Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kalio306

no dynamat asi netreba ak je dobre odmastnene ale tie kadejake noname platy prip. ťažšie platy nahriat treba a hlavne okolitá teplota by mala byť aspon 20°C :super

to plati u vseho.prave proto sem to nechaval od podzimu byt..platy sem koupil na podzim,ale to byla uz zima..dynamat staci jen odmastit a lepis...pokud delas spoje,tak musi platy pres sebe presahovat 1 cm:) to mi radil Chip Foose z manualu:-D:D

ale hlavne čalounim tedkon modoru 206,takze na svoje auto moc casu nemam.pak mne cekaji jeste 2 auta:):roker prace dost

Odesláno

prvni fotka v roce 2010 kdyz auti jezdí..po 2,5 mesicich vyjelo ze zimniho spanku:-D.napul rozdelane..podlozky jen na predku...

ale jezdi....mam radost:)

Odesláno
Původně zaslal: tom406

rejty- moc hezké. ty kola jsou velmi slušivé

ještě bych zatřel černou ten spoj pod prahem- myslím ten bodovaný spoj po délce

[upravil dne 26.3.2010 tom406]

dekuji.obzvlast od Tebe to těší:) mno ted jak bude teplo se zamerim na vnejsek..pristi mesic se bude lakovat:)

Odesláno

tak tady jen na zkousku nasazene..jeste si s tim pojraju,vysiju znk Olympicu marseille a uvime co pek dal:)

Odesláno
Původně zaslal: Grlik

Nevim ale zdá se mi, že to máš moc velké. Ale jinak pěkné.

jen sem to vystřihl z kozenkyna zarovnal pod okraj..bude jeste prosite kraje ohnute a prosiste...celkove to bude vypadat lepe si myslim:) asi tak nejak

tady foto fveri co sme s manzelkou dneska udelali

Odesláno

tak to teda nejak vznika kozenka kapoty..porad se rozhoduju jestli tam mam nasit znak olympicu nebo udelat do kozenky oranz niti kosoctvercovy vzor:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...