kawasaky Odesláno 20. červen 2004 Odesláno 20. červen 2004 Nekde jsem cetl, ze jsou lide, kteri zmenili facelift u starych 406 z roku pre 99tym na typ po 99tym. Videl jsem vysledek a skoro neni poznat rozdil od originalu. Muzete mi nekdo poradit kolik to ve finale stoji a jak moc pracne to je? Zacinam o tom vazne uvazovat..... Citovat
vix Odesláno 20. červen 2004 Odesláno 20. červen 2004 potrebujes jinej predek komplet + asi kapotu... uz se to tu resilo, tak hledej.. (tim myslim nahore na liste je vyhledat) delal to treba Radek V. Citovat
white Odesláno 20. červen 2004 Odesláno 20. červen 2004 Taky jsem si myslel že to bude vetší brnkačka ale vyskytli se trošku problémy. Ale už by tento týden mělo bejt hotovo. Me ta sranda přijde asi na 50 kolíků, ale menil jsem i oba chladiče se saharou a jeden blatník (pokud netrváš na blinkrech mimo boční lištu) a to ty zřejme nemusíš. Fotky budou později. Je toho tu o tom napsáno už hodně tak hledej a čti. Jinak jeden úspěšnej přestavitel je RadekV. Záleží kde a za kolik seženeš díly. Ale myslím že výsledek stojí za to. Ale pokud máš káru nebouranou tak bych do toho po osobních zkušenostech nešel. ahoj Citovat
Marlin Odesláno 20. červen 2004 Odesláno 20. červen 2004 Nabourej to na cumak, posli mi fotky, a pak si to nech opravit v novym stylu:D:D:D Citovat
Sepp Odesláno 21. červen 2004 Odesláno 21. červen 2004 jo, jo - za tu cenu si myslim, ze jde auticko \"pretunit\" cele - tzn. predni, zadni naraznik - bocni listy - zadni kridlo a na kapotu vydechy - vse samozrejmne i s praci a nastrikem Citovat
Radek V. Odesláno 21. červen 2004 Odesláno 21. červen 2004 S cenou musim trochu oponovat. Kdyz auto neni bourane, tak se vymenene dily daji prodat. Citovat
white Odesláno 21. červen 2004 Odesláno 21. červen 2004 For RadekV. :To ano ale bud si dost ve vatě nebo čekáš až se to prodá ale to zase nejezdíš (ale jinak máš pravdu) For Marlin : Tak nějak, kdybych mel auto v cajku tak jsem do toho nešel. For Sepp : No neměl jsem asi ty správný kontakty a taky tady na seweru neco sehnat na pažouty a konkretně na 406 to je umění (leda někoho šikovně nabořit na prdel a pak to od něj odkoupit ) Citovat
Sepp Odesláno 22. červen 2004 Odesláno 22. červen 2004 O tom mi povidej - zadne poradne vrakoviste, grrrr Treba na Plzensku je to snazsi o Praze nemluve BTW: Fotky z Uzinu jsou good - dokonce me mrzi, ze jsem nebyl na tom vecernim predstaveni - takova \"rucni\" mycka s krasnou obsluhou ... :D Citovat
Viper Odesláno 22. červen 2004 Odesláno 22. červen 2004 No na téma co se musí a jak při přestavbě na nový čumák už bylo řečeno hodně a každý kdo to dělal má své zkušenosti. Tady jsou mé : v servise kde mi ho dávali dohromady zvedli telefon zeptali se co je třeba sehnat a za tři dny odjel šéf někam do Prahy - nestaral jsem se kde a dovezl kapotu, světla, mlhovky nárazník, masku, blatníky, blinkry, očnice na světla a dvě výztuhy. Něco nové něco originál ale použité a vše mě vyšlo na 20.000,- . Sahara je sice jiná, ale i chladiič u nového modelu, my jsme nechali starou , respektive starý typ ale novou , stará byla rozbitá. Zámeček kapoty je jinde ale pasuje. Vše to pěkně sedí, jen se to stříklo, včetně části zrcátek a je to jako nový model. Podotýkám motor tam je HDi 110K by? to mělo starou tvář. No a něco stál lak samozřejmě cca 8 tis. metalíza šedá. Foto ještě nemám, ale můžu to cvaknout nenajdeš rozdíl. A mám dokonce i ty diskutované blinkříky v blatnících i s proužky. Citovat
white Odesláno 24. červen 2004 Odesláno 24. červen 2004 For Viper: nezbývá než zamáčknout slzu a závidět............ jsem právě na laku........ nevím jak dlouho to trvá? Prej aspoň dvě vrstvy a plnič a stříkací kyt a závěrečný lak......... už aby to bylo doma. Pak konečně budou i nějaké fotečky. Škoda jen že to není hotový, v sobotu je totiž v Mostě otevřenej závodní okruh pro veřejnost. Myslel jsem si že se tam se lvíčkem projedeme. Loni jsem tam byl se 306 a bylo to fajn. Zdarma různé servisní prohlídky a měření a škola smyku na folii a pak jízdy. Skoro dvě kola stály 50Kč. Při vjezdu do areálu každej musel podepsat papír že mu v případě škody na voze nikdo nic nedá a je jen na dohodě těch dvou co to zaviní jak se domluví nebo nedomluví. Jo a taky že cvakne škody způsobené na majetku autodromu. Přijel jsem po 10h a už hlásili rozhlasem a? všichni přizpůsobí svojí jízdu po okruhu stavu vozovky (bylo mokro) a svým jízdním zkušenostem. Protože už tam jeden \"umělec\" svou káru úplně zrušil (přes střechu, ale neviděl jsem ji). Každej to tam pral jako magor. Teda až na pár vyjímek. Nemůžete tu sice nikoho potkat v protisměru jako na běžné ulici, ale za pomačkané plechy (v lepším případě) to nestojí. Stačilo mi podívat se do zpětného zrcátka jak nebezpečně někteří idioti (většinou s kárama za pár tisícovek) jedou, nebo so vyvádějí. Od takových radši dál. Neříkám že se mi nepovedly krásné \"hodiny\", ale jinak to bylo v poho. Pěknej den. Ale letos nic. Kdo chcete tak tam jeďte - doporučuji. [Editován dne 24/6/Thu, 24 Jun 2004 16:42:09 +0000Thu, 24 Jun 2004 16:42:09 +0000 white] [Editován dne 24/6/Thu, 24 Jun 2004 16:51:04 +0000Thu, 24 Jun 2004 16:51:04 +0000 white] Citovat
michal cermak Odesláno 24. červen 2004 Odesláno 24. červen 2004 To VIPER :mohl by si sem hodit foto těch bočních blinkrů,dík. Citovat
white Odesláno 27. červen 2004 Odesláno 27. červen 2004 No koukám, že nás má VIPER docela na háku Citovat
Operator Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Klucí a nevypadá to trochu blbě mít zadek ze staršího typu a čumák alias new look? Trochu hybrid, ne? Přijde mi to jako když si lidi dávali na užovkový škodky dopředu ty hranatý světla z novějšího typu a vzadu nechali ty úzký. Jestli jste to mysleli komplet na celý auto, tak to pak jo. Ale a? mi nikdo neřiká, že se vejde do 50tis., když jenom lak v lakovně vyjde určitě na 30 klacků! Citovat
Radek V. Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Ono je neco jineho sedan a neco jineho break....tam se zadek nemenil.... Citovat
Operator Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Ahááááá!!! To mi nenapadlo. Ale u sedanu se mnou souhlasíte, ne? Dy? to by úplně bilo do očí! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.