vix Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 BV406 : to máš jedno, Budvar zase má rád životní prostředí Budvare, na ošplouchnutín šampónem je fajn nějaký potok, nejlépe pstruhový Citovat
ozzy56 Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 dnes je neuvěřitelné,že se kdysi v potoce (řece) běžně auta myla...jako děcko pamatuju... Citovat
dolly1010 Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 Původně zaslal: BV406 a kdyz nekourim ???? :D:D Taky si necháš vy... :D Citovat
vix Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 dnes je neuvěřitelné,že se kdysi v potoce (řece) běžně auta myla...jako děcko pamatuju... A taky lidi tehdá tolik neumírali na rakoviny apod., viď ? Jen si vzpomeň na fenomém DDT. Taky nejsem žádný ekolog, ale tohle fakt nemusím P.S.: Víte, že P205 D splňuje kritéria vypouštění emisí CO2 do 130 g/km Citovat
budvar Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 Původně zaslal: vix BV406 : to máš jedno, Budvar zase má rád životní prostředí Budvare, na ošplouchnutín šampónem je fajn nějaký potok, nejlépe pstruhový Srandičky, na takových místech bych to nedělal Citovat
306gti6 Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 Ja tiez umyvam auto dost casto a hmyz ide dolu lahko ale kamarat to roby tak ze hubku oblecie do silonky parkrat snou prejde po kapote a ze vraj to ide,ja som to este neskusal:myslim Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 16. květen 2009 Odesláno 16. květen 2009 Mne ten hmyz ide dole velmi lahko Staci na to normal autosampon, a damska pancucha Ide to s nou dole ako pomasle, a neposkodi lak Citovat
Lukyn406 Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 S tou puncochou to jde dobre .... jen me drahe polovicce byl problém vysvětlit , kam jí ty puncochy mizí Ale když se to dělá často , tak jsou pak vidět malé šrámy .... a to mě nasr... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Mne sa tam ziadne sramy nerobia, netlacim a robim to pod prudom vody najlepsie z hadice Ale da sa to aj bez prudu, a ziadne skrkance nemam Citovat
Ravel Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Původně zaslal: budvar Čím častěj umýváš tím lehčeji to de - o tom to je Já umývám hodně často z lehka a nic mě nikde nezasasýchá a stačí to pohladit houbou - nechat to čtvrt roku tak to samo de blbě De o to jestli ti to za to stojí, ale nejjednodušší je kolem myčky s wapkou to pokaždé když jedeš kolem za 20cku ošplouchnout šampónem pod tlakem a pak opláchnout vodou a máš klid... Budvare, doufám, že používáš ekologické přípravky od AMWAYe! Citovat
budvar Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 Já sem přesvědčenej že trocha šampónu občas a spláchnutej prach z káry je v pohodě, když vlezeš do sprchy a umyješ si gebeňu tak to je to samý skoro Horší je to s těma emisema aut když sme u té ekologie - ale tak to necháme stát před barákama a kašlem na auta ? To asi ne... Až udělaj dostupnej elektropohon s dojezdem dál než za roh a na \"benzínkách\" vyměníš baterku za nabitou, za opět dostupný love, tak budu nadšeně mezi prvníma elektromobilistama Ale to bude ještě dlouho trvat, jestli vůbec za nás Citovat
Lentilka Odesláno 17. květen 2009 Odesláno 17. květen 2009 umývám to silonkama ale je to dřina Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.