Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.

Mám Peugeot 307 sw .

Pri nejakých nerovnostiach mi na zadnej pravej strane dosť buchne.Kamárát mi vravel že je to stabilizátor.

Má s tým niekto nejakú skúsenosť?

:(

Odesláno

niekde som cital ze sa to da spravit vlozenim nejakeho gumoveho medzikusu niekde na zadnu napravu a prestane to, no neviem ci som to cital tu na fore alebo niekde inde uz som to tu raz hladal ale nic som nenasiel.

• O 7 měsíců později...
Odesláno
Původně zaslal: hloze-ja

autem se to hezky nese. Kdyz mi tam bouchne je to kryt tlumice. Obcas spadne. Jeste jsem ho nepridelal. Neni nic jednodusiho nez se podivat.

nechcem sa hadat ale podla mna to neni ziadny kryt lebo to je aspon u mna taky tupi dost silny buch ako keby narazila kovova cast na kovovu. Mne to robi iba ked natrafim na nerovnost a v zadu sedia 2 osoby alebo mam nalozeny kufor :myslim

Odesláno

no mě tohle nebo něco hodně podobnýho co tu popisujete dělalo horní uložení tlumiče, bylo úplně vymlácený a ani nešlo vyndat tak se muselo rozřezat po výměně je to ok

Odesláno

mne torobi tiež mám si ce krátku verziu ale náprava je rovnaká ......podla mna su to silenbloky zadnej nápravy asi ich máš odtrhnuté ako ja len mne sa to nechce meniť pretože musíš dať dole celu nápravu

Odesláno

zdar, mne zas pre istotu klepe nieco na prednom lavom kolese. Robi to len na jemnych nerovnostiach a obzvlast ked pri tom aj zatacam. Je to taky pomerne rychly klepavy zvuk ako keby ste na kovovu tycku navliekli vacsi kovovy kruzok a z tou tyckou zatrepali....miestami to znie az ako take chrupanie. Neviem co to moze byt. Zatial sa mi do servisu nechce - to az na jar, ale zatial by mi aspon pomohlo vediet o co sa jedna a ci je to len kozmeticka zalezitost.

[upravil dne 8/1/10 omegascream]

Odesláno

Taky tento jev občas pozoruji, když je nějaká hlubší ostrá nepozvolná nerovnost (díra v silnici) a náprava to nestačí odpružit nebo co. Zvukově je to dost nepříjemný, jako kdyby tam opravdu šlo něco natvrdo bez zapružení - jak píše robozv - kov na kov. Zatím to ale neřeším :papa

Odesláno
Původně zaslal: vlado-.m

Zo zadnej lavej strany sa mi ,hlavne pri prejdeni retardera alebo inej nerovnosti ozve rana kov na kov. Aj to je kryt tlmica?

Skús pozrieť priskrutkovanie tlmiča o karosériu. Tam môžu byť problémy

Odesláno

skuste sem niekto hodit foto co a kde to je myslim ze by to pomohlo. S tymy silenblokmi sa mi to nezda lebo moje auto ma 3 roky a najazdene 50 000km a jazdime z manzelkou 2ja a teraz uz rok s nasou dcerkou a nezda sa mi ze by som to mohol mat vymlatene.

Kryt tlmica??:nevim dajte sem foto nech sa na toho chlapca pozrem aj ja

Odesláno

Já jsem teda mluvil o zadní nápravě, jak se píše v úprvním příspěvku tohoto vlákna. Shark 734 po mém předchozím příspěvku zmiňoval stabilizační tyčky, ale ty jsou jenom na přední nápravě. O spadnutým krytu tlumiče na zadní nápravě se tady na fóru už někde mluvilo, ale vzhledem k tomu, že je ten kryt plastovej a zvuk kterej popisujeme s robozv je opravdu kovojej, tak bych to na tek kryt moc netipoval, navíc mě tam ty kryty drží.

Odesláno

silex

Pozorovatel Zasláno 24.1.2007 v 12:25 \"Paska sa mi nepozdava - rychlo starne a casom sa prelezi.

Silikon bude asi lepsie riesenie. Ja som pouzil chemopren a drzi - 10 000 km. Chemopren, alebo silikon - dolezite je ale poriadne ocistit obe dosadacie plochy.

Mimochodom, velky rachot to neroby a ani nemoze. Robi to len maly tukes.

Velky rachot cez kanal robi vadne navrhnute ulozenie zadneho tlmica.\"

To je cast zo spomenuteho vlakna, dalej som necital. Som presvedceny ze taky zvuk kov na kov a dost silny, nejaky kryt tlmica nomoze sposobit. To by musel byt z tankoveho oceloveho stitu. Neostava nic ine len hodit to na zdvihak a popozerat....kurna len kedy?:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...