djbrano Odesláno 17. září 2010 Odesláno 17. září 2010 Nazdar, ma este niekto na predaj ten chromovany U profil? Lebo je dost problem ho teraz zohnat tu v okoli vychodneho Slovenska alebo s kade by sa to dalo tu v okoli objednat? Vsade kde som nasiel e-shop s tymto profilom som sa po telefonickom rozhovore dozvedel, ze nemaju skladom a ani nevedia kedy najblizsie budu mat... Estre jedna otazocka. Nelupe sa Vam ten chrom z tej listy po nejakom case? Raz som mal tiez tie listy, no po asi pol roku sa to zosuchalo a ostala na tom akasi priehladna folia a vyzeralo to dost blbo.. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. září 2010 Odesláno 17. září 2010 Tie menej kvalitné majú na vrchu na to chróme takú priesvitnú fóliu ako celofán. Najmä na krajoch sa pod ňu dostane vzduch a potom voda až sa začne lúpať. Teraz som zohnal zdá sa kvalitnejšiu bez toho celofánu. Citovat
djbrano Odesláno 17. září 2010 Odesláno 17. září 2010 Tie menej kvalitné majú na vrchu na to chróme takú priesvitnú fóliu ako celofán. Najmä na krajoch sa pod ňu dostane vzduch a potom voda až sa začne lúpať. Teraz som zohnal zdá sa kvalitnejšiu bez toho celofánu. Presne tak ako popisujes Another. Dostala sa tam pod tu foliu voda zacalo to blednut, atd.. A kde si zohnal tie kvalitnejsie? Beriem hned ak budu.. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. září 2010 Odesláno 17. září 2010 Toľko som ich otravoval v miestnom obchode až mi to cez nejakého dílera zohnali. Hodím tu sem večer foto obalu, vyrába sa to tuším niekde na Slovensku. Najviac ma prekvapila cena. Za tú nekvalitnú som dával cca 3€ za meter a táto stála asi 7€ 20m. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. září 2010 Odesláno 17. září 2010 Tak opravujem, cena bola 9,40€ za 20m. Tu by sa to malo dať objednať http://www.auto-max.sk/Pages_Shop/product_detail.aspx?kod=8341 Citovat
ace11 Odesláno 19. září 2010 Odesláno 19. září 2010 Ja na tyhle pasky uz prdim,cely mi to slezlo a bylo to hnusny,objednam si origos chromovy,sice to stoji vic,ale nemusim nic resit... Citovat
kajvet Odesláno 19. září 2010 Odesláno 19. září 2010 ace: kde to objednáš? Mám na to stejný názor... po zimě a soli je to v pr...a vypadá to hnusně.. chci to vyřešit na dobro...ale chtěl bych ten chrom jak vodorovně tak svisle Citovat
ace11 Odesláno 19. září 2010 Odesláno 19. září 2010 kajvet: mrkni sem http://tuningautodoplnky.cz/zbozi/peugeot-407---nerez-chrom-listy-pr-narazniku-9681 Citovat
kajvet Odesláno 19. září 2010 Odesláno 19. září 2010 to se mi né úplně líbí, chybí tam ty svislé úplně ze shora a ze zdola... Citovat
djbrano Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 kajvet: mrkni sem http://tuningautodoplnky.cz/zbozi/peugeot-407---nerez-chrom-listy-pr-narazniku-9681 Aj tie kvalitnejsie chromove U profily po case zidu podla mna... Ten link co si tu dal asi beriem. Obsahuje to vodorovne aj zvisle listy vsak? Zvisle len od prvu po tretiu hornu listu, tak je to ako je to na obrazku, ze? [upravil dne 20/9/10 od djbrano] Citovat
Marcel00 Odesláno 20. září 2010 Odesláno 20. září 2010 Ten tahokov sa mi paci... ako ste ho uchytili ? Zaujima ma ten tahokov zo je za maskou/mriezkou... nie pred maskou... Ako ma na obrazku HonzaZ. potesilo by aj foto uchytenia. [upravil dne 20/9/10 od Marcel00] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.