Rejty Odesláno 15. listopad 2009 Autor Odesláno 15. listopad 2009 Původně zaslal: kovi306 jj parádní autíčko jen ty mlhy mi k tomu nějak nesedí, ale je to věc názoru že?:cool: přesně tak:))))jinak dikec moc:) dneska budu dodelavat stropnici,doufam jen že zbyde lepidlo na celou abych to uz mohl dávat dohromady:) Citovat
omegascream Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 svetlá pekné, ale nechápem tú nálepku: Me *****:myslim (B*I*T*CH) [upravil dne 17/11/09 omegascream] Citovat
mindwipe Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 ta nalepka je na styl Ali G http://www.foroswebgratis.com/fotos/2/2/3/2/1//41187Ali%20G%20Renault%205%20GT%20Turbo.jpg Citovat
Rejty Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 tak na 1/3 očalounšna stropnice..doslo mi lepidlo:-Dale de to celkem dobre zatim:super Citovat
winco Odesláno 17. listopad 2009 Odesláno 17. listopad 2009 parada:D a ked to nehaš take pokrčene tak to bude cool budeš to mať tak ako ja čo som si obšival volant:D Citovat
Rejty Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 nee,,ono se to hezky vsecko vyhladí!!!!! Citovat
309GT Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Paráda! Taky už bych měl pomalu začít,ale není čas:( Citovat
Qcko Odesláno 18. listopad 2009 Odesláno 18. listopad 2009 Stropnice by som sa strasne bal, lepidla su kvalitne, ale ci to v lete nepadne na hlavu:nevim ... kazdpadne paradny postup:super Citovat
Rejty Odesláno 18. listopad 2009 Autor Odesláno 18. listopad 2009 tak ten chemopren je odolny i vuci vysokym tepůotam..proste to drzi jako zidovska vira za kazdych okolností))) jinak diky moc:) dneska sem si hral trochu se svetylkama:-D Citovat
kalio306 Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 uuuaw tam maš riadnu telku to je naka novinka ?? svetielka su fajn pekna farba tu havarku si už odstranil Citovat
Rejty Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 Ano,je to nalepka zakaz focení:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D havarka sa bude odstranovat nekdy v tydnu..zatim si jen opravim stary blatnik a vykytuju dveře....pak musim na vrakač do pruneřova pro novy par blatniku,předni podbehy(levej mi uletel pri 210 na mimonskym letisti:D) tak televize tam je:-D a novinka to neni.telka je tam tak 1,5 roku co to auto mam..dneska bych uz volil jine radio:) Citovat
jakub106GTI Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 No Rerjty a co ty sedačky to budeš přešívat sám??? já jsem se do toho pustil a je to šílený musím říct:D skoro už mám hotový zadní sedáky ale jde to pomalu a není to vubec prdel...Rozdělat , rozpárat, obkreslit vystřihnout vše v pohodě - ale to šití na stroji je porod:D Citovat
Rejty Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 Původně zaslal: jakub106GTI No Rerjty a co ty sedačky to budeš přešívat sám??? já jsem se do toho pustil a je to šílený musím říct:D skoro už mám hotový zadní sedáky ale jde to pomalu a není to vubec prdel...Rozdělat , rozpárat, obkreslit vystřihnout vše v pohodě - ale to šití na stroji je porod:D tak ja prave s tim problem nemam....vsechno se da naucit:) mne to taky ceka,....sedacky is chci udelat sam......vicemene vsechno krom oprav si delam sam:)ú tobe kubo drzim palce:) Citovat
jakub106GTI Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Původně zaslal: Rejty Původně zaslal: jakub106GTI No Rerjty a co ty sedačky to budeš přešívat sám??? já jsem se do toho pustil a je to šílený musím říct:D skoro už mám hotový zadní sedáky ale jde to pomalu a není to vubec prdel...Rozdělat , rozpárat, obkreslit vystřihnout vše v pohodě - ale to šití na stroji je porod:D tak ja prave s tim problem nemam....vsechno se da naucit:) mne to taky ceka,....sedacky is chci udelat sam......vicemene vsechno krom oprav si delam sam:)ú tobe kubo drzim palce:) díkes:D no až budu mít zadek hotový tak dám fotos Citovat
Rejty Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 dej,jen dej aspon to mozeme pak porovnat:-Dkdo to ma lepsi Citovat
kovi306 Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 to je pecka, aj to podsvícení, přesně takhle to chci dělat ale jen při otevření dveří, chystám si koupit nějký led pásek, a napojit to na stropní světlo...jak to máš ty? Citovat
Fakir Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 Původně zaslal: kovi306 to je pecka, aj to podsvícení, přesně takhle to chci dělat ale jen při otevření dveří, chystám si koupit nějký led pásek, a napojit to na stropní světlo...jak to máš ty? Taky mám v plánu podsvícení udělat, stejně jako ty. LEDky a napíchnout na stropní světlo. Citovat
winco Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 máš to paradni a čo si volil ako to podsviceni neaky led pasik si kupil alebo si si to vyrobil sam? Citovat
Rejty Odesláno 19. listopad 2009 Autor Odesláno 19. listopad 2009 ja to mam zatim na rozsvicene svetla...ale predelam to na to stropni svetlo...LED pasky koupene v tuning-centrum.cz maji je tam upa za levno......prachsprosta cena za pasek ,tak na co bych to vyrabel:-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.