Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

JuloI: Můžeš mi říct co Tě k tomu vede že tu píšeš takovýhle věci? Prošlo mi pod rukou spousta světel na 206ku a ty od Depa mi vždy přišli nejkvalitnější a řada lidí je s nimi velmi spokojena. Samozřejmě nic není úplně ideální ale co bys taky za ty peníze chtěl... :aut

Odesláno

chlapi díky,,, už svítím a je to bomba...motůrky jedou taky...až se úplně setmí půjdu to projet at vím jak to svítí ...ještě jednou díky:papa

P.S. Prodávám origo světla čirou optiku na 206 H7 včetně motůrků na naklápění!

[upravil dne 27/2/10 kajvet]

Odesláno

Za kolko by si ich predal? pošleš aj ja slovensko?

Čo ma vede k tomu názoru čo som písal? 1- to že angeleyes majú namisto konektoru k motorčeku len káble

2- kúpil som Depo a nedajú sa ideálne nastavit

3- kúpil som číre brzdové svetlo s LED a svieti strašne slabo oproti pôvodnému, tak si ho musím sám upraviť a pritom stálo 40eur. čo myslím nieje málo...

Odesláno

Zdravim, je tu nekdo z okoli Pardubic nebo kolina ? Optimalne neco mezi tim :) Kdo ma zkusenosti s montovanim Angel Eyes svetel ?? Potreboval byc radu, pls PM.

Diky

Odesláno

JuloI: Vše se dá, jen se musí vědět jak na to :super A zapojení tří káblíků přes svorku je podle mě minimální problém, je to tam proto, že origo konektory nemají vždy stejný pořadí drátů, takže by se to muselo stejně předělávat. A co se brzdovýho světla týče, opět závisí jaký sis koupit, jestli takový to s 6ti ledkama tak to svítí opravdu mizerně, ale než ho upravovat doporučím Ti ho radši vrátit a koupit jiný, stejně Ti do něj brzy začne týct :roll

cipsnaj: Nějaký zkušenosti s tím mám, co máš za problém?

Odesláno

svítí to pěkně,ale na letadla...jak to nejlíp,případně kde, nastavit? Zajet na STK nebo do Peugeotu? Nevyhodí mě s tím? :-)

[upravil dne 1/3/10 kajvet]

Odesláno
Původně zaslal: Schreek

JuloI: A co se brzdovýho světla týče, opět závisí jaký sis koupit, jestli takový to s 6ti ledkama tak to svítí opravdu mizerně, ale než ho upravovat doporučím Ti ho radši vrátit a koupit jiný, stejně Ti do něj brzy začne týct :roll

Asi niesom jediný čo s ním má skúsenosť... Je to naozaj hrozné svetlo. Už som písal predajcovi. som zvedavý čo mi odpíše.

Môže niekto odporučiť nejaké schopné brzdové svetlo?

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

svítí to pěkně,ale na letadla...jak to nejlíp,případně kde, nastavit? Zajet na STK nebo do Peugeotu? Nevyhodí mě s tím? :-)

[upravil dne 1/3/10 kajvet]

Do Peugeotu by som s tým nechodil. tam pokial nemáš orginál tak povedia, že sa to nedá a začnú ti ponúkať Valeo za 200eur.

Chod do najobyčajnejšieho autoservisu, kde vedia nastavit svetlá a horovo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...