Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

pretekar: A můžu se zeptat co vše máš za úpravy ??? a nechceš nahodit nějaké fotky... Ja zatím řeším BOV sání a výfuk ... pak bych dal jiný IC ... a dál se uvidí ...

Bohůžel co se sání týče na nic jsem ještě nenarazil co bych si představoval. A výfuk jedině univerzál zatím a z toho mám strach ...

Odesláno

No upravy nemam ziadne velke. Je tam chip, BOV forge, podvozok -35mm, KN filter v origo boxe. Teraz som objednany na komplet vyfuk na mieru ktory by mal pridat 15-20k a okolo 20nm, dalej riesim BOV S3, a na koniec intercooler Seat sport + doladenie motora. To je asi vsetko co planujem pokial funguje seriove turbo. Ak odide tak idem vyssie :) Ked ti mozem poradit tak ziadny univerzal vyfuk nekupuj. Nic nepomoze a je mozne ze to bude aj huhlotat. Bud si kup osvedcenu znacku ako miltek, supersprint,..alebo na mieru ako ja, co je lacnejsie a rovnako dobre (zalezi od firmy) Co sa tyka sania s tym by som moc neexperimentoval. To povodne staci a max. mu priviest chladnejsi vzduch. Ale ved aj tak je za tym IC ktory to ochladi dostatocne. Cital som na par anglickych forach kde neodporucaju kit od KN!! a otvoreny bude nasavat teplo od motora. Takze som radsej zostal verny povodnemu

Tu najdes vsetko o mojom frantikovi aj s fotkami

http://moje.auto.cz/pretekar/black-widow.html

[upravil dne 31.5.2009 pretekar]

Odesláno

já mam BOV od forge ... KN vložku v origo airboxu .... v plánu je chip a intercooler ...... otevřený sání bych neřešila, jak píše pretekar, teplý vzduch od motoru je prevít .....

Odesláno

jedu teď Milovice a pak Pardubice ... ale na Pardubkách budu v TC stát s klubovýma autíčkama .. je nás z klubu v TC cca 7 aut

Panenský Týnec nejedu .. to budu akorát sedět někde v letadle domů .. leda bych přiletěla někdy hoodně brzo ráno ....

Odesláno

to byl dneska den .. cestou na Milovice v Praze odlítnul za kamionu velký dekl od boxu (jak maj palety, nářadí.. atd pod návěsem) .... takže tak tak a měla jsem vyděláno ..... no do toho si mi vybralo sebevražedné ptačí letectvo ..... takže jsem cestou sejmla tři ptáky .... výborný ... dolámaná plastová výplň nárazníku ..... pár km od baráku se začaly ještě ozývat nějaký podivný zvuky, jako když někde šoupu plast .......... no nadšenost ..... snad v týdnu bude hezky .. zvednu auto, sundam kola a budu hledat problém a opravim nárazník ......

já to řikala, že se mi na Milovice nechce jet ..... to bylo ono .... nějaká předtucha či co ...... :grr

Odesláno

sobol: na podběh jsem koukala hned ... a ten nic .... bude chyba někde jinde ......

jinak jsem zapomněla ... perličkou bylo, že mi vyskočilo lanko na otevírání kapoty z kabiny ( asi po hoďce, co jsem přijela do Milovic) ..... výborný .... sem myslela, že ani neotevřu na Cupu haubnu pro porotce a budu bez bodů..... naštěstí kamarád měl s sebou nářadí a lanko bylo skutečně jen vyháklé a ne přetrhlé ...... jak říkám ...... Milovice byly fakt o nervy letos .... do toho zima ... fučelo a pršelo .... fakt pecky sobota

[upravil dne 7.6.2009 anyana2]

Odesláno

309GT: .. noo Pardubky bych ráda jela, loni se mi tam mooooc líbilo .. příjemné prostředí a fakt srazík na pohodu .... záleží to na tom jestli poskládám včas auto ... teď mam rozebráno a dělam menší úpravy ... takže záleží za jak dlouho se mi vrátí díly zpátky ..... snažila jsem se všechny uprosit na první týden v červenci, abych to na pohodu stihla ... ale s tim jaký já mám občas štěstí na dodržování smluvených termínů se obávám, že to bude zase na poslení chvíli :myslim

Odesláno
Původně zaslal: anyana2

309GT: .. noo Pardubky bych ráda jela, loni se mi tam mooooc líbilo .. příjemné prostředí a fakt srazík na pohodu .... záleží to na tom jestli poskládám včas auto ... teď mam rozebráno a dělam menší úpravy ... takže záleží za jak dlouho se mi vrátí díly zpátky ..... snažila jsem se všechny uprosit na první týden v červenci, abych to na pohodu stihla ... ale s tim jaký já mám občas štěstí na dodržování smluvených termínů se obávám, že to bude zase na poslení chvíli :myslim

A do SK sa nechystáš ?? :aut:D

[upravil dne 11/6/09 jozin888]

Odesláno

když jsem viděla dneska rozebranu Cecilku v garáži .. tak už se nemůžu dočkat, až bude zase po kupě ... fakt se na to těšim, jak to bude vypadat .. sice jsou to detaily, ale já to poznám, jak ji znám jak své botky :D ... hodím semka pak nějaké akční foto ... abyste ji viděli hambatou :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...