FunScreen Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Ahoj všem! Mám problém, nebo záhadu a potřebuju radu.. Běžně do svého auta (2,0 HDi, 66KW, 90 PS) tankuji naftu od Benziny Plus- Verva Diesel. Ale naskytla se mi příležitost mít naftu levněji od známého a tak jsem ji využil. Dolil jsem 3x 20 litrů \"nafty\" do nádrže a najednou mi dnes ráno neukazoval palivoměr stav množství paliva v nádrži. Až na potřetí zapnutí klíčků a podruhé nastartování se chytil. Ale doposud se ten problém již jednou objevil, když jsem natankoval u AGIPu jejich slavný DIESEL TECH.. Opět mi palivoměr neukazoval. Ale jakmile tankuju VERVA DIESEL, problém nebyl. Myslíte si, že je možné, aby auto bylo vybíravé na naftu? Nebo je problém někde jinde? V autorizovaném servisu mi dělaly kompletně nové kontakty k čerpadlu a ke sdruženému přístroji a vše bylo v pořádku. Plovák prý ukazuje správné hodnoty stavu paliva.. Je pravda, že u nás v ČR nejsou PHM moc kvalitní.. Díky za každý postřeh. Nerad bych, abych musel kupovat nové čerpadlo, nebo sdružený přístroj... Citovat
subin Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 to asi ne ,spíš bude studeňák v budících,někde je tu i návod na opravu s fotkama.Zkus hledání Citovat
Pepíík Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Tak HDI je extrémně náchylný na kvalitu nafty,ale palivoměr s tím určitě nemá nic společnýho.Jinak musím potvrdit a doporučit,že VERVA je opravdu dobrá,tižší chod motoru je opravdu znát.Na rozdíl od slavného SCHELLu,který i absolutně propadl co se týče kvality,podle Německého testu AUTO DIESEL. I ten ostatně potvrdil,že i základní nafta od benziny TOP Q,je mnohem lepší než \"prémiová\" nafta V-POWER. Citovat
BoneDaddy Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Funscreen: nastartoval si hned, nebo si nechal naběhnout ručičky a pak teprve startoval? Citovat
FunScreen Odesláno 24. květen 2009 Autor Odesláno 24. květen 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Funscreen: nastartoval si hned, nebo si nechal naběhnout ručičky a pak teprve startoval? Samozřejmě, že nejprve necham naběhnout ručičky a načíst palubní počítač airbagy atd.. a pak teprve startuju... Citovat
Burisek Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 tak taky osobně můžu říct že nafta z Benziny TopQ je fakt dobrá,taky jí tankuju a je to fakt znát..... Ta Verva Diesel v Jihlavě není ale i tak ta standartní je taky kvalitní...... btw: Schell aby mi motor na hovno šel...... zde je link na proletování přítrojovky : [upravil dne 24/5/09 Burisek] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.