Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pažoutek se mně asi snaží dostat,po zastavení a zamčení dálkovým se po půl hodce přepne do eko.módu a musím ho odemknout klíčem, blbne a já už taky všechno vypnutý a dělá to stále :nevim:nevim potřebuji radu a moc díky

Odesláno

Mě to psal v zimě když jsem vytloukl baterku při dloooooouhéééém startování se zamrzlou naftou. Když jsem potom baterku naflákal tak zase všechno fungovalo jak mělo.

Nejspíš pozná že je baterie žalostném stavu (napětí) a sám si odpojí vše co napotřebuje k životu. Zkus změřit napětí baterie po tý půlhodině a popřípadě jí preventivně oživit nabíječkou.

Odesláno

Můj názor je stejný jako Wensdy. Když jsem rovněž v zimě vyflákal baterku, tak mi to dělalo stejně jako popisuješ. Doporučuji zkontrolovat baterku!

Odesláno

už to funguje aniž jsem něco dělal,pežotka jsem nezamkl a druhý den v pohodě šlo zamknout na dálkáč a dnes to šlo i za hodku odemknout tak nevím:myslim asi mně chtěl jen vystrašit a povedlo se:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...