P806 Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Ahoj, prosím o radu. Nechávala jsem u známýho dělat rozvody a on mi pak řekl, že si musím nechat seřídit čerpadlo. Já tomu vůbec nerozumím, ale v každým servisu mi řekli, že nechápou, proč vůbec na čerpadlo hrabal. Každopádně mám problém s nastartováním - dlouho točim a když už chytne, tak musím hodně přidávat plyn, aby zase nechcíplo. No a to nemluvím o tom, že žádnej servis kam jsem zatím volala Lucas seřídit neumí. Nemáte někdo jinou radu, než to že mám zajít přímo do servisu Peugeot? Citovat
nikto11 Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 no neviem co robil pri rozvodoch ked takto posral cerpadlo, skus odvzdusnit palivovu susatvu. to mas na cerpadle taku malu matku a v sterde tej matky je taky sosacik. povovl trochu nech tade odide vzduch. Citovat
robil Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Možná je to jenom náhoda,ale před pěti rokama jsem koupil 2.1 TD s lehce ohořelýma kabelama v prostoru nad hlavou motoru,byly opravdu jenom lehce spečený , nic zásadního,ale motor samozřejmě nešel vyzkoušet.Nechal jsem kabely vyměnit a při té příležitosti udělat i rozvody.Po opravě motor chytal pouze po dlouhém točení a jenom pod plynem.Protože jsem přes víkend potřeboval odjet na moravu a auto jelo vcelku normálně,tak jsem hledání závady odložil až na pondělí,no a cestou zpátky rána,motor se potkal , rozlámalo se cosi v hlavě,takže koupě nová osazené hlavy+další věci.Možná náhoda,možné ne,ale po znovu složení a nastavení rozvodů už to chytalo normálně.Takže já bych nechal rozvody zkontrolovat. Citovat
Guest servisman Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 tipnul bych to na špatné rozvody jak je popsáno v předešlém příspěvku.Co vím tak se jen zaaretuje vše včetně čerpadla a vymění se co je potřeba.5emen by měl padnout pak se jen došponuje ,po vyndání kolíků na aretaci se nastartuje provede se kontrola a je to.S čerpadlem se nic nenastavuje po výměně.Známýmu udělali něco podobné měl to o zub vedle takže radil bych kontrola rozvodů. Citovat
nikto11 Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 robil ma pravdu lebo mal som o jeden zub preskocenu remenicu na cerpadle a hned mi blblo startovanie, nehovorinm o spotrebe. takze dal by som skontrolovat nastaveie rozvodov. nie je to lahke ale zase nezabere to cely den. treba sa dohodnut a skusit najst niekoho rozumneho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.