Rejty Odesláno 26. květen 2009 Autor Odesláno 26. květen 2009 sup tam s nima....prsiti mesic sup tam s nima:-Dtedka ten podvozek:-D bych se pak nemel na co tesit:-D Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Nevím no jsou sice hezké,ale dal bych nějaké kterých není moc nebo nejsou vůbec ať jde trochu o jedinečnost. Citovat
čakom Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 myslím že svůj názor na kola nemusím psát:D Citovat
Rejty Odesláno 26. květen 2009 Autor Odesláno 26. květen 2009 Původně zaslal: L.I.P.O.8 Nevím no jsou sice hezké,ale dal bych nějaké kterých není moc nebo nejsou vůbec ať jde trochu o jedinečnost. Rozhodoval sem se mezi 2 typy...temito a koly typu DZ exlusive,ASA AR1 a podobne......v ubvahu pripadaji jeste Tommassony TN1..ale tyhle kola sou proste luxus.....!!!!! Letos muzoz byt tyto...pristi rok jine......já se letos rozhodl pro tyto..takze tyhle kola pristi mesic..snad:) Citovat
Rejty Odesláno 26. květen 2009 Autor Odesláno 26. květen 2009 a jak je to jak koza:-Dmééééé mééééé mééééé Citovat
čakom Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 nakopli je to pěkně co budeš dávat za podvozek? Citovat
Rejty Odesláno 26. květen 2009 Autor Odesláno 26. květen 2009 Původně zaslal: čakom nakopli je to pěkně co budeš dávat za podvozek? predem podotykam ze je nutna vymena tlumicu.neb jeden začal solidne chcat.....a kdyz se kouknu na ceny z autokelly,tak jsem usoudil ze davat prs 6tisic za origo podvozek se nevyplati,tak sem sehnal diky Gambacovi stavitelnej od JOMU(asi to bude pekna mrdka za ty prachy:-D)ale doufam ze na rok poslouzi dobre a pak vymenim za KW:) Citovat
Fakir Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Chceš nutně stavitelnej, nebo ti stačí pevnej? Resp. jdeš po ovladatelnosti, nebo vzhledu? Já budu dávat kombinaci pružin Eibach Pro-kit s tlumiči Bilstein B6, jen co budou penízky. Citovat
Rejty Odesláno 27. květen 2009 Autor Odesláno 27. květen 2009 ja uz nezavodim..za ten rok me to stacilo..po vzhledu du:)rikam pristi rok bude KW:) ted to beru tak z nouze:) Citovat
Rejty Odesláno 29. květen 2009 Autor Odesláno 29. květen 2009 teda TO CEKANI NA PODVOZEK ME ZABIJE..JA SE NA NEJ UPLNE NADRZENY:-d O VIKENDU BUDU UPRAVOVAT FILTR A ODSTINENI OD MOTORU..DAL JSEM TO NA ORIGIO KRATKE SANI A VE VYSSICH OTACKACH TO LIP RAGUJE NA PLYN.....TREBA SE MNE TO ZDA ALE JETO TAK.... Citovat
Rejty Odesláno 29. květen 2009 Autor Odesláno 29. květen 2009 DNESKA BUDE V USTI SRAZEK AUTEK,TAK SEM DAM NEJAKE FOTKY:) Citovat
wooody Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 no že si tam byl, já tam byl od 7 asi do 11 a ty pořád nikde, bylo se v kaufu, pak se jelo ke standovy podivat na tu jeho cupru a nakonec se skončilo na uzine pod mostem :-D Citovat
Rejty Odesláno 30. květen 2009 Autor Odesláno 30. květen 2009 hmmm tak nakonec jsem odjel do mekace,,bylo hnusne a me to tam nebavilo..standa má cupru..Jakou????? JINAK OZNAMUJI,ŽE DNEŠNIM DNEM SEM PŘIŠEL O SEKAČKU ZA 20 TISIC KORUN.....STACILA CHVILKA MOJI NEPOZORNOSTI A BYLA FUC....SEL JSEM JEN PRO KANYSTR Z BENZINEM ZA ROH BARAHU A SVINE CIKORSKÝ MI JI LOHLI...NEVERITE JAK SEM BRUTALNE NASRANEJ,NEBOT SEM NA NI MAKAL CELEY MESIC JAKO IDIOT..KE VSEMU BYLA POUZE MESIC STARA:(TAKZE LETOSNI ROK KOLA ASI NEBUDOU:( FAKT SUPER...ČESKEJ STAT A HLAVNE MAGISTRAT V USTI NAD LABEM SE ČTVRT KRÁSNE BŘEZNO STARA VELMI DOBRE!!!!!sVINE ŘENY PROSTE...NEMAKAJ A KRADOU..VYSTRILET DO JEDNOHO!!!!! Citovat
wooody Odesláno 30. květen 2009 Odesláno 30. květen 2009 Žlutou, krátkou, bouranou, dieslovou...... jinak s tou sekačkou to fakt nasere fakt jako..... Sekat ruce za to..... Citovat
Rejty Odesláno 30. květen 2009 Autor Odesláno 30. květen 2009 jo sekacka..ty vole vsecko je v kunde...timhle se plany posouvaji o hrozne moc mesicu dozadu:(minimalne o 2..takze kdyz letos stihnu kola..budu stasten:-) Citovat
L.I.P.O.8 Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 no aby se mrška nezatoulala ku nějakému susedovi. Citovat
wooody Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 To spíš do nějaký zastavárny nebo bazaru Citovat
Rejty Odesláno 31. květen 2009 Autor Odesláno 31. květen 2009 tady v usti se me to ztratilo v Bronxu..takze bud bude v bazaci....zitra to jdu obejit_) Citovat
wooody Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 tak držim palce..... a v pátek poreferuješ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.