a.l.k.a Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 kdyz jsem po nastriku opetovne namontoval stredovy panel tak po otoceni klicku se nerozsveci hodiny. zkontroloval jsem zapojeni i zarovicky a vsechno se zda byt ok. nevite nekdo v cem by to mohlo byt? ps:hodiny normalne jdou, jen se nerozsveci [upravil dne 1/6/09 a.l.k.a] Citovat
Driver Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 A určitě jsou ty žárovičky ok? Zkoušel jsi dát jiné? Citovat
a.l.k.a Odesláno 20. květen 2009 Autor Odesláno 20. květen 2009 tad koukam ze jedna vypada k.o., ale druha zase ok. a je mi divny ze by to prestalo najednou pri ty montazi. a to jsem to ani nemel rozpojeny.. mmch, jek se vyndavaji ty zarovicky z objimek, ne a ne ji dostat ven Citovat
marko306 Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 mne tak isto svietili, nafotil som rozobratie, dam spät a ziarovky sa odpalili. Neviem cim to je. Vymenil som a ide Citovat
a.l.k.a Odesláno 20. květen 2009 Autor Odesláno 20. květen 2009 a jak se ty zarovky dostanouz ty objimky? at taham jak taham.. Citovat
Driver Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 tahej tahej, když to šlo dovnitř tak to musí i ven Jinak mě se stalo to samý, rozdělal jsem panel, odpojil hodiny a po namontování nesvítily. Ty žárovičky jsou na to háklivý, už jsem kvůli tomu vyndaval i přístrojovku dvakrát za sebou. Citovat
Qcko Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 No ja kvoli tomu idem tiez vybrat pristrojovku, prestala mi svietit ziarovka v pristrojovke po vymene:grr Citovat
marko306 Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 len ich vyťahuj s nejakou handričkou, až by Ti praskla, lebo dorežeš si prsty. Citovat
a.l.k.a Odesláno 22. květen 2009 Autor Odesláno 22. květen 2009 ok, pomohla jelenice. uz to sviti-byly to praskly zarovky Citovat
xxxrastrxxx Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 ja taky tema to jde asi nejlip ty žarovky tam jsou zapojeny tak že když praskne jedna nesviti ani druha .... Původně zaslal: meldal ja ji vyndaval zubama.... Citovat
vendelinek Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Vyměnit žárovičky,taky sem kdysy řešil Citovat
wooody Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Původně zaslal: xxxrastrxxx ja taky tema to jde asi nejlip ty žarovky tam jsou zapojeny tak že když praskne jedna nesviti ani druha .... Původně zaslal: meldal ja ji vyndaval zubama.... to bych nesouhlasil, já tam mám jenom jednu a svítí to, druhou už tam 3 měsíce dávám ale zatím sem línej Citovat
marko306 Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 ano je to tak ako pise Wooody a meldal. Tiez mi svietila, len jedna. Citovat
Andreww Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Mě se stalo skoro to samé, ale u podsvícení ovladačů topení. Měnil jsem tam radši všechny. Citovat
a.l.k.a Odesláno 1. červen 2009 Autor Odesláno 1. červen 2009 ja bych se priklanel k te verzi ze kdyz odejde jedna tak to prestane svitit cely. nejdriv jsem totoiz koukal jen na jednu a ta byla v poho a nesvitilo to, tak jsem mylne usoudil ze to zarovkama nebude ..ale ale pak jsem teda zkontroloval i druhou a byla cerna. a po vymene sviti obe Citovat
xxxrastrxxx Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 jen taka mala technicka oba mate novy modely tzn. asi zřejme mate jiny hodiny než na starym modelu .... Původně zaslal: meldal souhlas s wooodym.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.