Rejty Odesláno 4. červenec 2010 Autor Odesláno 4. červenec 2010 neviem.je taký zrasený mno.....jinak ta mlhovka mne nasrala...kdyzsem to montoval tak sem skrabl mno..ale je to jen na chvilu nez bue zavareny..pak budu resit tenhle:):super:super Citovat
winco Odesláno 4. červenec 2010 Odesláno 4. červenec 2010 tak ja som mlhovku montoval tak že naraznik bol na aute a auto len na heveru vtedy to je sranda Citovat
Rejty Odesláno 5. červenec 2010 Autor Odesláno 5. červenec 2010 ja myslel ze kdyz sem zpatky lepis to sklo na mlhovku tak sem skrabl mno:( Citovat
MCabman Odesláno 5. červenec 2010 Odesláno 5. červenec 2010 počuj ale na tej fotke v lavo dole je nejaký dodrbkaný ten nárazník ... Citovat
Rejty Odesláno 5. červenec 2010 Autor Odesláno 5. červenec 2010 jo je prasklej...stejne tam nebude porad:-D musim ho svarit a pak se bude taky lakovat..ale tedka na nej seru...tohle spotrebak a na STK naraznik Citovat
Rejty Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 tak co udela par uprav s karou:)))))mne se to libi..teka maska nalakovat a dodelat narazniky:) Citovat
bajza206 SW Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 máš to pěkný ale ta zahrádka:blicismajlik omlouvá tě stěhování Citovat
Rejty Odesláno 6. červenec 2010 Autor Odesláno 6. červenec 2010 presne tak...a vozim na ni jeste krovinak na sekani..porad stehuju..to neni mozny kolik mam veci.....hlavne kozenek a prislusenstvi kolem auta naradi a tak....to ej veci kuwa:-D diky diky..co delas v sobotu???? Budu v trebenicich,tak muzu prijet s woodym a klukama z čižkovic třeba(shaky a faltino):-P Citovat
wooody Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 v sobotu?? jestli nebude pracovní tak asi budu moct Citovat
MCabman Odesláno 6. červenec 2010 Odesláno 6. červenec 2010 je to paráda Rejty ... klobúk dole ... lišty nedáš do farby ? Citovat
Rejty Odesláno 7. červenec 2010 Autor Odesláno 7. červenec 2010 jen mne mrzi ze nahravaci aplet mrsi fotky na tom facebooku..to je des hosi:(....snad budu mit nalakovane brzo masku,zadni listu kufru a nove vicko nadrze..protoze mne nekdo poskrabal to krasne hlinikove..mam v nem uplne vrypy od klice..zaplatpanpu ze neposkrabali lak..uz tak toho mam dost zniceneho od zavistivcu:bojim Citovat
F.I.K Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 To nasere, ale jak říkáš, štěstí, že jen víčko. Mě někdo přetáh celý zadní dveře až na plnič. Citovat
P4WLYK Odesláno 7. červenec 2010 Odesláno 7. červenec 2010 tak aspoň že ne až na plech... pár takovych připadu znám bohužel... Citovat
$ Torrez $ Odesláno 9. červenec 2010 Odesláno 9. červenec 2010 já bych ty HOVADA střílel .Jinak to vypadá peckově:super:super.Už připravuješ zahrádku na Rat náklad jo Citovat
Rejty Odesláno 11. červenec 2010 Autor Odesláno 11. červenec 2010 zahradka je kvuli stehovani.v patek na sraz tuningclubu 206 uz tam nebude:) jen mne mrzi ze tu msku nebudu mit v laku,pac lakyra mam moc prace mno:-Dnevadi..do ratu pujde filcka po STK:-D Citovat
Rejty Odesláno 15. červenec 2010 Autor Odesláno 15. červenec 2010 tak mam supesne za sebou STK:-D:super Citovat
mindwipe Odesláno 15. červenec 2010 Odesláno 15. červenec 2010 blahozelam.. inac mohol by si sem hodit fotku komplet na plechacoch, na porovnanie.. :D Citovat
Rejty Odesláno 16. červenec 2010 Autor Odesláno 16. červenec 2010 uz nemam...mozna mam...ale nejakou osklivou:-Dtakze dneska valime smer vodní nádrž orlík... na sraz tuningclubu206:))))krasny vikend preju,jestli tam bude wifi pripojeni nahazim foto:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.