Haryk Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 pažoutek se mně asi snaží dostat,po zastavení a zamčení dálkovým se po půl hodce přepne do eko.módu a musím ho odemknout klíčem, blbne a já už taky všechno vypnutý a dělá to stále :nevim potřebuji radu a moc díky Citovat
Wensdy Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Mě to psal v zimě když jsem vytloukl baterku při dloooooouhéééém startování se zamrzlou naftou. Když jsem potom baterku naflákal tak zase všechno fungovalo jak mělo. Nejspíš pozná že je baterie žalostném stavu (napětí) a sám si odpojí vše co napotřebuje k životu. Zkus změřit napětí baterie po tý půlhodině a popřípadě jí preventivně oživit nabíječkou. Citovat
btl.a Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Můj názor je stejný jako Wensdy. Když jsem rovněž v zimě vyflákal baterku, tak mi to dělalo stejně jako popisuješ. Doporučuji zkontrolovat baterku! Citovat
plaz Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 no a taky zkontroluj pojistky a jednotku jestli ti tam netece voda uz tady nekdo stim mel problem Citovat
Haryk Odesláno 27. květen 2009 Autor Odesláno 27. květen 2009 už to funguje aniž jsem něco dělal,pežotka jsem nezamkl a druhý den v pohodě šlo zamknout na dálkáč a dnes to šlo i za hodku odemknout tak nevím:myslim asi mně chtěl jen vystrašit a povedlo se:papa Citovat
AnotherOne Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Ak si medzitým jazdil tak sa dobila batéria. Citovat
btl.a Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Tu baterku nech každopádně přeměřit a dobít. Citovat
Haryk Odesláno 27. květen 2009 Autor Odesláno 27. květen 2009 právě,že nejezdil stál celou dobu v garáži jsem s toho jelen :myslim:myslim Citovat
plaz Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 jetli to nejsou jen kontakty na baterce nebo nedovreny dvere Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.