsou žlutý. Pruraznost mlhy bude asi obrovská. :D:D:D

Odesláno

Tak jsem si to našel v zákoně:

341/2002 Sb.

VYHLÁŠKA

Ministerstva dopravy a spojů

ze dne 11. července 2002

o schvalování technické způsobilosti a o technických podmínkách provozu vozidel na pozemních komunikacích

§ 36

Závady na vozidle, které ohrožují bezpečnost provozu na pozemních komunikacích

(K § 2 odst. 5, 6 a 7 zákona)

.

.

.

(2) Závadou podle odstavce 1 v osvětlení vozidla je vždy,

.

.

.

d) jsou-li dodatečně namontovány nebo upraveny svítilny svítící dopředu nepřerušovaně světlem jiné barvy než bílé, kromě předních svítilen do mlhy žluté barvy a dozadu nepřerušovaně svítící světlem jiné barvy než červené,

.

.

...takže je to v pohodě.:papa

Odesláno

B je spravne. Glejt ale podle zakona 103/2004 novelizujiciho zneni par. 13 a 14 zakona 56/2001 urad nema vyzadovat, pokud auto jiz pred odhlasenim zaniklo = spadlo do more, nebo v nasich podminkach bylo uplne rozebrano na ND - pak jde mimochodem i kastle s VINem legalne pouzit jako ND, po trvalem vyrazeni to vcelku logicky nejde. K tomu staci cestne prohlaseni. Akorat by se pak vrak nemel najit :D Ono je toho vic, staci se vygooglit \"doklad o likvidaci vozidla\".

[Editován dne 24/6/04 Dydzej]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...