JuloI Odesláno 10. leden 2010 Autor Odesláno 10. leden 2010 Původně zaslal: Fakir Původně zaslal: JuloI ako myslis ze gesingnu prednych AE na 206 je dost??? A poznam len jeden typ. Já jich znám asi šest. kde by som ponachadzal fotky vsetkych druhov nevies? Citovat
Bronak Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Ahoj co říkáte tedy na tu zančku sonar ?? http://www.tuning-in.cz/predni-svetla-peugeot-206-98-02-provedeni-chrom.html tyto nebo http://www.tuningstyle.cz/predni-svetla-angel-eyes-peugeot-206-chromove.html a nebo http://www.tuning-no1.cz/zbozi/9973-predni-svetla-peugeot-206-provedeni-chromove . Nevím jaké :-D Citovat
Fakir Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 První odkaz nebrat, druhý a třetí odkaz jsou tatáž světla, do těch jdi. Citovat
Bronak Odesláno 18. leden 2010 Odesláno 18. leden 2010 Jenom nevím jaké žárovky popř chtěl bych tma dát xenony . jde to ? Citovat
JuloI Odesláno 20. leden 2010 Autor Odesláno 20. leden 2010 malo by to ist preco nie? Inak co hovorite na znacku Depo??? Citovat
mindwipe Odesláno 20. leden 2010 Odesláno 20. leden 2010 mam ich ja a su v pohode aspon ja s nimi nemam ziaden problem.. Citovat
JuloI Odesláno 30. leden 2010 Autor Odesláno 30. leden 2010 vcera som kupil reflektor depo - h7-h7, vymenil ho a vybral sa do servisu, nech mi ho nastavia... a povedali mi ze sa neda. vraj by potreboval este 2cm dvihnut ale uz viac nejde. viete si nikto vysvetlit ako je to mozne?? [upravil dne 30.1.2010 JuloI] Citovat
mindwipe Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 posun si z interieru svetla z nultej polohy do prvej a nech ti nastavia vtedy.. to je asi najjednoduchsie riesenie.. Citovat
JuloI Odesláno 30. leden 2010 Autor Odesláno 30. leden 2010 oni mi to nastavovali v nultej. mne sa tiez zda ze to ma byt na tej cierke nie? Citovat
mindwipe Odesláno 30. leden 2010 Odesláno 30. leden 2010 ono, nastavovat sa ma sice v nultej, ale ked to nejde tak co uz.. ja to mam nastavene na prvej, a dali sa krasne nastavit.. na nulku davam ked idem domov v noci po lese a nejde nic oproti, aspon viac vidno.. :D Citovat
JuloI Odesláno 30. leden 2010 Autor Odesláno 30. leden 2010 ale ked nastavim prepisnac na 1ku a rucne parabolu nastavim najvissie ako sa da, tak pri nastaveni prepinaca do polohy 0 sa uz viac predsa nedvihne nie? Citovat
JuloI Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 Neviete niekto ci je viac druhov reflektorov H7-H7? ci nahodou CC alebo SW nema trosku rozdielne ako 5dverovy? Lebo ten reflektor depo, co som kupil by potreboval nastavit vyssie a uz nejde a vsimol som si nedokazem vybrat ziarovku smerovky mam tam ovela menej miesta ako ked tam bol povodny reflektor. inak vsetky uchyty sedia... Citovat
mindwipe Odesláno 31. leden 2010 Odesláno 31. leden 2010 jaj, tebe to treba nastavit vyssie? tak to teda neviem, ja som to potreboval nizsie praveze (ked to bolo na nulke, tak som oslnoval oproti iducich a nesli uz stiahnut nizsie..), preto sa to potom nastavilo na 1ke.. Citovat
JuloI Odesláno 31. leden 2010 Autor Odesláno 31. leden 2010 Zistujem, ze ked clovek nekupi fakt orginal valeo tak je to nanic... Citovat
Bronak Odesláno 21. únor 2010 Odesláno 21. únor 2010 světla se potí co stím ??? Angel eyes od DEPO a potí se to Citovat
syrrius Odesláno 22. únor 2010 Odesláno 22. únor 2010 kdyz me se zacali potit svetla(AE Sonar) skousel jsem je doma vysouset pretmelovat a nic nepomohlo....tak jsem nechal sundany ten gumovy kryt kterym se instaluji zarovky a je pokoj..... Citovat
kajvet Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 Původně zaslal: mindwipe je to Depo, a ziarovky som len vybral vsetky zo starych svetiel a dal do tychto.. niekde vo svojom vlakne mam aj fotky ako to svieti v noci.. akurat z motorceka na naklapanie idu len 3 kable, nie je tam konektor ale su tam svorky na rychlospoje, ktorymi len pospajas spolu prislusne kabliky (je k tomu aj navod ) myslim, ze za tu cenu su clekom fajn.. teda aspon mne vyhovuju.. Kam se ty 3 kablíky od motůrků přidělávají?? Citovat
mindwipe Odesláno 26. únor 2010 Odesláno 26. únor 2010 na 3 kabliky ktore idu klasicky ku konektoru na naklapanie svetiel.. len tam nedali konektor ale iba kabliky trcia z motorceka, tak to treba stiknut rychlo-spojkami.. Citovat
JuloI Odesláno 26. únor 2010 Autor Odesláno 26. únor 2010 tieto tuningové svetlá sú jedna velká fušerina!!! kvalita ako by to vyrabali v poslednej dielne v cine Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.