Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, tak este raz Ti k tomu gratulujem. Premo, zistil si tu cenu toho displeja? :mrk Nanuxe, nemozes tu napisat postup, ako to pp205 robil? Ci len to bola vymena velkeho displeja za maly + prepojenie displeja s optikou? Ktore piny sa tam prepolovavali? Myslim, zeby som to zvladol aj sam....

Dik

[upravil dne 18/5/09 djbrano]

Odesláno
Původně zaslal: djbrano

Ahoj, tak este raz Ti k tomu gratulujem. Premo, zistil si tu cenu toho displeja? :mrk Nanuxe, nemozes tu napisat postup, ako to pp205 robil? Ci len to bola vymena velkeho displeja za maly + prepojenie displeja s optikou? Ktore piny sa tam prepolovavali? Myslim, zeby som to zvladol aj sam....

Dik

tempomat se nacvak a pres diag povolil

rt3 pasuje jen display se napinuje.

staci 3 draty pin 1,2,7 tusim

Odesláno

da se udelat vse sam sem dodelaval rt3 s navi, gsm, detekci podhusteni, origo parkac ...... jen se musi vedet co a jak ....

maly nahlodani uzivatelu 407 (přema uz podlehl) :D

post-0-1410960701045_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: pp205

Původně zaslal: djbrano

Dik

tempomat se nacvak a pres diag povolil

rt3 pasuje jen display se napinuje.

staci 3 draty pin 1,2,7 tusim

Ok, tak ak teraz pouzivam RT3 s navi + GSM + CD changer a malym displejom, tak staci cely ten zvazok kablov odpojit z povodneho RT3 bez optiky a napichnut sa na nove RT3 s optikou? Alebo myslis, ze to pasuje na RT3 bez optiky? Co s tymi tromi dratmi 1,2,7 myslis? To myslis prepojenie displeja s radiom? A tie piny su na konektore radia??? Nemozes mi poslat nejake foto, resp. blizsi popis k tomu???

Diiiiik

[upravil dne 19/5/09 djbrano]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...