Driver Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Tak tohle je přestavba na LPG celkem u neobvyklého typu auta (P206 cc), u cabria jsem to ještě neviděl. Zajímavá je i ta nádrž, tzv. \"torpedoidní\" typ Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Kurna to ked ma zlozenu strechu tak sa mu tam uz ani povinna vybava nezmesti :D Citovat
paul jane Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 LPG to takoveho auto nejak nechapu Citovat
MirasCC Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Jestli stále ještě CC má, tak s něčím podobným v kufru jezdí jedna holka z Brna. Propíralo se to v tom strááášně dlouhým tématu 206CC Pokud máte stejný stránkování jako já (25 příspěvků na stránku, tedy default), tak stránka číslo 11, příspěvek ze 4/3/08 v 20:51, od uživatelky Sapik. Tam to je jen volně položený, ale opravdu to časem namontovali a jezdí s tím. Nemůžu si vybavit, jestli jsou tu fotky hotovýho řešení, nebo jsem to viděl naživo v Brně To jen že kdyby to někoho zaujalo a chtěl vědět uživatelský zkušenosti, může jí zkusit kontaktovat Citovat
jarajarda Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Sem zvědav, kdy někdo předělá i třeba F50 na LPG... Citovat
Fusion Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Přirovnal bych to k prdění pod vlastní duchnu Citovat
Driver Odesláno 27. květen 2009 Autor Odesláno 27. květen 2009 Tohle auto je na prodej, je to z nějakýho inzerátu na Tipcarsu. Citovat
309GT Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 No,nevím co na tom nechápete... Myslím že chce někdo i s kabrioletem jezdit za levno,co se týče toho kufru,nic moc do něj nedáte i když tam LPG není Vždycky jsem si myslel že auta jako CC jsou na pohodovou jízdu v letním období Citovat
Lentilka Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 už jsem potkal i imprezu na LPG... Citovat
Gerom Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 JJ tahle cecilka stoji hned za dubencem směrem na Prágl. Jako majitel 206 cc musím konstatovat,že i když mám složenou střechu,tak nemám potíž s prostorem v kufru.Na pohled to tak nevypadá,ale to cc nema zrovna malej kufřík. Pokud teda nejste zrovna nadšenec,co tam musí převážet woofer,zesík a vlastního DJ .Jinak výbava nezabere tolik prostoru a nějaká igelitka s nákupem se tam taky vejde. A když je nouze,tak i zadní sedadla se dají použít na převoz drobností. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.