chuck11 Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Původně zaslal: GRiMx Původně zaslal: 306gti6 Voighta: ako si vyhladil ten tie plasty za volantom?? GRiMx: Pekne budiky,kde si zohnal tie chrom. kruzky?? To by mě taky zajímalo vypadá to dobře!! Jinak rámečky dělaj tady v Pardubicích více méně na zakázku ale ty obloučky nejsou přesný.. musel jsem je doupravovat Na kolik tě ty kroužky vyšli,když tak přes SZ Citovat
306xn Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Nazdar ja by som tiez chcel nastriekat palubku ale neviem akou farbou. Ake farby ste pouzivali:myslim Citovat
Andreww Odesláno 2. červen 2009 Odesláno 2. červen 2009 Tak já sem taky něco hodím. Už to je téměř hotové. Jen doladit nějaké ty polepy otevřeno a zavřeno Citovat
Lluciano Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Původně zaslal: Voighta GRiMx , 306gti6 : Já nijak o to se postaraly inženýři z peugeotu .Takhle hladký plasty,jak jsem odkoukal, maj všechny starší modely před faceliftem v 97.Na mě zbylo je už jen nastříkat. Nějak to u své 306 z roku 96 nemůžu odkoukat... pomeranč až na půdu.... Citovat
stanley-zdenda Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Původně zaslal: Lluciano Původně zaslal: Voighta GRiMx , 306gti6 : Já nijak o to se postaraly inženýři z peugeotu .Takhle hladký plasty,jak jsem odkoukal, maj všechny starší modely před faceliftem v 97.Na mě zbylo je už jen nastříkat. Nějak to u své 306 z roku 96 nemůžu odkoukat... pomeranč až na půdu.... no tak já to mam úplně stejný jak řiká Lluciano pěknej pomeranč...takhle hladkej a lesklej povch mam až na středovym panelu a to jen díky carbonu.... chtěl sem vzít folií i ty plasty za volantem ale nějak se to nedalo natáhnout...ale dost by mě zajímalo jastli to fakt dělali takhle hladký jako to má Voighta.. Citovat
Voighta Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Tak to mám asi protekci od peugeotu .Všechny mí dosavadní 306 (3 x ) to měli takhle,tak jsem žil v domění že to tak je. Jinak včera jsem ,,dobarvil\" i kryty zrcátek.Sehnal jsem je bez otvorů na páčky seřizování,když mám ty ,,sportovní\"zrcátka. [upravil dne 4/6/09 Voighta] Citovat
volvik Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: Voighta Tak to mám asi protekci od peugeotu .Všechny mí dosavadní 306 (3 x ) to měli takhle,tak jsem žil v domění že to tak je. Jinak včera jsem ,,dobarvil\" i kryty zrcátek.Sehnal jsem je bez otvorů na páčky seřizování,když mám ty ,,sportovní\"zrcátka. sakra kde si je sehnal ja je taky shanim a nemuzu je sehnat Citovat
Voighta Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Já je měl doma z jedný 306 kterou jsem si koupil na ND,ročník 94. Citovat
Tunny Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: 306xn Nazdar ja by som tiez chcel nastriekat palubku ale neviem akou farbou. Ake farby ste pouzivali:myslim já sem použil základ na plasty a potom normální lak ve spreji ale POSRAL SEM TO A JE TO STRAŠNĚ HNUSNÝ ) takže teď scháním všechny nové plastové rámečky )) nemá někdo na prodej? Citovat
Voighta Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 306xn : Já ten plast vezmu 1500 smirkem,odmastím ředidlem.Dám ve spreji základ na plasty,až zaschne ještě hodím šedou základovku jednu vrstvu.Potom normálně barvu a dvě až tři vrstvy bezbarvýho laku. Všechno drží a je OK. Citovat
GRiMx Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Voighta a Volvik: Chlapy můžete pro mě něco udělat vyfoť te mi jak vypadá pohled od řidiče do těch sportovních zrcátek jestli je to opravdu tak velkej rozdíl ve výhledu.. já se prostě ne a ne rozhodnout sportovní zrcátka /// vs. originály hodit komplet do laku .... Obě maj něco do sebe Citovat
a.l.k.a Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 ja teda mam ten plast za volantem taky hladkej Citovat
Voighta Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 díl 2. Takhle to mám přesně ze svýho pohledu. V origo je vidět lépe,to je z důvodu že jsou tvarovaný víc horizontálně,kdežto tyhle vertikálněmale stejně origo jsou větší. [upravil dne 4/6/09 Voighta] Citovat
GRiMx Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Voighta: Jéé děkuju.. no to je vážně docela mizernej výhled... já uvažuju o M3 .. ty jsou takový širší, tohle je docela dost úzký a vysoký ale rozhodně se těma zrcátkama o dost zvětšuje slepý pole oproti originálu.... nevím nevím... no Citovat
GRiMx Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 ještě dotaz : jak se štelujou, když nejsou napojený na páčku ??? ručně ? Citovat
Voighta Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Hezky ručně si omatlat sklo a seřídit. Citovat
volvik Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 jj presne tak a M3 ti muzu vyfotit ja ma je bracha tak ten vyhled na tom uvidis zitra to sem hodim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.