Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak tohle je přestavba na LPG celkem u neobvyklého typu auta (P206 cc), u cabria jsem to ještě neviděl. Zajímavá je i ta nádrž, tzv. \"torpedoidní\" typ :D

post-0-14109607206314_thumb.jpeg

Odesláno

Kurna to ked ma zlozenu strechu tak sa mu tam uz ani povinna vybava nezmesti :D :D :D

Odesláno

Jestli stále ještě CC má, tak s něčím podobným v kufru jezdí jedna holka z Brna. Propíralo se to v tom strááášně dlouhým tématu 206CC

Pokud máte stejný stránkování jako já (25 příspěvků na stránku, tedy default), tak stránka číslo 11, příspěvek ze 4/3/08 v 20:51, od uživatelky Sapik.

Tam to je jen volně položený, ale opravdu to časem namontovali a jezdí s tím. Nemůžu si vybavit, jestli jsou tu fotky hotovýho řešení, nebo jsem to viděl naživo v Brně

To jen že kdyby to někoho zaujalo a chtěl vědět uživatelský zkušenosti, může jí zkusit kontaktovat ;)

Odesláno

No,nevím co na tom nechápete...:myslim Myslím že chce někdo i s kabrioletem jezdit za levno,co se týče toho kufru,nic moc do něj nedáte i když tam LPG není:papa Vždycky jsem si myslel že auta jako CC jsou na pohodovou jízdu v letním období

Odesláno

JJ tahle cecilka stoji hned za dubencem směrem na Prágl.

Jako majitel 206 cc musím konstatovat,že i když mám složenou střechu,tak nemám potíž s prostorem v kufru.Na pohled to tak nevypadá,ale to cc nema zrovna malej kufřík. Pokud teda nejste zrovna nadšenec,co tam musí převážet woofer,zesík a vlastního DJ :D.Jinak výbava nezabere tolik prostoru a nějaká igelitka s nákupem se tam taky vejde. A když je nouze,tak i zadní sedadla se dají použít na převoz drobností.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...