shwaara Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 Ahoj, máte někdo v 607 hasičák? Řeším, kam s ním. Zatím ho mám neprakticky polozeny v kufru v přihrádce CD changeru, ale odsud mi vyskakuje ven v prvni zatacce. Asi by bylo lepsi dat ho nekam do kabiny, aby byl po ruce, nejspis pod predni sedadlo. Ale chci, aby neprekazel a aby byla montaz na urovni maximalne \"zvladne i vas pes\" Nejake tipy, zkusenosti? Citovat
AnotherOne Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 Ja mám dovoz z Holandska a tam je myslím povinné mať hasičak poruke v kabíne. Mám ho v origo držiaku na podlahe u spolujazdca na ľavo od jeho nôh. Mám ho po ruke a zatiaľ sa žiadny spolujazdec nesťažoval, že zavadzia. Citovat
shwaara Odesláno 23. květen 2009 Autor Odesláno 23. květen 2009 Mohl bys hodit foto? Tam mam zamykani zpatecky. Mas tam nejaky origo drzak od vyroby auta, nebo za to mas zachyceny? Citovat
AnotherOne Odesláno 23. květen 2009 Odesláno 23. květen 2009 Predpokladám, že ide o origo hasičak aj s držiakom do auta. Citovat
shwaara Odesláno 23. květen 2009 Autor Odesláno 23. květen 2009 Aha, dik za inspiraci. Takovy drzak mam, popremyslim nad tim, diky ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.