Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kdyz jsem po nastriku opetovne namontoval stredovy panel tak po otoceni klicku se nerozsveci hodiny. zkontroloval jsem zapojeni i zarovicky a vsechno se zda byt ok. nevite nekdo v cem by to mohlo byt? ps:hodiny normalne jdou, jen se nerozsveci

[upravil dne 1/6/09 a.l.k.a]

Odesláno

tad koukam ze jedna vypada k.o., ale druha zase ok.

a je mi divny ze by to prestalo najednou pri ty montazi. a to jsem to ani nemel rozpojeny..

mmch, jek se vyndavaji ty zarovicky z objimek, ne a ne ji dostat ven

Odesláno

tahej tahej, když to šlo dovnitř tak to musí i ven :)

Jinak mě se stalo to samý, rozdělal jsem panel, odpojil hodiny a po namontování nesvítily. Ty žárovičky jsou na to háklivý, už jsem kvůli tomu vyndaval i přístrojovku dvakrát za sebou.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: xxxrastrxxx

ja taky tema to jde asi nejlip ty žarovky tam jsou zapojeny tak že když praskne jedna nesviti ani druha .... :cool:

Původně zaslal: meldal

ja ji vyndaval zubama....:D

to bych nesouhlasil, já tam mám jenom jednu a svítí to, druhou už tam 3 měsíce dávám ale zatím sem línej

Odesláno

ja bych se priklanel k te verzi ze kdyz odejde jedna tak to prestane svitit cely. nejdriv jsem totoiz koukal jen na jednu a ta byla v poho a nesvitilo to, tak jsem mylne usoudil ze to zarovkama nebude :) ..ale ale pak jsem teda zkontroloval i druhou a byla cerna. a po vymene sviti obe :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...