dandandys Odesláno 21. červen 2004 Odesláno 21. červen 2004 Čágos. Dotáhl jsem 306-ku z DE. Má ale divný přední světla. Jsou v nich 2 žárovky (myslím,že to jsou H1) + parking. Může to u nás být??? Na její předchůdkyni jsem měl klasiku 1 x H4 + parking. Citovat
Radek V. Odesláno 21. červen 2004 Odesláno 21. červen 2004 Rekl bych, ze jsi dotahl novy model....... Byt to samozrejme muze....urcite jsou homologovana, ale to si muzes precist na te lampe.... Jo jeste me napadlo, nekde jsem videl dvouzarovkova svetla i na starem modelu. Rozhodujici je homologace. Ja bych to zas az tak neresil.. [Editován dne 6/21/04 Radek V.] Citovat
Petr605 Odesláno 21. červen 2004 Odesláno 21. červen 2004 Já mám taky ve světlech dvě há jedničky, heč! A mám starej model.:D:D:D:D Citovat
vector Odesláno 21. červen 2004 Odesláno 21. červen 2004 Napsán autorem dandandys Čágos. Dotáhl jsem 306-ku z DE. Má ale divný přední světla. Jsou v nich 2 žárovky (myslím,že to jsou H1) + parking. Může to u nás být??? Na její předchůdkyni jsem měl klasiku 1 x H4 + parking. Myslím, že nová 306 má v předních světlech dvě H7. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.