Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

jj parádní autíčko jen ty mlhy mi k tomu nějak nesedí, ale je to věc názoru že?:super:cool:

přesně tak:))))jinak dikec moc:)

dneska budu dodelavat stropnici,doufam jen že zbyde lepidlo na celou abych to uz mohl dávat dohromady:)

Odesláno

tak ten chemopren je odolny i vuci vysokym tepůotam..proste to drzi jako zidovska vira za kazdych okolností:))))

jinak diky moc:)

dneska sem si hral trochu se svetylkama:-D

post-0-1410961100987_thumb.jpg

Odesláno

Ano,je to nalepka zakaz focení:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

havarka sa bude odstranovat nekdy v tydnu..zatim si jen opravim stary blatnik a vykytuju dveře....pak musim na vrakač do pruneřova pro novy par blatniku,předni podbehy(levej mi uletel pri 210 na mimonskym letisti:D)

tak televize tam je:-D a novinka to neni.telka je tam tak 1,5 roku co to auto mam..dneska bych uz volil jine radio:):super

Odesláno

No Rerjty a co ty sedačky to budeš přešívat sám??? já jsem se do toho pustil a je to šílený musím říct:D

skoro už mám hotový zadní sedáky ale jde to pomalu a není to vubec prdel...Rozdělat , rozpárat, obkreslit vystřihnout vše v pohodě - ale to šití na stroji je porod:D

Odesláno
Původně zaslal: jakub106GTI

No Rerjty a co ty sedačky to budeš přešívat sám??? já jsem se do toho pustil a je to šílený musím říct:D

skoro už mám hotový zadní sedáky ale jde to pomalu a není to vubec prdel...Rozdělat , rozpárat, obkreslit vystřihnout vše v pohodě - ale to šití na stroji je porod:D

tak ja prave s tim problem nemam....vsechno se da naucit:) mne to taky ceka,....sedacky is chci udelat sam......vicemene vsechno krom oprav si delam sam:)ú

tobe kubo drzim palce:)

Odesláno
Původně zaslal: Rejty

Původně zaslal: jakub106GTI

tak ja prave s tim problem nemam....vsechno se da naucit:) mne to taky ceka,....sedacky is chci udelat sam......vicemene vsechno krom oprav si delam sam:)ú

tobe kubo drzim palce:)

díkes:D no až budu mít zadek hotový tak dám fotos

Odesláno

to je pecka, aj to podsvícení, přesně takhle to chci dělat ale jen při otevření dveří, chystám si koupit nějký led pásek, a napojit to na stropní světlo...jak to máš ty?

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

to je pecka, aj to podsvícení, přesně takhle to chci dělat ale jen při otevření dveří, chystám si koupit nějký led pásek, a napojit to na stropní světlo...jak to máš ty?

Taky mám v plánu podsvícení udělat, stejně jako ty. LEDky a napíchnout na stropní světlo. :papa

Odesláno

ja to mam zatim na rozsvicene svetla...ale predelam to na to stropni svetlo...LED pasky koupene v tuning-centrum.cz maji je tam upa za levno......prachsprosta cena za pasek ,tak na co bych to vyrabel:-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...