Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

+ sposta prace okolo.chci aby to za neco stalo taky hlavne vzhledove,pac sem trochu na ten design:-D

Odesláno

A jeeeje, dalsi z blaznov ktory do auta vrazi tolko penazi kolko sa mu nikdy nevrati:aut ... kazdopadne len tak dalej, pri tvojom zmysle pre design a estetiku to bude nadherny voz:mrk

Odesláno

takze mam doma 15 metru pásoviny do aut. a budu si vyrabet vlastni tříbodovy pás..kdyz to nepujde tak se na to vyseru..ale za pokus to stoji..mam vse k tomu potřebne od nití,prezky,spony a pas:)tak uvidime:bacha

Odesláno

posledni fotka co sem nafotil pred snehem a taky posledni fotka s cernymi listami a prednim naraznikem:)))))

post-0-1410961165806_thumb.jpg

Odesláno

kurňa rejty ty máš to auto nadherne:D klasicky seriovy dizajn vautička s par drobnosťami na zkrašlenie ja mať take tak sa ho bojim nehať pred činžiakom že mi ho zeberu:D

Odesláno

od te doby co vymysleli photoshop...porad to nemam...ale posledni fotku celeho auta co sem dam sem chtel tak nejak celkove bez vad,takze sem ji upravil,jsem myslel ze to poznate.....takhle nejak to bude vypadat.....objednal, sem cernou kozenku na kapotu,jenze problem je ze nemam prostory kde bych to delal:( to mne strasne zdrzuje:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...