Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

ABS- kroužek v pr..li, dělá se náhrada? Neválí se někomu stará poloosa doma?

Recommended Posts

Odesláno

Mám problém s ABS, jedu si takhle v sobotu z Prahy a najednou mi začne svítit ABS. Včera jsem byl v Peugeotu na diagnostice, disgnostika označila levé přední kolo, tak jsme na to koukli a kroužek na ABS tam není :(

V Peugeotu to umí předělat ze starší zničené (i dobré :D ) poloosy, ale žádnou tam momentálně nemají. Neválí se někomu doma, případně vyrábí někdo náhradu tohoto kroužku?

Dá se ten kroužek vzít i z 2,0 HDI?

Moc díky za pomoc, jinak se jedná o poloosu 2.2 HDI, levou.

Odesláno

Mám doma ABS kroužek uplně nový z měněného homokloubu vnitřní průměr 90mm počet zubů 48, dával jsem na nový kloub starý věneček protože jsem potřeboval 29 zubů a sehnal jsem homokloub pouze se 48 zuby.

[upravil dne 24/5/09 Cinci]

post-0-14109607110912_thumb.jpg

Odesláno

Kde se da ten krouzek sehnat a jak se to tam pripevnuje? Take mi nekde odpadl naskocila hlaska ABS fault a BREAKING fault. Kdyz to zjistovali v Peugeotu tak mi rekli, ze jedine novej kloub na kterem je ten krouzek. Tak jak je to tedy? Da se to objednat nebo ne?

Diky T.

Odesláno

Stačí nahřát třeba horkovzdušnou pistolí a pak klepnout sjede docela lehce a nový nahřát věneček, položit na homokinetický kloub a trošku klepnout a on krásně najede.

Guest Blackstar407
Odesláno

V com je lepsie ked ma kruzok 48 zubou?? Je to uz vo vsetkyc novych modeloch??

Odesláno
Původně zaslal: Cinci

Stačí nahřát třeba horkovzdušnou pistolí a pak klepnout sjede docela lehce a nový nahřát věneček, položit na homokinetický kloub a trošku klepnout a on krásně najede.

Takže zásilka dorazila, máš u mne tekutou odměnu :D Moc díky, dám vědět jak to dopadlo :super

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak super, ABS už funguje, kdyby se někomu doma válel ještě druhej takovej kroužek, beru všema deseti, mám popraskanej i na pravý poloose, tak mi ho kamarád něčím zalepil..jen nevím, jak dlouho to vydrží...

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...