Schreek Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 JuloI: Můžeš mi říct co Tě k tomu vede že tu píšeš takovýhle věci? Prošlo mi pod rukou spousta světel na 206ku a ty od Depa mi vždy přišli nejkvalitnější a řada lidí je s nimi velmi spokojena. Samozřejmě nic není úplně ideální ale co bys taky za ty peníze chtěl... Citovat
kajvet Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 chlapi díky,,, už svítím a je to bomba...motůrky jedou taky...až se úplně setmí půjdu to projet at vím jak to svítí ...ještě jednou díky:papa P.S. Prodávám origo světla čirou optiku na 206 H7 včetně motůrků na naklápění! [upravil dne 27/2/10 kajvet] Citovat
JuloI Odesláno 27. únor 2010 Autor Odesláno 27. únor 2010 Za kolko by si ich predal? pošleš aj ja slovensko? Čo ma vede k tomu názoru čo som písal? 1- to že angeleyes majú namisto konektoru k motorčeku len káble 2- kúpil som Depo a nedajú sa ideálne nastavit 3- kúpil som číre brzdové svetlo s LED a svieti strašne slabo oproti pôvodnému, tak si ho musím sám upraviť a pritom stálo 40eur. čo myslím nieje málo... Citovat
cipsnaj Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 Zdravim, je tu nekdo z okoli Pardubic nebo kolina ? Optimalne neco mezi tim Kdo ma zkusenosti s montovanim Angel Eyes svetel ?? Potreboval byc radu, pls PM. Diky Citovat
Schreek Odesláno 27. únor 2010 Odesláno 27. únor 2010 JuloI: Vše se dá, jen se musí vědět jak na to A zapojení tří káblíků přes svorku je podle mě minimální problém, je to tam proto, že origo konektory nemají vždy stejný pořadí drátů, takže by se to muselo stejně předělávat. A co se brzdovýho světla týče, opět závisí jaký sis koupit, jestli takový to s 6ti ledkama tak to svítí opravdu mizerně, ale než ho upravovat doporučím Ti ho radši vrátit a koupit jiný, stejně Ti do něj brzy začne týct cipsnaj: Nějaký zkušenosti s tím mám, co máš za problém? Citovat
kajvet Odesláno 28. únor 2010 Odesláno 28. únor 2010 svítí to pěkně,ale na letadla...jak to nejlíp,případně kde, nastavit? Zajet na STK nebo do Peugeotu? Nevyhodí mě s tím? :-) [upravil dne 1/3/10 kajvet] Citovat
JuloI Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 Původně zaslal: Schreek JuloI: A co se brzdovýho světla týče, opět závisí jaký sis koupit, jestli takový to s 6ti ledkama tak to svítí opravdu mizerně, ale než ho upravovat doporučím Ti ho radši vrátit a koupit jiný, stejně Ti do něj brzy začne týct Asi niesom jediný čo s ním má skúsenosť... Je to naozaj hrozné svetlo. Už som písal predajcovi. som zvedavý čo mi odpíše. Môže niekto odporučiť nejaké schopné brzdové svetlo? Citovat
JuloI Odesláno 1. březen 2010 Autor Odesláno 1. březen 2010 Původně zaslal: kajvet svítí to pěkně,ale na letadla...jak to nejlíp,případně kde, nastavit? Zajet na STK nebo do Peugeotu? Nevyhodí mě s tím? :-) [upravil dne 1/3/10 kajvet] Do Peugeotu by som s tým nechodil. tam pokial nemáš orginál tak povedia, že sa to nedá a začnú ti ponúkať Valeo za 200eur. Chod do najobyčajnejšieho autoservisu, kde vedia nastavit svetlá a horovo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.