Brojta Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Zdravím, mám jeden zapeklitý problém.Odstraňuji škody po původním majiteli a zjistil jsem že u škrtící klapky jsou tři hadičky které volně visí do prostoru a jedna zašpuntovaná na chladiči.Nemůžu ale najít nic kam by se ty hadičky dali připojit.Jedná se o motor 1.9 SRI 4bod stříkačka (vstřikovací systém Bosch L 3.1 Jetronic) Kdo ví co s tím ať mi pisne mail na Brojta@t-email.cz Předem dík [upravil dne 25/5/09 Brojta] Citovat
hakvera Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 čus taky mám pár skušeností s osmiventilem uplně ta nehoře v kroužku v pravo jde od posilovače na brzdy , pod ní tj. vpravo dole jde od předehřevu a ta příde k víčku jak je termostat ! no a ta poslední vlevo dole příde do chladiče. Citovat
jozocz Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Tak to sa ja musi pozriet do svojeho ako to mam . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.