Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže kdyby jste to někdo zvažoval, nakoupíme to ve větší grupě a vyjde líp dopravné - nebo se jich objedná několik a člověk nejblíže u hranic by pro to mohl sjet :-)

Odesláno
Původně zaslal: čakom

origo 2750,-:roll

Projížděl jsem na tom eshopu i kliky - stojí 1800,- Kč, je divné že originály jsou levnější :-))

• O 2 týdny později...
Odesláno

na cernem autaku to bezpochyby bude vypadat luxusne...ale myslim si ze i nektere jine barvy by snesly chromove doplny....ja mam barvu sedou dolomites a nejak nedokazu odhadnout zda by to vypadalo dobre.....

nemate to nekdo se stejnou nebo jinou barvou nez cernou na svem aute??? foto vitano:aut

Odesláno

Ja mám rovnakú farbu ako ty, tiež som zvažoval, ale dospel som k názoru, že by to vyzeralo gýčovo tak radšej nechávam origo lak. Čo sa týka tej prednej masky mám tam plastový U profil za pár korún na nepoznanie od chrómovej lišty. Je tu o tom vlákno kopec ľudí to má a spokojnosť.

Odesláno

ano hned po koupi jsem uvazoval o orig. predni chromovane masce, ale cena byla prehnana a tak jsem si taky nalepil ten plastovy U profil a jsem spokojeny....

koupil jsme si jeste chromove drzaky SPZ a ten chrom se me zacal libit...a proto jsem zacal uvazovat nad klikama a zrcatkama,ale taky se bojim aby to nevypadalo kycovite... treba se ozve nekdo kdo to na aute ma

Odesláno

Tak uz jsem je koupil v Peugotu,zrcatka 1050,- i kliky 1260,-Kč .Mam uz je namontovaný (na bronzove barve ) a bomba .Tez jsem koupil i ty u profily na chladica ted 407 nema chybu . V sobotu budumontovat couvaci kameru . Uz jen zbyva kridlo na sw , nevite nekdo cenu a kde by se dalo koupit .

Odesláno

bacus cz > odkaz na kridlo jsem ti postnul do tveho noveho prispevku.... hadam ze mas stejnou barvu jako ja (seda dolomites),zajimam se taky o chrom.zrcatka a kliky,muzes me poslat foto jak to vypada?muzes i pres u2u

thx :super

Odesláno

http://www.x1-autodily.eu/shop/Díly-dle-typu-vozidla/Peugeot/407/Chrom-doplnky:::3613_3626_4479_13298.html

Tady na téhle adrese máte nejrůznejší chromové doplňky, které se na 407 dělají a myslím, že jsou i za přijatelné ceny ... Já sám mám chrom zrcátka a kliky, kupoval jsem je loni přímo original v Peugeotu. Ale po letošní zimě se na klikách i zrcátkách objevili takové malinkaté hrbolky (asi od toho jak solí silnice :( ) Ale je to vidět pouze, když se člověk podívá zblízka ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...