Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: GRiMx

Původně zaslal: 306gti6

Voighta: ako si vyhladil ten tie plasty za volantom??

GRiMx: Pekne budiky,kde si zohnal tie chrom. kruzky??

To by mě taky zajímalo vypadá to dobře!!:super

Jinak rámečky dělaj tady v Pardubicích více méně na zakázku ;) ale ty obloučky nejsou přesný.. musel jsem je doupravovat

Na kolik tě ty kroužky vyšli,když tak přes SZ

Odesláno
Původně zaslal: Voighta

GRiMx , 306gti6 : Já nijak o to se postaraly inženýři z peugeotu :) .Takhle hladký plasty,jak jsem odkoukal, maj všechny starší modely před faceliftem v 97.Na mě zbylo je už jen nastříkat.

Nějak to u své 306 z roku 96 nemůžu odkoukat... :myslim

pomeranč až na půdu.... :D

Odesláno
Původně zaslal: Lluciano

GRiMx , 306gti6 : Já nijak o to se postaraly inženýři z peugeotu :) .Takhle hladký plasty,jak jsem odkoukal, maj všechny starší modely před faceliftem v 97.Na mě zbylo je už jen nastříkat.

Nějak to u své 306 z roku 96 nemůžu odkoukat... :myslim

pomeranč až na půdu.... :D

no tak já to mam úplně stejný jak řiká Lluciano pěknej pomeranč...takhle hladkej a lesklej povch mam až na středovym panelu a to jen díky carbonu....:D chtěl sem vzít folií i ty plasty za volantem ale nějak se to nedalo natáhnout..:roker.ale dost by mě zajímalo jastli to fakt dělali takhle hladký jako to má Voighta..:myslim

Odesláno

Tak to mám asi protekci od peugeotu :D .Všechny mí dosavadní 306 (3 x ) to měli takhle,tak jsem žil v domění že to tak je.

Jinak včera jsem ,,dobarvil\" i kryty zrcátek.Sehnal jsem je bez otvorů na páčky seřizování,když mám ty ,,sportovní\"zrcátka.

[upravil dne 4/6/09 Voighta]

post-0-14109607419867_thumb.jpg

Odesláno

Tak to mám asi protekci od peugeotu :D .Všechny mí dosavadní 306 (3 x ) to měli takhle,tak jsem žil v domění že to tak je.

Jinak včera jsem ,,dobarvil\" i kryty zrcátek.Sehnal jsem je bez otvorů na páčky seřizování,když mám ty ,,sportovní\"zrcátka.

sakra kde si je sehnal ja je taky shanim a nemuzu je sehnat :)

Odesláno
Původně zaslal: 306xn

Nazdar ja by som tiez chcel nastriekat palubku ale neviem akou farbou. Ake farby ste pouzivali:myslim

já sem použil základ na plasty a potom normální lak ve spreji ale POSRAL SEM TO A JE TO STRAŠNĚ HNUSNÝ :)) takže teď scháním všechny nové plastové rámečky :))) nemá někdo na prodej? :)

Odesláno

306xn : Já ten plast vezmu 1500 smirkem,odmastím ředidlem.Dám ve spreji základ na plasty,až zaschne ještě hodím šedou základovku jednu vrstvu.Potom normálně barvu a dvě až tři vrstvy bezbarvýho laku.

Všechno drží a je OK. :roker

Odesláno

Voighta a Volvik: Chlapy můžete pro mě něco udělat :D vyfoť te mi jak vypadá pohled od řidiče do těch sportovních zrcátek :D jestli je to opravdu tak velkej rozdíl ve výhledu.. já se prostě ne a ne rozhodnout sportovní zrcátka /// vs. originály hodit komplet do laku .... Obě maj něco do sebe :D

Odesláno

díl 2.

Takhle to mám přesně ze svýho pohledu.

V origo je vidět lépe,to je z důvodu že jsou tvarovaný víc horizontálně,kdežto tyhle vertikálněmale stejně origo jsou větší.

[upravil dne 4/6/09 Voighta]

post-0-1410960742398_thumb.jpg

Odesláno

Voighta: Jéé děkuju.. no to je vážně docela mizernej výhled... já uvažuju o M3 .. ty jsou takový širší, tohle je docela dost úzký a vysoký ale rozhodně se těma zrcátkama o dost zvětšuje slepý pole oproti originálu....:nevim nevím nevím... no :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...