Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Fakir

Původně zaslal: JuloI

ako myslis ze gesingnu prednych AE na 206 je dost???

A poznam len jeden typ.

Já jich znám asi šest. :)

kde by som ponachadzal fotky vsetkych druhov nevies?

• O 2 týdny později...
Odesláno

vcera som kupil reflektor depo - h7-h7, vymenil ho a vybral sa do servisu, nech mi ho nastavia... a povedali mi ze sa neda. vraj by potreboval este 2cm dvihnut ale uz viac nejde. viete si nikto vysvetlit ako je to mozne??

[upravil dne 30.1.2010 JuloI]

Odesláno

ono, nastavovat sa ma sice v nultej, ale ked to nejde tak co uz.. ja to mam nastavene na prvej, a dali sa krasne nastavit.. :)

na nulku davam ked idem domov v noci po lese a nejde nic oproti, aspon viac vidno.. :D:D

Odesláno

Neviete niekto ci je viac druhov reflektorov H7-H7? ci nahodou CC alebo SW nema trosku rozdielne ako 5dverovy? Lebo ten reflektor depo, co som kupil by potreboval nastavit vyssie a uz nejde a vsimol som si nedokazem vybrat ziarovku smerovky mam tam ovela menej miesta ako ked tam bol povodny reflektor. inak vsetky uchyty sedia...

Odesláno

jaj, tebe to treba nastavit vyssie? tak to teda neviem, ja som to potreboval nizsie praveze (ked to bolo na nulke, tak som oslnoval oproti iducich a nesli uz stiahnut nizsie..), preto sa to potom nastavilo na 1ke..

• O 3 týdny později...
Odesláno

kdyz me se zacali potit svetla(AE Sonar) skousel jsem je doma vysouset pretmelovat a nic nepomohlo....tak jsem nechal sundany ten gumovy kryt kterym se instaluji zarovky a je pokoj.....

Odesláno
Původně zaslal: mindwipe

je to Depo, a ziarovky som len vybral vsetky zo starych svetiel a dal do tychto..

niekde vo svojom vlakne mam aj fotky ako to svieti v noci..

akurat z motorceka na naklapanie idu len 3 kable, nie je tam konektor ale su tam svorky na rychlospoje, ktorymi len pospajas spolu prislusne kabliky (je k tomu aj navod :) )

myslim, ze za tu cenu su clekom fajn.. teda aspon mne vyhovuju.. :)

Kam se ty 3 kablíky od motůrků přidělávají?? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...