cappo2 Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Zdravím. Mám Peugeot 307 sw . Pri nejakých nerovnostiach mi na zadnej pravej strane dosť buchne.Kamárát mi vravel že je to stabilizátor. Má s tým niekto nejakú skúsenosť? Citovat
robozv Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 budes si musiet zviknut na to, to je nestastna zadna naprava Citovat
cappo2 Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 Původně zaslal: robozv budes si musiet zviknut na to, to je nestastna zadna naprava neda sa s tým nič robiť? Citovat
robozv Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 niekde som cital ze sa to da spravit vlozenim nejakeho gumoveho medzikusu niekde na zadnu napravu a prestane to, no neviem ci som to cital tu na fore alebo niekde inde uz som to tu raz hladal ale nic som nenasiel. Citovat
Martinsk Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Búcha ti uvoľnený kryt tlmiča. Inak 307 je dosť tvrdá na francúzov. Citovat
vlado-.m Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Zo zadnej lavej strany sa mi ,hlavne pri prejdeni retardera alebo inej nerovnosti ozve rana kov na kov. Aj to je kryt tlmica? Citovat
hloze-ja Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 autem se to hezky nese. Kdyz mi tam bouchne je to kryt tlumice. Obcas spadne. Jeste jsem ho nepridelal. Neni nic jednodusiho nez se podivat. Citovat
robozv Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Původně zaslal: hloze-ja autem se to hezky nese. Kdyz mi tam bouchne je to kryt tlumice. Obcas spadne. Jeste jsem ho nepridelal. Neni nic jednodusiho nez se podivat. nechcem sa hadat ale podla mna to neni ziadny kryt lebo to je aspon u mna taky tupi dost silny buch ako keby narazila kovova cast na kovovu. Mne to robi iba ked natrafim na nerovnost a v zadu sedia 2 osoby alebo mam nalozeny kufor Citovat
georgegg Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 no mě tohle nebo něco hodně podobnýho co tu popisujete dělalo horní uložení tlumiče, bylo úplně vymlácený a ani nešlo vyndat tak se muselo rozřezat po výměně je to ok Citovat
martin100 Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 mne torobi tiež mám si ce krátku verziu ale náprava je rovnaká ......podla mna su to silenbloky zadnej nápravy asi ich máš odtrhnuté ako ja len mne sa to nechce meniť pretože musíš dať dole celu nápravu Citovat
omegascream Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 zdar, mne zas pre istotu klepe nieco na prednom lavom kolese. Robi to len na jemnych nerovnostiach a obzvlast ked pri tom aj zatacam. Je to taky pomerne rychly klepavy zvuk ako keby ste na kovovu tycku navliekli vacsi kovovy kruzok a z tou tyckou zatrepali....miestami to znie az ako take chrupanie. Neviem co to moze byt. Zatial sa mi do servisu nechce - to az na jar, ale zatial by mi aspon pomohlo vediet o co sa jedna a ci je to len kozmeticka zalezitost. [upravil dne 8/1/10 omegascream] Citovat
vlacir1 Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Taky tento jev občas pozoruji, když je nějaká hlubší ostrá nepozvolná nerovnost (díra v silnici) a náprava to nestačí odpružit nebo co. Zvukově je to dost nepříjemný, jako kdyby tam opravdu šlo něco natvrdo bez zapružení - jak píše robozv - kov na kov. Zatím to ale neřeším Citovat
shark734 Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 uz sa to tu niekde na fore pisalo, myslim ze to boli silentbloky stabilizacnych tyciek...mne to robi len ked je mokro a prejdem po nerovnosti Citovat
hloze-ja Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 u me je to na 100 pro ten kryt. Nemlati to, dokud nespadne. Prvne jsem tomu neveril, ze to ten zvuk muze udelat.. Citovat
Martinsk Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Původně zaslal: vlado-.m Zo zadnej lavej strany sa mi ,hlavne pri prejdeni retardera alebo inej nerovnosti ozve rana kov na kov. Aj to je kryt tlmica? Skús pozrieť priskrutkovanie tlmiča o karosériu. Tam môžu byť problémy Citovat
robozv Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 skuste sem niekto hodit foto co a kde to je myslim ze by to pomohlo. S tymy silenblokmi sa mi to nezda lebo moje auto ma 3 roky a najazdene 50 000km a jazdime z manzelkou 2ja a teraz uz rok s nasou dcerkou a nezda sa mi ze by som to mohol mat vymlatene. Kryt tlmica?? dajte sem foto nech sa na toho chlapca pozrem aj ja Citovat
vlacir1 Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 Já jsem teda mluvil o zadní nápravě, jak se píše v úprvním příspěvku tohoto vlákna. Shark 734 po mém předchozím příspěvku zmiňoval stabilizační tyčky, ale ty jsou jenom na přední nápravě. O spadnutým krytu tlumiče na zadní nápravě se tady na fóru už někde mluvilo, ale vzhledem k tomu, že je ten kryt plastovej a zvuk kterej popisujeme s robozv je opravdu kovojej, tak bych to na tek kryt moc netipoval, navíc mě tam ty kryty drží. Citovat
shark734 Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 tak sorry ale toto patrilo pre omegascream...a tie krytky tlmicov to mozu robit, skontroluj a uvidis [upravil dne 8/1/10 shark734] Citovat
vlado-.m Odesláno 8. leden 2010 Odesláno 8. leden 2010 silex Pozorovatel Zasláno 24.1.2007 v 12:25 \"Paska sa mi nepozdava - rychlo starne a casom sa prelezi. Silikon bude asi lepsie riesenie. Ja som pouzil chemopren a drzi - 10 000 km. Chemopren, alebo silikon - dolezite je ale poriadne ocistit obe dosadacie plochy. Mimochodom, velky rachot to neroby a ani nemoze. Robi to len maly tukes. Velky rachot cez kanal robi vadne navrhnute ulozenie zadneho tlmica.\" To je cast zo spomenuteho vlakna, dalej som necital. Som presvedceny ze taky zvuk kov na kov a dost silny, nejaky kryt tlmica nomoze sposobit. To by musel byt z tankoveho oceloveho stitu. Neostava nic ine len hodit to na zdvihak a popozerat....kurna len kedy? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.