Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

BV406 : to máš jedno, Budvar zase má rád životní prostředí ;)

Budvare, na ošplouchnutín šampónem je fajn nějaký potok, nejlépe pstruhový :aut

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

dnes je neuvěřitelné,že se kdysi v potoce (řece) běžně auta myla...jako děcko pamatuju... :ticho

A taky lidi tehdá tolik neumírali na rakoviny apod., viď ? ;)

Jen si vzpomeň na fenomém DDT.

Taky nejsem žádný ekolog, ale tohle fakt nemusím :roker

P.S.: Víte, že P205 D splňuje kritéria vypouštění emisí CO2 do 130 g/km :D;)

Odesláno
Původně zaslal: vix

BV406 : to máš jedno, Budvar zase má rád životní prostředí ;)

Budvare, na ošplouchnutín šampónem je fajn nějaký potok, nejlépe pstruhový :aut

Srandičky, na takových místech bych to nedělal :aut

Odesláno

Ja tiez umyvam auto dost casto a hmyz ide dolu lahko ale kamarat to roby tak ze hubku oblecie do silonky parkrat snou prejde po kapote a ze vraj to ide,ja som to este neskusal:myslim

Odesláno

Mne ten hmyz ide dole velmi lahko :) Staci na to normal autosampon, a damska pancucha :) Ide to s nou dole ako pomasle, a neposkodi lak :)

Odesláno

S tou puncochou to jde dobre .... jen me drahe polovicce byl problém vysvětlit , kam jí ty puncochy mizí :mrk

Ale když se to dělá často , tak jsou pak vidět malé šrámy .... a to mě nasr...:bojim

Odesláno

Mne sa tam ziadne sramy nerobia, netlacim a robim to pod prudom vody najlepsie z hadice :) Ale da sa to aj bez prudu, a ziadne skrkance nemam

Odesláno
Původně zaslal: budvar

Čím častěj umýváš tím lehčeji to de - o tom to je :) Já umývám hodně často z lehka a nic mě nikde nezasasýchá a stačí to pohladit houbou - nechat to čtvrt roku tak to samo de blbě :)

De o to jestli ti to za to stojí, ale nejjednodušší je kolem myčky s wapkou to pokaždé když jedeš kolem za 20cku ošplouchnout šampónem pod tlakem a pak opláchnout vodou a máš klid...

Budvare, doufám, že používáš ekologické přípravky od AMWAYe! :aut

Odesláno

Já sem přesvědčenej že trocha šampónu občas a spláchnutej prach z káry je v pohodě, když vlezeš do sprchy a umyješ si gebeňu tak to je to samý skoro :mrk Horší je to s těma emisema aut když sme u té ekologie - ale tak to necháme stát před barákama a kašlem na auta ? To asi ne... Až udělaj dostupnej elektropohon s dojezdem dál než za roh a na \"benzínkách\" vyměníš baterku za nabitou, za opět dostupný love, tak budu nadšeně mezi prvníma elektromobilistama :) Ale to bude ještě dlouho trvat, jestli vůbec za nás :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...