Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

sup tam s nima....prsiti mesic sup tam s nima:-Dtedka ten podvozek:-D bych se pak nemel na co tesit:-D

Odesláno
Původně zaslal: L.I.P.O.8

Nevím no jsou sice hezké,ale dal bych nějaké kterých není moc nebo nejsou vůbec ať jde trochu o jedinečnost.

Rozhodoval sem se mezi 2 typy...temito a koly typu DZ exlusive,ASA AR1 a podobne......v ubvahu pripadaji jeste Tommassony TN1..ale tyhle kola sou proste luxus.....!!!!!

Letos muzoz byt tyto...pristi rok jine......já se letos rozhodl pro tyto..takze tyhle kola pristi mesic..snad:)

:roker

Odesláno
Původně zaslal: čakom

nakopli je to pěkně:D co budeš dávat za podvozek?

predem podotykam ze je nutna vymena tlumicu.neb jeden začal solidne chcat.....a kdyz se kouknu na ceny z autokelly,tak jsem usoudil ze davat prs 6tisic za origo podvozek se nevyplati,tak sem sehnal diky Gambacovi stavitelnej od JOMU(asi to bude pekna mrdka za ty prachy:-D)ale doufam ze na rok poslouzi dobre a pak vymenim za KW:)

Odesláno

Chceš nutně stavitelnej, nebo ti stačí pevnej? Resp. jdeš po ovladatelnosti, nebo vzhledu? :) Já budu dávat kombinaci pružin Eibach Pro-kit s tlumiči Bilstein B6, jen co budou penízky. :)

Odesláno

ja uz nezavodim..za ten rok me to stacilo..po vzhledu du:)rikam pristi rok bude KW:) ted to beru tak z nouze:)

Odesláno

teda TO CEKANI NA PODVOZEK ME ZABIJE..JA SE NA NEJ UPLNE NADRZENY:-d O VIKENDU BUDU UPRAVOVAT FILTR A ODSTINENI OD MOTORU..DAL JSEM TO NA ORIGIO KRATKE SANI A VE VYSSICH OTACKACH TO LIP RAGUJE NA PLYN.....TREBA SE MNE TO ZDA ALE JETO TAK....:)

Odesláno

no že si tam byl, já tam byl od 7 asi do 11 a ty pořád nikde, bylo se v kaufu, pak se jelo ke standovy podivat na tu jeho cupru a nakonec se skončilo na uzine pod mostem :-D

Odesláno

hmmm tak nakonec jsem odjel do mekace,,bylo hnusne a me to tam nebavilo..standa má cupru..Jakou?????

JINAK OZNAMUJI,ŽE DNEŠNIM DNEM SEM PŘIŠEL O SEKAČKU ZA 20 TISIC KORUN.....STACILA CHVILKA MOJI NEPOZORNOSTI A BYLA FUC....SEL JSEM JEN PRO KANYSTR Z BENZINEM ZA ROH BARAHU A SVINE CIKORSKÝ MI JI LOHLI...NEVERITE JAK SEM BRUTALNE NASRANEJ,NEBOT SEM NA NI MAKAL CELEY MESIC JAKO IDIOT..KE VSEMU BYLA POUZE MESIC STARA:(TAKZE LETOSNI ROK KOLA ASI NEBUDOU:( FAKT SUPER...ČESKEJ STAT A HLAVNE MAGISTRAT V USTI NAD LABEM SE ČTVRT KRÁSNE BŘEZNO STARA VELMI DOBRE!!!!!sVINE ŘENY PROSTE...NEMAKAJ A KRADOU..VYSTRILET DO JEDNOHO!!!!!

Odesláno

jo sekacka..ty vole vsecko je v kunde...timhle se plany posouvaji o hrozne moc mesicu dozadu:(minimalne o 2..takze kdyz letos stihnu kola..budu stasten:-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...