Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To ani nevim, jak vůbec vypadá. Ale tipnul bych, že nebude sedět na převodovku... zkus to oměřit, fakt nevim.

A to máš i s veškerou elektroniku? Tyhle verky maj většinou to posr... BSI, to bych teda montovat nechtěl.

Odesláno

No, jestli se to něčeho netýká, je to podle mě přední náprava...

Holt nezbyde, než to oměřit - resp. nejdřív asi ten motor vyndat ven, a zkusit, jestli na něj vůbec půjde převodovka, a tak... Jinak s to elektronikou fakt nevim, já bych to osobně nedělal. Sice vím o maníkovi, co z 806 1,9TD udělal HDI - ale to je jedinej. A dělal to pěkně dlouho. Já bych se do toho nepustil, přijde mi to fakt opruz. Francouzi maj tohle udělaný na ho... - na rozdíl třeba od konkurenčního VW TDI, které jde zřejmě namontovat nepoměrně snadněji, asi má tu elektroniku nějak jednodušší a přehlednější.

Fakt ti v tom neporadím, ty HDI jdou absolutně mimo mě, a nevím, jestli se jimi budu vůbec někdy zabývat. Zatím to vypadá, že spíš ne, a kdyby náhodou jo, tak za dlouho, a svelkou nechutí.

Odesláno

Těď nechapu co chcete nafotit? Boxera co se válel přes škarpu do pole?? Nebo ten motor? Zatim nemám foták, sem odkázanej na kamoše.

Oddie: No ja sem na vážkách. Taky mi to připadá jako šílenost. Ale co si budem povídat, narvat je cokoliv kamkoliv :) Ted vážně. Já sem s motorem velice spokojenej, ale tohle by byla fakt pecka. Ale zase si nechce přidělávat nějaký extremní starosti a zavřít zas auto na pul roku do dílny.

Odesláno

honzo, mohl bys mi to nafotit a poslat fotky, prosim prosim,a dekuju pane:D

tbencko@silesnet.cz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...