amiandrew Odesláno 25. květen 2009 Odesláno 25. květen 2009 Zdravím všechny zde přítomné, měl bych pár otázek ohledně výměny autorádia. Mám 307 Break se starším kazetovým autorádiem (RB3?) a CD changer. Ono starší rádio bych chtěl vyměnit za novější s možností přehrávání MP3 (RD4). Ale... zjistil jsem, že RD4 lze připojit pouze na CAN rozvod. V serviceboxu mám se svým VINem napsáno Elektrická část - \"MULTIPLEXNÍ ROZVOD\" -> \"MULTIPLEXNÍ ROZVOD CAN VAN\" - základní otázka, bez jejíž zodpovězení nemá cenu pokládat další znamená to, že mohu připojit RD4(CAN) a bude to fungovat? Bude funkční ovládání rádia pod volantem? Bude funkční CD changer? Bude potřeba provést něco dodatečného, nějaká další aktivace? Páni velkomožní, moc děkuji za zodpovězení... Citovat
amiandrew Odesláno 27. květen 2009 Autor Odesláno 27. květen 2009 Tolik prohlédnutí a žádná odpověď? Že by to nikdo nikdy nezkoušel nebo nevěděl o co jde? Hmmmm... Citovat
sekaj Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Tak to ti bohužel nepujde,musel bys mít rozvod CAN-CAN.Ale pokud chceš poslouchat MP3 tak je na trhu alternativa viz. http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=26&sName=xcarlink-adapt%C3%A9r-usb-sd-mp3-peugeot-rd3 .Vše ti pujde jako doposavať krom CD changeru,ten bys musel odpojit,jelikož XCarLink musíš napojit k rádiu na jeho místo. Citovat
robozv Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 aj keby si mal rozvod CAN-CAN tak by ti to neslo. Origo radio MP3 (RD4) sa montuje od DAM 111........ chcel som to vymenit aj ja no toto som zistil v serviseboxe. Ja mam r.v. 2006 a mam DAM 107.... Citovat
amiandrew Odesláno 27. květen 2009 Autor Odesláno 27. květen 2009 Díky. To je to jsem potřeboval vědět. Kašlu na MP3 Citovat
robozv Odesláno 27. květen 2009 Odesláno 27. květen 2009 Ale pokud chceš poslouchat MP3 tak je na trhu alternativa viz. http://www.xcarlink.cz/?p=productsMore&iProduct=26&sName=xcarlink-adapt%C3%A9r-usb-sd-mp3-peugeot-rd3 . mas to v aute? vyskusane? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.