Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

no to já málem vyrost jenom při demontáži a montáž nové mě čeká doufám brzy (jestli se mi jí ofšem podaří sehnat) :roker

zrada v eletrice bude taky myslím, pač ty konektory se dělaly skoro každej pul rok jiný tudíš správný seženeš jen podle VINka,a jestli chceš rozmotat svazek kterej je v tý palubce a jestli nejseš elekrto zaměřen tak si troufám říct že to do kupi nedáš.

ale jinak hodně zdaru :papa

[upravil dne 26/5/09 Washut]

Odesláno

První důvod, proč mi vrtalo v hlavě, jak vyměnit old palubku za njů je že njů palubka není tak rozvrzaná a na pohled je hezčí... Ale zase u njů palubky mi chybí ten odkládací žlábek před spolujezdcem... Jinak zatím jezdím se starým modelem a novej ešte nejezdí, takže nemůžu soudit a podložit své mínění o rozvrzanosti... Ale podle mě tomu tak bude už jen díky tomu že njů palubka je z míň částí:D

Odesláno
Původně zaslal: hakvera

chceš tu novou palubku ? je k ní vše kromě tapecírungů

asi se ptáš mě že ? jestli tak:

palubku s novýho modelu bych bral ale potřebuju to hlavně s tou kabeláží jinak mě o nic nejde. ale musí to být 1.8 nebo 1.9 benzín a čím mladší tím lepší (a je fakt že to blbě sehnat pač těch 1.8 moc není)

no a kdyby si to měl,bylo by to good :super

[upravil dne 26/5/09 Washut]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...