Čeněk Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Zdravím všechny pežoťáky. Chci se zeptat, špatně mi startuje teplý 1,9TD. Může to způsobovat nízký volnoběh? Nebo nějaké tepelné čidlo? Jak mu přidám na čerpadle Lucas? Je to ten šroubek u nouzového zastavení motoru? Nemáte někdo schéma tohoto čerpadla - potřebuji vědět, kterým šroubem zvýšit volnoběh. Jinak studené chytá na protočení, bez jakéhokoliv přidávání plynu. Děkuji mnohokrát [upravil dne 25.5.09 Čeněk] Citovat
Čeněk Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 Tak zatím žádná změna. Jen se zeptám, pokud někdo uvedený motor s čerpadlem Lucas má tak jsem si všiml, že se mi mele ( vyklá ) páčka od volnoběhu ( je na ní seřizovací šroubek). Na stejném trnu je i nouzová stop páčka. Je to normální? Nemůže si tudy čerpadlo přisávat falešný vzduch? Díky za odpovědi. Citovat
Bernymb Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Mám ten samý motor se stejným čerpadlem a dělá mi to to samé(asi 3týdny)a nejspíš to budu řešit výměnou za čerpadlo BOSCH a snad to bude lepší;)a teď mi ještě začal rachotit startér-asi tím že to musím víc točit,ale už je na dílně a opravuje se(uhlíky,pouzdra atd.).Jinak,je běžné mít na peugeotu 405 startér MITSUBISHI??Já ho mám... Citovat
Zila Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 mitshbishi mam aj ja http://www.peugeot-club.cz/forum/viewthread.php?tid=52951&page=1#pid658205 Citovat
Bernymb Odesláno 12. září 2009 Odesláno 12. září 2009 Tak repase startéru Mitsubishi úspěšně dokončená a tak jak to teď startuje a chytá je nádhera:super,je to asi o 200% lepší a krásně tichý a chytá to i teplé,měl jsem za to že to je spíš čerpadlem,nicméně volnoběh drží LUCAS stejně špatně a velice nízko:( Citovat
Kloub Odesláno 13. září 2009 Odesláno 13. září 2009 no já mám zas hrozné ranní starty. chytne tak na 2krát nažhavení a celý motor se třepe. poslední tyden hned po startu dýmý hustě modře a po minutě je to normal. žadný kouř néni....... moc se bojím zimy co to bude dělat:( Citovat
Dundee Odesláno 13. září 2009 Odesláno 13. září 2009 Kloub: Vyměň žhavící svíčky a bude to dobrý Citovat
labi Odesláno 13. září 2009 Odesláno 13. září 2009 zdravim, podobny problem sme riesili so znamym, ze sa tepla start ani nahodou a studeny bez problema, bola to sice 405ka 1,9 SRI, cela zavada bola v zlom kontakte nejakeho cidla so spodku motora, dodnes neviem co to bolo za cidlo ) vela stastia v hladani chyby Citovat
marko306 Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 takto isto som mal aj ja, studené štarty perfektné, teplé mizerné. Nakoniec som zistil, že som mal zlé časovanie rozvodov. Povolil sa mi šrób na hlavnej remenici a tým sa vyklepala drážka na rozvodovom kolečku, ktoré sa posunulo asi o pol zubu alebo o zub a tým sa zmenilo komplet načasovanie. Remenica mala viditeľné kmitanie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.